Konkordato ilen eden ktm nin adv 390 modelinin 579 bin tl olması saçmalığı

Motosikleti
Triumph Trident 660
Turuncu bahar diye post atıp durdular bunu bir kampanya gibi sunmak milleti enayi yerine koymak demektir. Bezi müşteri getirsin demek istiyorlar hahaha
alım seçeneklerinin olduğu yorumu ekledim.

jPC1d1.jpg

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Bunlar Husqvarna ile ayni altyapiyi kullanmiyormu? Mesela Husqvarnanin 401 ligi 430K iken neden 390 579 olmus anlamadim. KTM batmaz, uretime bi sekilde devam eder, markayi yerde birakmaz kimse ama fiyat politikasi biraz tuhaf olmus.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bunlar Husqvarna ile ayni altyapiyi kullanmiyormu? Mesela Husqvarnanin 401 ligi 430K iken neden 390 579 olmus anlamadim. KTM batmaz, uretime bi sekilde devam eder, markayi yerde birakmaz kimse ama fiyat politikasi biraz tuhaf olmus.
401le blokları aynıysa da specleri çok farklı ktm bu sefer harbi güzel alet yapmış ama bu fiyata zor satarlar seneye 2025 modelleri yarı fiyatına vermek zorunda kalırlar

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ktm 390 fiyatı 350-380 bin olsaydı kapış kapış giderdi kalkınma içinde bir destek olurdu.
Ama krediyi avantaj gibi gösterip muhtemelen enflasyon maliyet hesapları yılbaşı zammı vesaire diye ortaya bu fiyatı eklemişler

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ktm 390 fiyatı 350-380 bin olsaydı kapış kapış giderdi kalkınma içinde bir destek olurdu.
Ama krediyi avantaj gibi gösterip muhtemelen enflasyon maliyet hesapları yılbaşı zammı vesaire diye ortaya bu fiyatı eklemişler
Arn motor distributor olmadigi icin istedigi fiyattan satma konusunda sinirsiz ozgurluge sahip degil. Ktmlerde bu sekilde kredili/vadeli satan sabirim bi tek arn motor. Adam biraz degisik biri, tarzi bana uymasa da bu gibi hediyeli, vadeli satis yapmasini takdir ediyorum.
Bir de ktm, husqvarna ve gas gas gereginden pahali aletler bence. Gerci hemen hemen her motor artik gereginden daha pahali ama iste bu grupta makas daha acik bence

Motosikleti
Yamaha Rayzr
Peki dostlar sizce 349 bine duke 250 yanında diji ozmo4 ve drone veriyor o fiyata deger mi ? Yoksa 384 e yamaha mt25 mi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Peki dostlar sizce 349 bine duke 250 yanında diji ozmo4 ve drone veriyor o fiyata deger mi ? Yoksa 384 e yamaha mt25 mi
400 bin liraya yakın ikinci el temiz ulan ya iyi ki forumu dinlemişim sizin başaklara beton yetmez diyeceğin motosikletler var psyduck abinin dedigi gibi 250 cc istediği kadar japon 0 olsun değmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arn motor distributor olmadigi icin istedigi fiyattan satma konusunda sinirsiz ozgurluge sahip degil. Ktmlerde bu sekilde kredili/vadeli satan sabirim bi tek arn motor. Adam biraz degisik biri, tarzi bana uymasa da bu gibi hediyeli, vadeli satis yapmasini takdir ediyorum.
Bir de ktm, husqvarna ve gas gas gereginden pahali aletler bence. Gerci hemen hemen her motor artik gereginden daha pahali ama iste bu grupta makas daha acik bence
En az aralık nakit-avrupa gibi şu an

Motosikleti
Yamaha Rayzr
400 bin liraya yakın ikinci el temiz ulan ya iyi ki forumu dinlemişim sizin başaklara beton yetmez diyeceğin motosikletler var psyduck abinin dedigi gibi 250 cc istediği kadar japon 0 olsun değmez.

En az aralık nakit-avrupa gibi şu an
Arastiriyorum hocam ya motosiklet dunyasinda yeniyim o paraya araba tercih ederim en azindan yagmurda islanmam 🤣

250cc motora bu paraları vermek hiç akıl karı gelmiyor bana. Forzanın da sıfırı bu paralarda. 250cc motor alıyon 400 kağıt. Beh anasını piyasaya bak.
Hocam 125 likler bile o kadar havadaki gidip en son 250nk alicam o olacak

Motosikleti
Yamaha XSR700
Arastiriyorum hocam ya motosiklet dunyasinda yeniyim o paraya araba tercih ederim en azindan yagmurda islanmam 🤣

Hocam 125 likler bile o kadar havadaki gidip en son 250nk alicam o olacak
400 nakitin varsa güzel ikinci elde temiz motorlar mevcut. Trident 660 örnek olarak verilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar