Gerçekten yapıyor mu?Abi GS'te 120 yapıyor 2'de O zaman GS'i de listeden çıkarıcaz.
Senin içinde tek seçenek kaldı.
Gerçekten yapıyor mu?Abi GS'te 120 yapıyor 2'de O zaman GS'i de listeden çıkarıcaz.
Senin içinde tek seçenek kaldı.
Evet.Gerçekten yapıyor mu?
Kıstas değil zaten. Ben espri olsun diye yazmıştım. Benim sürüş stilimde gerçekten 120 üstüne çıkmam. Fazla beygire de hayır demem.Evet.
Ama bu durum alınmaması için neden bir kıstas olsun ki?
GS alip sattim hocam, 3 ay bindim, traktorden hallice. Alacagim motor pikes peak, kararimi verdim, sifiri 2026 ya kadar yok simdilik beklemedeyim. Tracer normalde dusunmuyordum ama 1400 km de denk geldi uygun fiyata gecici aldim, seneye satarim.Geçmiş olsun.
Tracer 9 GT çok güzel motor. Eşiniz de sonunda motoru kabullenip sizinle gezmeye karar verdiyse çok güzel gezersiniz onunla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yaa, durun bi gaz vermeyin, kendimi zor tutuyorum.Ama bu arkadaş daha genç, yaşı gelmedi, tracer9'la hevesini alsın hele bi, ama tracer 9 sürmüş insana da gitmiyor bu dedirten motor bizimkiler, ondan sonra bu arkadaşı anca GS paklar, Nikki'ye havale ederiz artık.
12739057698s in linkini verirmisiniz
Hocam onlar icin pek zamanim yok, birgun memlekete goc etme karari alirsam evet. Halihazirda basrada calisiyorum, gelip gittikce biniyorum. Ama keyifli aletler..Çok geçmiş olsun.
CRF 250 zamanınız gelmiş sizin.![]()
15 yıl önce boyun fıtığı ameliyatı geçirmiş birisi olarak şu an hem dik oturuşu, hem yumuşak süspansiyonları ve hem de tel jantlı ve büyük çaplı lastikleri ile yolu ve yoldaki bozuklukları ütüleyip geçen CRF 250 ile artçı almadan yapacağınız sürüşlerde çok ama çok rahat edeceğinizi söyleyebilirim.
Motosiklet geçmişinizi bilmiyorum ve belki bu tür bir motorunuz da olmuştur ama azıcık da bozuk yolların tadını çıkarın bundan sonra.
Tracer 9'un yanına efsane olur.
Hem Rally ve hem de L versiyonları sizi çok mutlu edecektir.
Cok saolun iyi dilekleriniz icin. ilk defa yamaha sahibi oldum, bakalim son muGeçmiş olsun.
Tracer 9 GT çok güzel motor. Eşiniz de sonunda motoru kabullenip sizinle gezmeye karar verdiyse çok güzel gezersiniz onunla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yaa, durun bi gaz vermeyin, kendimi zor tutuyorum.Ama bu arkadaş daha genç, yaşı gelmedi, tracer9'la hevesini alsın hele bi, ama tracer 9 sürmüş insana da gitmiyor bu dedirten motor bizimkiler, ondan sonra bu arkadaşı anca GS paklar, Nikki'ye havale ederiz artık.
Ahahaha. Hocam temizi bulacagiz onun ustasinida, elden gececek vs. Kendisini ve tipini cok sevsemde benim zaman problemim var. Ama her fani motorlu birgun tadacaktir bence kendisiniTracer 9 u bende düşündüm ama 2. viteste 120 yapan motosikleti kullanmak istemedim. Zaten 120 yi geçmiyorum. Banim için gereksiz güçlü ve hızlı gelmişti. Ben 650 cc olan, s harfi ile başlayan markanın v ile başlayan modelinden almak istiyorum. Gerçi bu marka ve model forumda hiç sevilmiyor ve tavsiye edilmiyor ama.....
Eşiniz ile beraber güzel geziler dilerim.
bir nakedci gider cg motor alır 250 piston yaptırır, yine nakeda binerHocam gecen hafta pikes peak kullanmak gibi bir hata yaptim. Naked artik biraz zorlayacak sagligimi o da ayri bir konu
Hocam benim elveda sadece 1 gun surdubir nakedci gider cg motor alır 250 piston yaptırır, yine nakeda biner
![]()
bu naked değil ama, "cıbıl" diyoruz bunlara, anadolu ağzı, antep yöresi
sürüş ergonomisi de tamamen bel fıtığı rahatsızlığı çekenler için tasarlanmış
![]()