Yakıt nasıl acaba 400 gibi yakiyorsa mantıksızRE nin problemi sağlam olsun diye yüksek cc düşük güç mevzusu.
Açıkçası kalite olarak su ana kadar hiç sikayet duymadım fakat tüm RE motorlar (belki himalayan hariç) hem servis hem yedek parça hem de ikinci el olarak sıkıntılı.
Hız takıntınız yok ise hemen elden cıkarmayacaksanız bence alınır yan çanta falan yapıyorlar güzel oluyor bu alet.
fakat 400 cc gücüne sahip değil 250 cc gibi.
Yakıtları genelde çok makul oluyor. Sakin bir sürücü olan arkadaşım 350 Classic ile 2.5 lt civarı geziyor. Bedava.Yakıt nasıl acaba 400 gibi yakiyorsa mantıksız
Yakıt nasıl acaba 400 gibi yakiyorsa mantıksız
Yok abi konu açıyorum sohbet olsun diye tek fikriniz vstrom olmamalıBiz bunları yazdık. Yanlız Fantic'e burun kıvırıp, Trident isterken buna bakıyorsan ne istediğin konusunda kafan karışık bence @burak r25.(Veya konu açma hastalığın var, bak o da çok mümkün yani...)
Yok abi konu açıyorum sohbet olsun diye tek fikriniz vstrom olmamalı![]()
Daha az önce zontes konusunda elim V-strom yazmaya gitti, 250cc'den sonra bekleyip daha yüksek cc alırsın falan dedim, sonra dedim ki direk vstrom yazmayayım 10 yaşında bakımlı japon daha iyidir falan yazdım. Biri sorarsa 10 yaşında uygun fiyatlı 250cc'den yüksek cc olarak ne var diye, hemen altına v strom yapıştırıcam. 20 Sayfa konu için adı çok az anıldı.Yok abi konu açıyorum sohbet olsun diye tek fikriniz vstrom olmamalı![]()
Ya işte sorunda burada ben alacağım sizce nasıl alınır mı alınmaz mı felan diye soru sormuyorum.Daha az önce zontes konusunda elim V-strom yazmaya gitti, 250cc'den sonra bekleyip daha yüksek cc alırsın falan dedim, sonra dedim ki direk vstrom yazmayayım 10 yaşında bakımlı japon daha iyidir falan yazdım. Biri sorarsa 10 yaşında uygun fiyatlı 250cc'den yüksek cc olarak ne var diye, hemen altına v strom yapıştırıcam. 20 Sayfa konu için adı çok az anıldı.
Teşekkürler fikrin içinAslına bakarsan ben V-Strom'u beğenmiyorum. Sürekli V Strom diye söylüyorum ama işin birazda dalgasındayım. Sadece 1 kere 20km kadar kullandım. Beğenmedim. Ancak şöyle bir gerçeklikte var. Fiyat güvenilirlik açısından rakibi var mı? Bence yok. 300-400 bin gibi bir rakam bağlanacaksa 650-750cc klasmanında tercih edilebilir. NC750 falanda bulunabilir sanırım o fiyatlara bu arada.(Kontrol etmeden söylüyorum) Tasarım olarak daha güzel olması dışında onun da pek farkı yok. Kuvvetle muhtemel kilometreside daha yüksek olacaktır aynı paraya alınan iki motosiklet arasında.
Peki RE için ne düşünüyorum? Bence Türkiyede hak ettiği değeri görmüyor. Düzgün bir servis ağı yok. Zamanla oturacağını düşünüyorum. Sen istanbuldasın bir şekilde belki işini çözersin. Ama ben İzmirdeki servisine gitmem. Servisi ve parça fiyatı motoru alırken olduğu gibi ucuz değil üstelik. Ama kömür at deposuna yakar. Öyle bir alet. Sadece Himalayan'ın eski kasası için şase kırılma şikayetleri vardı. Onun içinde aftermarket koruma demirini suçluyorlar.
Bilerek mi yapıyorsunuz gizli gizli vstrom tarikatı mı kurdunuz iki satır ben ne demişimMotor alırken önceliklerini ortaya koyacaksın. Ben bunu ağırlıklı olarak nerede kullanacağım? Yol yapacaksan ayrı, şehir içi için ayrı model lazım. Allah nasip etti Suzuki Gsx-8s aldım. Şehir içi manyak güzel alet. Patron şirketi taşıdı, binemedim doğru dürüst. Şimdi v-strom almaya çalışıyorum. Yani lafın kısası araba gibi değil motosiklet.
Yav kardeş be sana başıma geleni anlatıyorum. Sen kendi modelini kendin bul. Benim yaş 55, benim uçmaya kaçmaya niyetim yok. Totomu rahat ettirecek, rüzgar yemiyecek birşey lazım. 20 küsur yıllık model artık ezberlenmiş her yerde bakım kitabını bulabileceğim bu var
Tamam abicim biliyoruz her baslik altında önerilen bir şey benim açtığım konu hakkında fikrin yoksa katılmazsın ben sana sordum mu senin modelin ne diye
O konu açmayı seviyor abisi. Yoksa bedavaya motor veriyorlar gösterdik beğenmedi. Fantic beğenmeyen adamın Royal Enfield için konu açmasının hiçbir mantığı yok esasen. (Sonuçta ikisi de az satan, ikinci eli olmayan, distribütörleri sorunlu kabul edilen markalar; al birini vur ötekine. Fantic distribütörü hiç olmazsa Triumph distribütörü ile aynı.)Ülen Burrağam Türkiye şartlarında boş beleş bir model için başlık açıyorsun ki forumun %99'u yakından görmemiştir. Sonra bize posta koyuyorsun. Ne ayaksın len. Kaldı ki Fortnine 1,3 milyon seyredilmiş videosunun altından istediğin bilgileri bulamadın mı? Burada sittin sene almayacak insanlara fikir soruyorsun?