Piskiyatrik Tedavi - Motosiklet

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Vize cikinca da bir avrupa turu.. sinirdan ciktigin o ilk an :) tarifi mutluluk varmi
Dönerken sınıra gelene kadar sesli konuşan, bağrışan, kavga eden bir insan bile olmaması... Ne yazık ki sınıra 2-3 KM kala araç kuyruğunda hepsine denk gelmen... Şu karşılama hiç sekmez. 😁 Ohhhhh canım ülkem diye yurda dönerim. Kaosun beşiği.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Dönerken sınıra gelene kadar sesli konuşan, bağrışan, kavga eden bir insan bile olmaması... Ne yazık ki sınıra 2-3 KM kala araç kuyruğunda hepsine denk gelmen... Şu karşılama hiç sekmez. 😁 Ohhhhh canım ülkem diye yurda dönerim. Kaosun beşiği.
Soylede bir gercek var, bazi insanlar kaosla beslenir. Kaos bagimlilik, turkiyeden avrupaya ilk gittigimde yadirgadim :) alisamadim. Cok bayat geldi. Bune lan boyle falan oldum

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İsviçreli bir tanıdığım vardı. Hatta sonra Türk ismi bile aldı. Adama manyak mısın? Niye geldin buraya dediğimiz zaman. Olum orda öleceğin gün, saat belli. Burada her sabah kapıdan çıkarken macera demişti.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Arkadaşlar güvenli sürüş ile ilgili yayınlarda “eğer aklınızın %100 ünü kullanacağınız araca ve trafiğe veremiyorsanı o gün araç kullanmayın “ ibaresi çokca geçer. Kafanız boş değilse bunun ilacı motosiklet değildir. Evet sağlıklı bir insan için düzgün trafikte veya offroad da motosiklet kullanmak zihni dinlendirir hatta biraz hard offroad dahada etkili olacaktır. Ama İstanbul trafiğinde motosiklet kullanmak en makul sakin adamı bile kısa sürede potansiyel psikopat durumuna getirir.

Sevgilerimle

Motosikleti
Arkadaşlar güvenli sürüş ile ilgili yayınlarda “eğer aklınızın %100 ünü kullanacağınız araca ve trafiğe veremiyorsanı o gün araç kullanmayın “ ibaresi çokca geçer. Kafanız boş değilse bunun ilacı motosiklet değildir. Evet sağlıklı bir insan için düzgün trafikte veya offroad da motosiklet kullanmak zihni dinlendirir hatta biraz hard offroad dahada etkili olacaktır. Ama İstanbul trafiğinde motosiklet kullanmak en makul sakin adamı bile kısa sürede potansiyel psikopat durumuna getirir.

Sevgilerimle
Hocam kesinlikle katiliyorum, bir duzeltme yapayim, bu arastirma motorun riskleri ile ilgili degil, motorun insana kattiklari ile ilgili. Istanbul gibi sehirlerde kafanizin bos olmasida yeterli degil, sans da lazim.

bi canım sıkılsa ya da çok kötü bir ruh halinde olsam (ki genelde bu gece yatmadan önce oluyo)takıyom kaskı bi yarım saat ana yolda gazlamaca arabada olmuyo genelde virjlar ve ben sonra bi rahatlamış oluyom bence kesinlikle iyi geliyo😀

Motosikleti
bi canım sıkılsa ya da çok kötü bir ruh halinde olsam (ki genelde bu gece yatmadan önce oluyo)takıyom kaskı bi yarım saat ana yolda gazlamaca arabada olmuyo genelde virjlar ve ben sonra bi rahatlamış oluyom bence kesinlikle iyi geliyo😀
Hocam biz zaten biliyoruz :)) bencillige gerek yok, amacim varsa tanidiginiz depresyonda biri, artci olarak alin arkaniza sevaba girin :)))

her zaman, bomboş yollarda sürecek kadar boş zamanımız yok, bazen motosikletten inince geliyor o rahatlama

Şehir içinde a noktasından b noktasına gidenler için pek geçerli olmaz bu zaten. Virajlı orman yollarında birkaç saatlik sürüş yapan kişiler için daha geçerli olabilir. Şehir içinde sürmek bana pek zevk vermezken virajlı orman yollarında sürerken sürekli pişmiş kelle gibi sırıtırım ben mesela.

Motosikleti
Şehir içinde a noktasından b noktasına gidenler için pek geçerli olmaz bu zaten. Virajlı orman yollarında birkaç saatlik sürüş yapan kişiler için daha geçerli olabilir. Şehir içinde sürmek bana pek zevk vermezken virajlı orman yollarında sürerken sürekli pişmiş kelle gibi sırıtırım ben mesela.
Soyle yapalim Istanbul ve buyuk sehirlerin sehir ici haric :)))) orada da olum korkusundan surekli tetik :)) surekli gozler dort acik, sagi solu arkayi kesmekten, ensede 3. goz cikacak. O da bence alfa erkeklige dogru bir antrenman :))

Motosikleti
D400
Şu an derdim motosiklet.
Bakımı geldi masraf, büyütmek istiyorum masraf. Ekipman değiştircem masraf.

Şu alet binmediğin tüm zamanlarda psikolojini bozuyor :D binerken de keyif veriyor. Eroin gibi anasını satayım.

Motosikleti
Şu an derdim motosiklet.
Bakımı geldi masraf, büyütmek istiyorum masraf. Ekipman değiştircem masraf.

Şu alet binmediğin tüm zamanlarda psikolojini bozuyor :D binerken de keyif veriyor. Eroin gibi anasını satayım.
Sanirim en mutlu oldugum zamanlar tur planini yapmissin, o hafta eksik gedik ne var, nerelerde durcam, nereden benzin alcam vs tum stratejik bilgileri kafaya isliyorsun:)) o hafta gecmez olur, ama keyifli bir hafta olur.

Motosikleti
D400
Sanirim en mutlu oldugum zamanlar tur planini yapmissin, o hafta eksik gedik ne var, nerelerde durcam, nereden benzin alcam vs tum stratejik bilgileri kafaya isliyorsun:)) o hafta gecmez olur, ama keyifli bir hafta olur.

Bak o da bi dert.

her sene 4-5 gün tura cıkardım günlük 400 500 km yaparak gezerdim. Tabi dolana dolana gittiğim için kamp değil de pansiyon vs. bakardım.

Bu sene fiyatlara baktım, sezonda gitmememe rağmen geçen sene 750-1000 tl olan aynı yerler bu sene 3500-5000 tl civarı olmuş.

Kamp tesisi dedim kamp tesisleri 1000 tl Olmuş.

Tur planımı bile yapamadım, o da üzdü.

Motosikleti
Bak o da bi dert.

her sene 4-5 gün tura cıkardım günlük 400 500 km yaparak gezerdim. Tabi dolana dolana gittiğim için kamp değil de pansiyon vs. bakardım.

Bu sene fiyatlara baktım, sezonda gitmememe rağmen geçen sene 750-1000 tl olan aynı yerler bu sene 3500-5000 tl civarı olmuş.

Kamp tesisi dedim kamp tesisleri 1000 tl Olmuş.

Tur planımı bile yapamadım, o da üzdü.
3500-5000 cokmus hocam, ben cadirla giderim genelde. eger gittigim yerde hamam yoksa kamp tesislerinde 2-3 gunde bir kalirim.Birkac kerede air bnb den tuttum ama gittigim yerler genelde 1500 falan aldi, cok luks degildi ama 5000 falan hayatta verilmez. iki uc tur yapsan motor parasi cikar cepten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar