- Motosikleti
- Pilsan Cobra
Pahalı değil ki.GS'lerdeki durum şu mu acaba: Sahipleri pahalı falan diye zamanında Borusan'a götürmüyorlar sonra "boru sana kaçtı" durumu mu oluyor? (Sağduyum bana böyle durum olmalı sanki diyor...)
Ayı gibi kullanılırsa bütün taşıtlar problem çıkartır. Bmw’nin motoru ya da arabası değil sadece. 156.000de 2015 bmw sattım bi kaç ay önce. Krank kasnağı değişti bakım hariç. O da 1.5 dizel motorlarda ses yapar kayıştan, ama sadece ilk çalışmada. Yapmasın diye yan sanayi takmıştık. Sağlamını söküp taktığımız yan sanayi kasnak 2 kere bozuldu.
440binde 1.23d kullanan arkadaşım var ilk sahibi. Belirli bakımları yapıldığı takdirde sorunsuz gelebiliyor demek ki.
140binde 2016 gs sahibi arkadaşımda var ilk sahibi. Bir önceki motoru ile nepale gitti. Rusyada esa’dan yağ kaçırma dışında problem olmadı. Bir kaç defa anlattım burada. (İshak Can ismi, isteyen açar bakar) Herkes sorunsuz yol yapabiliyorken sürekli bozulan yolda bırakan gs’in sahibine bakmak lazım. Nasıl sürüyor? Ne şartlarda bakım yaptırıyor?
Africa’nın tel jantına birşey olmuyor çünkü güçsüz. Ben 1250de 2. Viteste gazı fazla çevirirken tekere geliyor. Sürekli tel kırılmasına kaynak instagramda tel kıran gs muhtemelen. Abs bozanda 2006 falandır o zaman japon adventurelarında abs ile tanışmamıştı millet. BMW’de 90lardan beri var. (Adventure’larında)
Fan boy gibi gözükmek istemem, değilimde. Honda sahibide oldum yamahada. Ama gerçekler ortada, Japonlar gitsin yapıştırıcı yapsın. Bir kaç sene öncesine kadar araba konsoluna dijital saat koyuyordu adamlar.