- Motosikleti
- Srk 125 R
- Konu Yazar
Motorumu Yıkayacağim 125lik.vitesli. marketten şampuan yerine ne geçebilirim motora zarar vermeyen iz bırakmayan deterjan ne var bildiğiniz?
Ben dalin kullaniyorum uzunca bir suredir. Bebek gibi bakiyorum)
bebegeeem benim, yalarum... Allah rahmet eylesin tekrar
2.06 itibaren izleyiniz.![]()
Ben kendime kullandığımdan kullanıyom ( Elidor mavi şişe)Motorumu Yıkayacağim 125lik.vitesli. marketten şampuan yerine ne geçebilirim motora zarar vermeyen iz bırakmayan deterjan ne var bildiğiniz?
Motorunda kepek yapmıyordur inşallahBen kendime kullandığımdan kullanıyom ( Elidor mavi şişe)
Yapmıyor yapmıyor ama 1 kere dalin denedim şampuan değişimine gelemiyor benimki kepek yapıyor hemenMotorunda kepek yapmıyordur inşallah![]()
Bende artık kepek problemi kalmadı, kafama camsil bile sıksam temizleniyorYapmıyor yapmıyor ama 1 kere dalin denedim şampuan değişimine gelemiyor benimki kepek yapıyor hemen
Floral mı matik mi kullanıyorsun abiBende artık kepek problemi kalmadı, kafama camsil bile sıksam temizleniyor
Öyle fik fik şeyleri düşünmem, en mavisi hangisiyse onu alırım.Floral mı matik mi kullanıyorsun abi
bu gün karşıma çıktı direkt aklıma geldin abiÖyle fik fik şeyleri düşünmem, en mavisi hangisiyse onu alırım.