zontes nasıl bir motor diye mcn de inclemelere bakıyodum gozume tuono v4 carptı
adam dün 2024 model motoru için yazmış bunu. translate ile aktarıyorum.
5 üzerinden 3
Çalıştığında harika!
Dün 11:15'te Trace tarafından Missouri, ABD'de
Yıl:
2024
Bu, sahip olduğum en işlevsel motosiklet olabilir, ancak dikkat edin, 6.000 milde bu motosiklette, arka silindirdeki egzoz valflerinden birinin sele üzerinde "oynamasına" neden olan bir valf kılavuzu sorunu oluştu. Kısa sürede motosikletim güç kaybetti ve elektronik aksamının onu bir sebepten dolayı "güvenli" moda zorladığını düşündüm. Kısa mesafeyi eve geri getirebildim. Kansas City, Missouri bayiime römorkla götürdüm ve neredeyse 4 AY sürecek bir KALMA süreci başlattım! Saçmalık! Bayinin sorunu teşhis etmesi çok uzun sürdü; sızıntı testi, en az 240 libre olması gereken bir silindirde 100 librenin altında olduğunu gösterdi. Sökme işlemi, silindirde o kadar fazla hasar olduğunu gösterdi ki tüm arka silindir dökümünün değiştirilmesi gerekti. Böylece İtalya'dan gelecek parçaların haftalarca beklenmesi başladı. Yaklaşık 4 ay sonra (5 Temmuz - 24 Ekim) motosiklet nihayet hazırdı. Neredeyse tüm 25 yaz sürüş sezonunu kaybetmiştim. Hava şartları, sorunun tamamen düzeldiğinden emin olmak için yeterli kilometre yapmamı engelledi.
vay be... şu olay türkiye de olsa hapı yuttunuz.