Tek teker yaparken kaza yaptı

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Arkadaşlar üzülmeyin, önümüz kış, bir kaç ay boyunca trafiğimizde bu kertenkeleleri görmeyeceğiz. Seneye yaza daha çok var.
Kışları daha rahat sürüyorum bu apaçi motorcular beni daha da korkutuyor. Neyse ki kış uykusuna yatma vakitleri geldi 😂
Neyse abisi düşe kalka öğrenecek. Herkes anasının karnında öğrenmiyor. :ROFLMAO:
Masum birisine zarar vermesinler de ne yaparlarsa yapsınlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam dedim uwwwwww ne güzel kaldırdı... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Duymuş olacak ki kaldırma işini abarttı.. :p

Motoru da bırakmıyor ama helal olsun.....

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Bunları sosyal medyada pohpohlayan şakşakçı bir kitle var. Genelde ergen oluyorlar ve şakşak sesi düşündüğünüz ses değil.
Çayımı püskürtmeme neden oldun :)
Evet sosyal medya da cahilliği tavan yapmışlar var. Kalabalık ve akan trafikte teker yapan adamı eleştirince, canı istemişse ne yapsın tekerde mi yapamayacak ya da pist vardı da biz mi yapmadık vs şeklinde cevaplar ve çok da haklı görüyorlar kendilerini..

8 yıldır motor kullanıyorum bir kere bile teker yapmak aklımın ucundan geçmedi nedir bu teker sevdası anlamıyorum. Teker yapınca iyi sürücü olunmadığını acı gerçekle öğrenmiş arkadaş

Başkasının ve kendinin canını ve malını tehlikeye atıyor a* salağı . Kışın böyle hareketler yapan bir tane bile motorcu görmedim çünkü kışın motosiklet sürmeyi bilmeyip sadece teker yaptıkları için ilk aksilikte sağa sola çarpıyorlar Kış geldi uzun bir süre görmeyiz zaten . Manisa'da otururken tek tekerde 3. 4. vitese kadar giden bir arkadaş vardı virajlarda görmeniz lazım yolun dışına çıkıyor karşı şeride geçiyor. Dertleri güvenli sürüş vs. değil şakşak yapan kızlara şakşak yapmak için :D.

Kazasız biten teker denemeleri toplam teker denemelerinin sadece %10 u falandır , bu salak şehrin göbeğinde denediği için başka biri tarafından kaydedilmiş , biraz akıllıları tenha yollarda deneyip düştüğü için izleyemiyoruz ama sonuç aynı , düşüyorlar 😁

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Osman abi ben senden 20 yıldır motor kullanıyorum sürerken “ hiç “ yapmadım attırmalı postu bekliyordum aşk olsun .
On sene daha beklemen gerekiyor. Çünkü ilk defa 18 Eylül 2015'te elli yaşımda bindim motora. 😳

Bunları sosyal medyada pohpohlayan şakşakçı bir kitle var. Genelde ergen oluyorlar ve şakşak sesi düşündüğünüz ses değil.

EXU8-FPHUw-A-Pwd8.jpg

Trafikte bu tip hareket yapanlara kızıyoruz ancak bu insanların içlerindeki apaçiyi ehlileştirmek için çalışabilecekleri uygun bir yer veya pist yok.
Mesela Manisa İzmir arasındaki eski yol, tünel yapıldığı için sık kullanılmıyor. O yolda bütün gün viraj yapan motosikletçileri görebilirsiniz. Viraj yapıyorlar, teker yapıyorlar, insatgram için video çekiyorlar. Niye bizim toprak gibi başka şampiyonlarımız, yada Michael Phelps gibi yüzücülerimiz yok?
Olamaz çünkü havuz yok. Olan havuzlarda pislikten geçilmiyor. Manisa'da toplasan 3 tane düzgün havuz var. Onlarda da yer yok.
Trap skeet alanı yok. Carting alanları kısıtlı. Tenis kortları sayılı. Çok kötü durumdayız. Her konuda.

Trafikte bu tip hareket yapanlara kızıyoruz ancak bu insanların içlerindeki apaçiyi ehlileştirmek için çalışabilecekleri uygun bir yer veya pist yok.
Mesela Manisa İzmir arasındaki eski yol, tünel yapıldığı için sık kullanılmıyor. O yolda bütün gün viraj yapan motosikletçileri görebilirsiniz. Viraj yapıyorlar, teker yapıyorlar, insatgram için video çekiyorlar. Niye bizim toprak gibi başka şampiyonlarımız, yada Michael Phelps gibi yüzücülerimiz yok?
Olamaz çünkü havuz yok. Olan havuzlarda pislikten geçilmiyor. Manisa'da toplasan 3 tane düzgün havuz var. Onlarda da yer yok.
Trap skeet alanı yok. Carting alanları kısıtlı. Tenis kortları sayılı. Çok kötü durumdayız. Her konuda.
Eğitilmez insanımız hele ki yeni nesil genç kardeşimiz de çok.
Pist açsalar ilk gün kaza yapmadan kavga ederek yaralanan sayısı fazla olur.
Neden beni geçtin diye.
Otobanda ailesiyle giderken makas atan adam pistte neler yapmaz.
Önce sağlam eğitim ve medeniyet gerekli.
Havuza donuyla giren adama o yaştan sonra nasıl eğitim vereceksin ki.

Neden beni geçtin diye.
Otobanda ailesiyle giderken makas atan adam pistte neler yapmaz.
Önce sağlam eğitim ve medeniyet gerekli.
Havuza donuyla giren adama o yaştan sonra nasıl eğitim vereceksin ki.
Ben de aynı fikirdeyim fakat pistte ne yaparlarsa yapsınlar. Bize zarar vermesinler.
Medeniyet konusunda da haklısınız, eğitim konusunda da. Ama oturup bekleyerek de bu problemler çözülmeyecek.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Düzgün motovlog çekenler bunlar yüzünden bitti zaten. Yok iftara yetismeye calısıyorum, yolda tanıştığım kız beni eve davet etti adamlar konulu vlog çekiyor 😁

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Neden beni geçtin diye.
Bakınız Şekil birA:

Ünlü ralliciden skandal hareket: Kızını geçen rakibine saldırdı​

Türkiye Karting Şampiyonası’nda büyük bir skandal yaşandı. Ünlü rallici Burak Çukurova, şampiyonada yarışan kızını geçtiği için Batuhan Emir Saraç’a fiziki saldırıda bulundu.

Yayınlanma: 02 Kasım 2025 - 22:18 Güncellenme:
Ünlü ralliciden skandal hareket: Kızını geçen rakibine saldırdı

Ünlü rallici Burak Çukurova, şampiyonada yarışan kızını geçtiği için Batuhan Emir Saraç’a fiziki saldırıda bulundu. Araya girenler sayesinde darp edilmekten son anda kurtulan Saraç, Türkiye Otomobil Sporları Federesyonu’na (TOSFED) şikayette bulunsa da Çukurova herhangi bir ceza almadı. İzmit Körfez Pisti’nde yapılan 6-30 yaş arasındaki minik ve genç pilotların katıldığı Türkiye Karting Şampiyonası’nda yaşanan bu skandal olay, yarışa katılan sporcular ve veliler tarafından da büyük tepkiyle karşılandı.
İddialara göre Çukurova’nın kızını geçen yarışmacıya, "Yarışa aykırı yakıt kullanıyorsun. Beceriksiz; yoksa sen benim kızımı nasıl geçeceksin" ifadelerini kullanarak iftira attığı kaydedildi.
Batuhan Emir Saraç ve ailesi yaşanan olaya tepki göstererek, “Burak Çukurova, girmemesi gereken alana girip, yarışmacıya fiziki müdahalede bulundu. Çukurova ayrıca orada yarışan minik ve genç sporcuların güvenliğini tehlikeye attı. Araya insanların girmeseydi çok daha tatsız olaylar yaşanacaktı. TOSFED’e güvenimiz tam. Ne ceza alacağını merakla bekliyoruz. Bu olayın peşini bırakmayacağız” açıklamasını yaptı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar