Cardo Intercom Freecom 2+ Yardım

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Merhabalar arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim eski model Freecom 2+ aldım Freecom 2x ile karıştırmayın lütfen. Arkadaşımın Knmaster 2300'ü ile hiçbi şekilde verim alamadım. 2300 ile interkom bağlantısı yapıp görüşme sağlayabiliyorum. Telefonumla bağlantı kurup müzik, gps vs dinleyebiliyorum. Ama ikisini aynı anda yapamıyorum. Hem intercom bağlantısı hemde telefon bağlantısı yapmak mümkün değil mi bu intercom'da? Bilgisi olan var mıdır?

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Merhaba,

Cardo uygulamasını telefonunuza indirdiniz mi? Oradan önce telefona bağlanıp daha sonrasında uygulama arayüzünden arkadaşınızla bağlantı kurmayı deneyebilirsiniz.
Böylelikle müzik dinlerken arkadaşınızla konuşabilir, arama geldiğinde yanıtlayabilirsiniz.

Programını indirip oradan bakın Bende sena var senalarda Audio Multitasking diye bir sekme var aktif hale getirince arkadan müzik çalarken aynı anda interkomla konuşabiliyorsunuz veya telefonla konuşabiliyorsunuz.
aynı şekilde interkoma bağladığınız 2-3 cihazın da sesini alabiliyorsunuz

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Merhaba,

Cardo uygulamasını telefonunuza indirdiniz mi? Oradan önce telefona bağlanıp daha sonrasında uygulama arayüzünden arkadaşınızla bağlantı kurmayı deneyebilirsiniz.
Böylelikle müzik dinlerken arkadaşınızla konuşabilir, arama geldiğinde yanıtlayabilirsiniz.

Programını indirip oradan bakın Bende sena var senalarda Audio Multitasking diye bir sekme var aktif hale getirince arkadan müzik çalarken aynı anda interkomla konuşabiliyorsunuz veya telefonla konuşabiliyorsunuz.
aynı şekilde interkoma bağladığınız 2-3 cihazın da sesini alabiliyorsunuz

Arkadaşlar programını indirdim. Programın altını üstüne getirdim:) Hatta son sürüme de upgrade ettim. Piyasada bu markanın epey farklı modeli var. Çok kafam karıştı. Yani aslında bu modelin böyle bi özelliği var mıdır yok mudur modundayım şu an. Direkt Cardo Freecom 2+ kullanan birileri varsa çok iyi olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar