Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
zontes nasıl bir motor diye mcn de inclemelere bakıyodum gozume tuono v4 carptı

adam dün 2024 model motoru için yazmış bunu. translate ile aktarıyorum.

5 üzerinden 3 Çalıştığında harika!
Dün 11:15'te
Trace tarafından Missouri, ABD'de
Yıl: 2024

Bu, sahip olduğum en işlevsel motosiklet olabilir, ancak dikkat edin, 6.000 milde bu motosiklette, arka silindirdeki egzoz valflerinden birinin sele üzerinde "oynamasına" neden olan bir valf kılavuzu sorunu oluştu. Kısa sürede motosikletim güç kaybetti ve elektronik aksamının onu bir sebepten dolayı "güvenli" moda zorladığını düşündüm. Kısa mesafeyi eve geri getirebildim. Kansas City, Missouri bayiime römorkla götürdüm ve neredeyse 4 AY sürecek bir KALMA süreci başlattım! Saçmalık! Bayinin sorunu teşhis etmesi çok uzun sürdü; sızıntı testi, en az 240 libre olması gereken bir silindirde 100 librenin altında olduğunu gösterdi. Sökme işlemi, silindirde o kadar fazla hasar olduğunu gösterdi ki tüm arka silindir dökümünün değiştirilmesi gerekti. Böylece İtalya'dan gelecek parçaların haftalarca beklenmesi başladı. Yaklaşık 4 ay sonra (5 Temmuz - 24 Ekim) motosiklet nihayet hazırdı. Neredeyse tüm 25 yaz sürüş sezonunu kaybetmiştim. Hava şartları, sorunun tamamen düzeldiğinden emin olmak için yeterli kilometre yapmamı engelledi.

vay be... şu olay türkiye de olsa hapı yuttunuz.

Bazen tamamen şans işi olabiliyor bu tip arızalar. Yabancı forumlarda R1300GS ile alakalı sorunlara bakarsanız orada da beklenmedik şeylere rastlayabilirsiniz. Bazı servislerin 15-20 günde problemi bulmalarından şikayetçi olan insanlar mevcut. Markalardan bağımsız olarak kullanıcının da önemli olduğunu unutmayalım.

vay be... şu olay türkiye de olsa hapı yuttunuz.
Evet TR de böyle şeyler yaşayanlar hapı yutar..
Hap yutanlara bir örnekte ben vereyim mi 😬
hemde bir değil beş değil otuz evet 30 adet 1200 V4 VFR motorlu markanın krank yatak boşluğu sebebiyle lakırtı takırtı sesi geliyor..

Çok satan ve sürümden kazandığı ile yetinmeyip daha çok yaslayan o marka otuz motoru garantiye sokmuyor maalesef..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet TR de böyle şeyler yaşayanlar hapı yutar..
Hap yutanlara bir örnekte ben vereyim mi 😬
hemde bir değil beş değil otuz evet 30 adet 1200 V4 VFR motorlu markanın krank yatak boşluğu sebebiyle lakırtı takırtı sesi geliyor..

Çok satan ve sürümden kazandığı ile yetinmeyip daha çok yaslayan o marka otuz motoru garantiye sokmuyor maalesef..

iddia : 30 adet vfr de lakırdı sesi geliyor..

:)

bu motor dunyada bulletproof takma adıyla bilinir. , her honda gibi

bana yurtdışından kaynak gosterebilir misin nikicim ?

O kadar uzağa gitme İzmir Yükseliş'de Yakup abiyi bul anlatır sana 🤣
Birde iddia yazıyor tee Allaam 😊

kaynak : yakup abi

:)

nikiiiiii bana guvenilir kaynak lazım.
kamuda hayvan gibi kullanılan vfrler,,,belki...

yaa koy suraya yurtdısından bir kaynakta eğlence cıksın afshfjn

Olm adam 35 senedir Honda da çalışıyor kiminle görüşmek istiyorsun Soichiro abiyi ayarlayayım sana 🤣

:D

allah seni kahretsin..Crosstourer a şöyle bir bakayım dedim baltayı taşa vurmaylım diye motora aşık oldum :d
millet ove ove bitiremiyor insanın crosstourer alası geliyor valla dfwdgfh

v4 anlatılmaz yaşanır diyolar :(

ayrıca ölümsüzmüş..

:D

allah seni kahretsin..Crosstourer a şöyle bir bakayım dedim baltayı taşa vurmaylım diye motora aşık oldum :d
millet ove ove bitiremiyor insanın crosstourer alası geliyor valla dfwdgfh

v4 anlatılmaz yaşanır diyolar :(

ayrıca ölümsüzmüş..
Sen Crosstourer alsan varya hayata küsersin olm motor 290 kilo ve 6 litreden aşağı yakan kurbanda danaya tek giriyor 🤣

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sen Crosstourer alsan varya hayata küsersin olm motor 290 kilo ve 6 litreden aşağı yakan kurbanda danaya tek giriyor 🤣
uzun süre çok da severek crosstourer kullanan bir arkadaşım BMW 1250GS alınca yakıt tüketimim yarıya indi demişti.

Motosikleti
Kaynak??? yurtdışı kaynak gösterebilirmisin??? :cool:
Yurtdışı kaynak gösteremiyorum. Sadece arkadaşımdan duyduğumu söyledim. Ayrı şehirdeyiz diye çok sık görüşemiyoruz, geçen yaz Saray'da buluşup köfte yemeye gitmiştik o zaman görmüştüm yeni motorunu, hayırlı olsun sonunda honda'dan vazgeçtin ha deyince demişti.

Kaynak??? yurtdışı kaynak gösterebilirmisin??? :cool:

ya bunlar klasik GS ci abartmaları işte.
Tamam V4 az yakmıyor ağır ve şaftlı ortalama 6.5 yakar. GS ciler 3 le mi dolaşıyor.

Yaaaaa bu GS ciler neden boyle ?

AEA da bir videosunda dalga geciyodu, bu gs ciler yakıt konusundaki palavralarıyla fdfsdfsd

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben illa honda alacak olsam crosstourer değil Nt1100 alırdım Muzo. Motoru biliyorsun zaten, rüzgardan daha iyi korunursun. Hiç binme fırsatım olmadı ama sürücüyü rüzgardan koruması açısından RT gibi diyorlar.

İnsanlar örnek verirken bile karteriz olarak Bmw'yi alıyor. Kıps ;)

GS 7 litrelerde geziyor, ama basmazsam 5 litre civarında. Ama az yaksın diye inan hiç uğraşmadım.

Motosikleti
Orta hacim ve daha yukarısı büyük hacim motorları kullananlar niye çok yakmayı önemsesin ki? Bunlar zaten hobi aletleri, zaten bütün yaktığı komple keyfi, ha 6.5 yakmış ha 7.5 yakmış ne farkeder, bunlar gazı açınca insanın yüzüne salakça saçma bir sırıtış yaratmak için üretilmiş makinalar, o sırıtış yüze geliyorsa ne yaktığının önemi kalmıyor.
Ben vstrom ile bile ortalama 8.5 litre yaktırabilmiştim. Yakıtı takip ediyorum ama yalnızca motorda bir sorun varsa yakıt tüketiminin değişmesinden erken anlaşılıyor diye takip ediyorum, bu gün de az yakayım diyerek sürmüyorum hiç.

Ben illa honda alacak olsam crosstourer değil Nt1100 alırdım Muzo. Motoru biliyorsun zaten, rüzgardan daha iyi korunursun. Hiç binme fırsatım olmadı ama sürücüyü rüzgardan koruması açısından RT gibi diyorlar.

İnsanlar örnek verirken bile karteriz olarak Bmw'yi alıyor. Kıps ;)

GS 7 litrelerde geziyor, ama basmazsam 5 litre civarında. Ama az yaksın diye inan hiç uğraşmadım.
GS in 7 yaktığı gazlamada Crosstourer 9-10 yakar 😬
NT1100 ü bende beğeniyorum da test motoru yok şu an bayilerde..
Africa dan daha iyi olduğunu tahmin ediyorum , Muzo yu ikna etmek zor 😅

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bir gün tekrar bir honda alacaksam muhtelemen scooter'ı olmaz ama Nt1100 olabilir, Üste kalan paraylada R12 falan alır, sırt çantamdan mac'i çıkarıp starbucks'ta çalışıyorum gibi yaparım.

Rafine zevklerim vardır.

GS in 7 yaktığı gazlamada Crosstourer 9-10 yakar 😬
NT1100 ü bende beğeniyorum da test motoru yok şu an bayilerde..
Africa dan daha iyi olduğunu tahmin ediyorum , Muzo yu ikna etmek zor 😅

işte o malum GS ci,

10:15 ten sonra izleyin ahahahahahahahahahahah

allahın GS cileri yaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar