Royal enfield scram 411 üzerine

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ülen Burrağam Türkiye şartlarında boş beleş bir model için başlık açıyorsun ki forumun %99'u yakından görmemiştir. Sonra bize posta koyuyorsun. Ne ayaksın len. Kaldı ki Fortnine 1,3 milyon seyredilmiş videosunun altından istediğin bilgileri bulamadın mı? Burada sittin sene almayacak insanlara fikir soruyorsun?
Benim size koyduğum felan yok çoğunuz antropoz yaşıyor 🤪

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Motosikleti
Triumph Trident 660
O konu açmayı seviyor abisi. Yoksa bedavaya motor veriyorlar gösterdik beğenmedi. Fantic beğenmeyen adamın Royal Enfield için konu açmasının hiçbir mantığı yok esasen. (Sonuçta ikisi de az satan, ikinci eli olmayan, distribütörleri sorunlu kabul edilen markalar; al birini vur ötekine. Fantic distribütörü hiç olmazsa Triumph distribütörü ile aynı.)
Neden gönül koydun anlamadım yani defa kez yazmama rağmen gösterdik almadı etmedi.
Yok çünki biriktiriyorum diyorum ,limitimde o kadar değil.
12 takside bölüncede alamam diyorum ama yok.
Ben motosiklet konusunda konu açıyorum kıyas diyorsunuz. Şöyle bir algı mı var trident almak istiyorum başka motor soruyorum alınır mı binilir mi diye hayır abicim öyle değil amaç sadece sohbet.
Trident alamayacağımı anlarsam zamanım olduğunda şu kadar bütçem var şu seçeneklerden hangisi iyidir diye sormama gerek yok.
Derdim sadece sohbet bir daha söyleyim sohbet

Yüksek cc düşük güç alakalı mı bilmiyorum ama genel olarak az yakıyor bu motorlar.

maksimum torku düşük devirlerde verebilmek için yüksek cc, çap strok kolboyu cart curt yanına hacimde lazım, alt motorun mekanik ömrünü uzatıyor, #honda gb350[💙] de bu şekilde

Motosikleti
Triumph Trident 660
Satışta 1 tane kalmış yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstesen de koyamazsın zaten. Senin yaşın yetmez. Daha tecrübeli olunca andropoz olmuyor o dediğin. Dürrük kadar aklınla laf ebeliği yapma.
Niye zoruna gitti burrağam dürrük felan deyince sorun yok , en çokta x de sizin yaştakilerin ifşası çıkıyor nedense 😁

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
evet abi ya o da 102000 kmde :D bi tane SV650X var o da çok istemiş fiyat... niye yok bu motordan niyeeeeeeee
Onuda sürmesi çok zor ya.

Niye zoruna gitti burrağam dürrük felan deyince sorun yok , en çokta x de sizin yaştakilerin ifşası çıkıyor nedense 😁
Hadi canım bak koyduğun videoda kumlar var, orda oyna sen arkadaşlarınla. Çoban Sülü'nün dediği gibi "Alma çocuğu kucağına, ya üstüne sıçar, ya şapkanı alır kaçar."

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Neden gönül koydun anlamadım yani defa kez yazmama rağmen gösterdik almadı etmedi.
Ben motosiklet konusunda konu açıyorum kıyas diyorsunuz. Şöyle bir algı mı var trident almak istiyorum başka motor soruyorum alınır mı binilir mi diye hayır abicim öyle değil amaç sadece sohbet.
Trident alamayacağımı anlarsam zamanım olduğunda şu kadar bütçem var şu seçeneklerden hangisi iyidir diye sormama gerek yok.
Yaa, iyi güzel sohbet de azıcık sakin ol o zaman, bak ne güzel goygoy yapıyoruz, alınıp gücenme, sonra sana kırılanlar oluyor, öyle insan kırmayı seven biri değilsin, özüne dön.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Gönül koymadık yahu (o ne demekse? benim lügatimde olan bir tabir değil...), takılıyoruz. En azından bu konu kıl dönmesi ile ilgili değil motosikletle ilgili. (Şükür...)

Şu anda kullandığın motosikletle Trident arasına bir şey koyman lazım; düşük cc scooter'dan bir anda 80 küsür beygir vitesliye geçmek çok sağlıklı değil bence. (Sıfır istiyorsan 400'lük Dominar'lar da taksitle falan satılıyor yani...)

Motosikleti
Yamaha XSR700
Royal Enfield sever olarak bunun yerine Guerilla almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Bu bloğun çok güçsüz ve cansız olduğunu söylüyorlar. Daha Türkiyede yokken Himalayan 400'ü çok araştırmıştım. Bu da onunla aynı blok.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Royal Enfield sever olarak bunun yerine Guerilla almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Bu bloğun çok güçsüz ve cansız olduğunu söylüyorlar. Daha Türkiyede yokken Himalayan 400'ü çok araştırmıştım. Bu da onunla aynı blok.
Teşekkürler ya cidden laf sokma derdine girmeden başka motosikletten bahsetmeden sadece bir fikir belirtilmiş 😇

Gönül koymadık yahu (o ne demekse? benim lügatimde olan bir tabir değil...), takılıyoruz. En azından bu konu kıl dönmesi ile ilgili değil motosikletle ilgili. (Şükür...)

Şu anda kullandığın motosikletle Trident arasına bir şey koyman lazım; düşük cc scooter'dan bir anda 80 küsür beygir vitesliye geçmek çok sağlıklı değil bence. (Sıfır istiyorsan 400'lük Dominar'lar da taksitle falan satılıyor yani...)
Heh hep bi laf sokma 😁 konu dışı açılabiliyor diye açtım yani ne var bunda

Yaa, iyi güzel sohbet de azıcık sakin ol o zaman, bak ne güzel goygoy yapıyoruz, alınıp gücenme, sonra sana kırılanlar oluyor, öyle insan kırmayı seven biri değilsin, özüne dön.
Sakinim abi ,cyan abi beni yanlış anlamıs olabilir motosikletler hakkında açtığım başlıklardan dolayı kendimi ifade ettim sadece.
Ama konu ne , scram411 hakkında fikirleriniz adam gelmiş "ben artık yaşlıyım vstrom alcam"
Bunun konuyla ilgiside yok ,takılmaklada alakası yok üstüne bir de örtülü hakaret ediyor

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Konu dışı da sayılmaz aslında. Sonuçta moto sohbet bölümün adı. Ben böyle kimsenin almaya d*tü yemediği modellerin konuşulmasını seviyorum. Her gün vstrom ya da africa mı konuşalım?

Royal Enfield eğer fiyat politikasını biraz düzeltir ve servis/yedek parça işini çözerse 5 seneye cogu markayı g.tünde sallar.

Ama yapabilecek mi? Sanmıyorum.
Yapmasını ister miyim? Evet isterim.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Royal Enfield eğer fiyat politikasını biraz düzeltir ve servis/yedek parça işini çözerse 5 seneye cogu markayı g.tünde sallar.

Ama yapabilecek mi? Sanmıyorum.
Yapmasını ister miyim? Evet isterim.
İlan sitesi ile sahibinden sitesindeki 0 fiyatlar aynı değil 😁.
Nakitte çok farklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar