Botlarımdan içeri su girdi ne yapayım?

Motosikleti
RKS 125S
Merhaba arkadaşlar,

Bu akşam eve dönerken İstanbul'da felaket yağmur vardı. Alt yağmurluk ve motosiklet botu kullanıyorum ama yağmurluğun paçaları çok geniş olmadığından botların içine sokuyorum. İstoç önü otoyolun en sağ şeridinde yerde biriken su motosikletin depo hizasına kadar sekti orada seken su botların bileğinden içeri doldu botların içi göl oldu. Yerden seken suyun botların içine dolmasını nasıl engelleyebilirim? Botların bileğine geçirilebilecek bu amaçlı bir ürün var mıdır?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Merhaba arkadaşlar,

Bu akşam eve dönerken İstanbul'da felaket yağmur vardı. Alt yağmurluk ve motosiklet botu kullanıyorum ama yağmurluğun paçaları çok geniş olmadığından botların içine sokuyorum. İstoç önü otoyolun en sağ şeridinde yerde biriken su motosikletin depo hizasına kadar sekti orada seken su botların bileğinden içeri doldu botların içi göl oldu. Yerden seken suyun botların içine dolmasını nasıl engelleyebilirim? Botların bileğine geçirilebilecek bu amaçlı bir ürün var mıdır?
Bot yağmurluğu alın ve yağmurluğunuzun paçalarını da botun üzerine indirin dereden geçseniz de bişey olmaz.

Motosikleti
RKS 125S
Kuryelerden kopya çek 😉
Çekemedim abi önümü göremeden eve geldim 😁 vizör ıslanıyor eldiven kenarıyla siliyorum da yağmurlu havada extra buğu yapıyor açıyorum gözlük ıslanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bot yağmurluğu alın ve yağmurluğunuzun paçalarını da botun üzerine indirin dereden geçseniz de bişey olmaz.
Botlar komple deri ve uzun boğazlı sadece bileklerden içeri su girmesini engellesem yeter. Bileklere geçireceğim tozluk tarzı su geçirmez bir şeyler var mıdır?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Su geçirmez bot icat edilmedi... İllaki bütün botlar geçirir..
Lastik çizme alacaksın ıslanmak istemiyorsan...
Ya da scooter a bineceksin.. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çekemedim abi önümü göremeden eve geldim 😁 vizör ıslanıyor eldiven kenarıyla siliyorum da yağmurlu havada extra buğu yapıyor açıyorum gözlük ıslanıyor

Botlar komple deri ve uzun boğazlı sadece bileklerden içeri su girmesini engellesem yeter. Bileklere geçireceğim tozluk tarzı su geçirmez bir şeyler var mıdır?
pantalonu botların üzerine indir.
sırf pantalon botların üzerine inebilsin diye motosiklet pantalonu seçerken zibidi gibi dar paça modellerden uzak durmuştum.
pantalon üzerine giydiğim alt yağmurluğu da en büyük beden almıştım botların üzerine insin diye, zaten yolda yağmura yakalanınca kenara çekip pantalon üzerine botlar da ayağımdayken giyiyorum.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Motosiklet Ayakkabı Bot Kılıfı Yağmurluğu
motosiklet-bot-kilifi-ayakkabi-yagmurlugu-su-gecirmez-motor-bisiklet-bacak-yagmurluk-camur-koruma-kcm6276534-1-b0777d5f2ee2462db506d3c1a2e1c53f.jpg

Motosikleti
DUKE 250
kasık çizme yada yağmurlu havalarda motora binme.

Motosikleti
RKS 125S
pantalonu botların üzerine indir.
sırf pantalon botların üzerine inebilsin diye motosiklet pantalonu seçerken zibidi gibi dar paça modellerden uzak durmuştum.
pantalon üzerine giydiğim alt yağmurluğu da en büyük beden almıştım botların üzerine insin diye, zaten yolda yağmura yakalanınca kenara çekip pantalon üzerine botlar da ayağımdayken giyiyorum.
Alt yağmurluğun paçaları lastikliydi lastikleri söktüm gitti

Bundan da var bende bisiklette kullanırım diye aldım motor yokken henüz. Arka çantaya atmak lazım gelir gibi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Alt yağmurluğun paçaları lastikliydi lastikleri söktüm gitti

Bundan da var bende bisiklette kullanırım diye aldım motor yokken henüz. Arka çantaya atmak lazım gelir gibi
Bundan da olsa üstten pantalondan süzülen sular üst kısmından bir şekilde içeri girer. yine de hiç yoktan iyidir.
onun yerine alt yağmurluk en iyisi, botların üzerinden de inerse botların içine su girmez.

Motosikleti
yok:(
ya bu işin içine yağmur girince işin tüm seksiliği, karizması gidiyor anasını satayım buna da çok bozuluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar