KASIM ROTASI CONK BAYIRI- ISTANBUL - DINAR - DENIZLI

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Evet degerli kader arkadaslarim,

10 kasim malum sehitlik surusum var, sonrasi tracer i uzun yolda denemek icin 12 kasim Carsamba sabah yola cikarak istanbul dan Dinar a inecegim. Orada mustakil bir evim var (koy evi, avlusu falan dededen kalma), kuzenlerle yaylaya cikip bir mangal (muhtemelen geyik - oglak) yapacagiz, ertesi gun ava gidecegiz. Sonra denizliye ugrayarak (kesin degil, kuzenlere bagli) izmire gecip cuma gunu istanbula donmeyi planladim. Haziranda sengen i alinca yunanistana girip bulgaristani falan STRS ile bir turladim, resimleri yuklemedim, eve gidince bir bakar paylasirim, oncekiler gibi cok keyif almadim ama iki gunluktu. (bununla ilgili bir yazi paylasirim ilk defa gidecekler icin) Ama Bu gezide bol surus, remington ile avdan bol resim ve videolar yuklerim. Deus 2 bir dedektorum var, araziyede cikarim heralde yuruyuse :)))

Yolu dusen olursa yada oralarda olan varsa belki bir cay iceriz. Kislik herseyim hazir, gorelim tracer MT9 gibi delibozuk bir aletmi. Bana fazla agir geldi aslinda ama yinede is gorur heralde, suandan bir yorum yapamayacagim. 2000 km lik bir rotam var tahminen, 1600 kmsi otoban surusu, afyon -sandikli arasi buz tutmazsa (cok sacma bir sogugu var) sorunsuz inerim. Kutahya afyon arasini ilk defa gezecek arkadaslar icin bu saatten sonra bol iclik oneriririm. Gt dondurmaya kendini adamis bir bolge.

Buarada topcase ruhsata isli degil onu farketttim, kurye motoru degil ama cevirmede sorun olurmu emin olamadim.

not: benim mevcut planim 10 kasim pazartesi canakkaleye sabah 9-10 gibi girmek, dolayisi ile gunun ilk isigi ile yola cikacagim. Aksam donus ise belli degil, takilirim belli saate kadar.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Suçıkanda güzel bir balık ta yersin vakit kalırsa. Denizli'ye memlekete selam söyle. Kütahya Afyon sabah ayazı iyi ayazdır. Top case sorun olmaz.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Suçıkanda güzel bir balık ta yersin vakit kalırsa. Denizli'ye memlekete selam söyle. Kütahya Afyon sabah ayazı iyi ayazdır. Top case sorun olmaz.

Aleykum selam, asil baligi gokgol yada isiklida yerim muhtemelen.. Ama guzel bir sac yapariz.. Kokorec te sarariz, uykuluk falan.. Yemeye gidiyorum :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar