Zontes 350R mı yoksa voge 525R mi

bütçe 280 bin ise cb500f falan bak bir de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilanlara baktım şimdi, z400 ve z500 daha güncel onları da listeye al kesinlikle
Sıfır şart taksitle alacagim

kullanım amacı şekli detay vermemişsin.. CL 250 al
Şehir içi ve ara sıra şehir dışı 250 300km yol naked istiyorum 192 boyundayım

2014 Cb 500 f bakimlisindan

veya Kawa Z400

Butceyi biraz zorlarsan

Dominar 400 un liste fiyati 310 bin tl

Bu motorla arasinda 70 bin tl fark var

Dominar 40 hp
Z400 45 hp + cift silindir
Sıfır şart hocam taksit yapacağım

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sıfır şart taksitle alacagim

Şehir içi ve ara sıra şehir dışı 250 300km yol naked istiyorum 192 boyundayım
Ya aslında o bizim forumun herşeye vstrom önermesiyle alakalı bir şeydi. Çok ciddi söylemedim yani. Yazılması gerekiyordu gereken yapıldı sadece :D

Şehirler arası derken hocam İstanbuldayım kız arkadaşım boluda mesela onun yanına vs giderim naked harici ne olabilir
Biraz daha camı çerçevesi olan dik oturuşlu motorlar uzun yolda mutlu eder , o boyla enduro tipli motorda rahat edersin diğerlerinde iki büklüm olursun , çok rüzgar yersin , yorar seni..

Tracer , NC750 , Vstrom , Versys , Tiger , NX500 yada bunlara benzeyen Zontes , Voge artık ne varsa yada CF de 450 MT var , kalite olarak birbirlerinden farkları var elbette sana uyan modelleri sıraladım sadece..

Biraz daha camı çerçevesi olan dik oturuşlu motorlar uzun yolda mutlu eder , o boyla enduro tipli motorda rahat edersin diğerlerinde iki büklüm olursun , çok rüzgar yersin , yorar seni..

Tracer , NC750 , Vstrom , Versys , Tiger , NX500 yada bunlara benzeyen Zontes , Voge artık ne varsa yada CF de 450 MT var , kalite olarak birbirlerinden farkları var elbette sana uyan modelleri sıraladım sadece..
Bunların da galiba hiç biri sıfır için 280k olan bütçeye uymuyor

Motosikleti
Triumph Trident 660
İşte demek istiyorlar ki 0 250 cc fiyatına biz sana 500-750 cc arası hem boluya giderken rahat rahat gideceğin motosiklet öneriyoruz.
Sen de diyorsun ki taksitle alabilirim peşin veremem .
Kimse kimseyi anlamadığı için sizlere tercüman oldum

İşte demek istiyorlar ki 0 250 cc fiyatına biz sana 500-750 cc arası hem boluya giderken rahat rahat gideceğin motosiklet öneriyoruz.
Sen de diyorsun ki taksitle alabilirim peşin veremem .
Kimse kimseyi anlamadığı için sizlere tercüman oldum
Ya cc konusu mühim deil hocam bu attığım iki model özellikle voge yüksek cc o paraya şunu al ama 250cc olsun derseniz oda okey benim için

Ben sana bir motor söyleyeyim bir bak incele , sıfırı 12 taksit 180 lira..

Motor Sym Nht200 , gücü yukarıdakilere göre baya düşük ama çok konforludur..
Bende 1.90 ım tek marş 250-300 km gittiğim oldu , 100-120 km/s ile zorlanmadan heryere gidersin topspeed 135-140..

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben sana bir motor söyleyeyim bir bak incele , sıfırı 12 taksit 180 lira..

Motor Sym Nht200 , gücü yukarıdakilere göre baya düşük ama çok konforludur..
Bende 1.90 ım tek marş 250-300 km gittiğim oldu , 100-120 km/s ile zorlanmadan heryere gidersin topspeed 135-140..
Abi royal enfield scram 411 modeli için ne düsünüyorsun ikinci eli 250 bin tl
Yabancı kaynakta baya izlenilen birisi himalayanın ağır hantal olduğunu ve svartpilen, rebel yerine bu scram 411 modelini tercih edeceğini söyledi

Abi royal enfield scram 411 modeli için ne düsünüyorsun ikinci eli 250 bin tl
Yabancı kaynakta baya izlenilen birisi himalayanın ağır hantal olduğunu ve svartpilen, rebel yerine bu scram 411 modelini tercih edeceğini söyledi
Güzel birşeye benziyor öne cam uydurulursa neden olmasın , bu motorun TR deki servis , yedek parça durumları ne aşamada acaba , hem marka yeni hemde distribütör iki teker piyasasına yeni girdi , ilk senelerde sorunlar yaşanabilir..

Motosikleti
Triumph Trident 660
Güzel birşeye benziyor öne cam uydurulursa neden olmasın , bu motorun TR deki servis , yedek parça durumları ne aşamada acaba , hem marka yeni hemde distribütör iki teker piyasasına yeni girdi , ilk senelerde sorunlar yaşanabilir..
Bugün seninle ayrıldığımız yolun oradan eve giderken bear 650 modelini gördüm rengi felan mükemmel gözüküyordu premimum bir görüntüsü var.
Çoğu modeli harika ama servis yedek parça ve ikinci eli baya düsündürücü keşke tutulsa

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Boy 1.92 , şehirler arası gideceksin ve naked mı istiyorsun , Allah kurtarsın 😅
Kardeşimde MT7 varken cuma günleri ortağı ile öğle yemeğinde bu hafta sonu ne yapsak diye konuşup basıp Kaş'a gidiyorlardı, yazın Yunanistan'da geziyordu, yani naked ile de gidilir. arka çantası bile yoktu, çadır ve sırt çantasını arkaya bağlayıp gidiyordu. Tabi arkasına binen bir daha motora binmeye tövbe ettiği çin bekar kalmıştı. sonra aklı başına geldi tracer 9 aldı, 3 yıl sonrasında da evlendi. :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Her gün D400'le otobandan 200 km yol gidiyorum. Sıkıntı yok 130-150 bandında gidip geliyorum. Ama şehir içi yok sevemedim. Gsx-8s var otobanda tokat manyağı oldum. Şehir içi scootermı 8s mi desen, 8s derim sürmesi daha kolay. 0 alacağım diye mutsuz olacağın motor alma. Yani işine tam yarayacak motor alman lazım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Her gün D400'le otobandan 200 km yol gidiyorum. Sıkıntı yok 130-150 bandında gidip geliyorum. Ama şehir içi yok sevemedim. Gsx-8s var otobanda tokat manyağı oldum. Şehir içi scootermı 8s mi desen, 8s derim sürmesi daha kolay. 0 alacağım diye mutsuz olacağın motor alma. Yani işine tam yarayacak motor alman lazım.
Bir de otobanda 125 liklerin yanından geçerken piçuv diye sıfırlama geçmeseler...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir de otobanda 125 liklerin yanından geçerken piçuv diye sıfırlama geçmeseler...
Ben otobandan İstanbul'a giderken gördüğüm 125likler genellikle en sağ şeritten fıtı fıtı gidiyorlar, ben orta şeritten 140'la geçerken dıt diye bi korna çalıp selam verip geçiyorum, diplerine girmiyorum. :) 125lik motorla otobana girmek ayrı cesaret, kamyonlar bile daha hızlı gidiyor otobanda.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçen bir video gördüm mesaj hoşuma gitti. Kurgu ayrı mesele. Çocuk yaşlı birisi için suya taş koydu, geçirmek için. Sonra taşı alıp kenara kaldırdı. 1. hareket terbiyesini, 2. hareket ahlakını gösteriyor. Senin dibinden geçende işte aynı mesele.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar