Kar yağsın bir bozdağ yaparız... Bozdağ da kar güzel oluyor..Çok durmuyor ama sucuk yapmaya elverişlidir...O değil de şu karlar üzerinde mangalda ne sucuk ekmek yapılır hee
Valla yapalım, en kötü Spil taraflarında kar buluruz.Kar yağsın bir bozdağ yaparız... Bozdağ da kar güzel oluyor..Çok durmuyor ama sucuk yapmaya elverişlidir...
Spil kar yağdıdında , sanki kıyamet çıkacakmış ama cennetin biletleri spilde bedave dağıtılıyormuşçasına kalabalık oluyor, kitleniyor yol..Jandarmalar yolu kapatmak zorunda kalıyor....Valla yapalım, en kötü Spil taraflarında kar buluruz.
Ok mekan seçimi senden, sucuklar benden, ekmekler mertowski'den, mangal ve kömürleri de elbet o zamana kadar birilerine itelerim.Spil kar yağdıdında , sanki kıyamet çıkacakmış ama cennetin biletleri spilde bedave dağıtılıyormuşçasına kalabalık oluyor, kitleniyor yol..Jandarmalar yolu kapatmak zorunda kalıyor....
Bozdağ o yönden iyidir...![]()
Yav ne mekanı... Alıcaz sucuğumuzu biramızı karların üstünde yakıcaz ateşi 3 dakikada pişiricez yiyecez...Ok mekan seçimi senden, sucuklar benden, ekmekler mertowski'den, mangal ve kömürleri de elbet o zamana kadar birilerine itelerim.
Al bendende o kadarGüzel gezmişsiniz.
Ama karda kışta dağda ne işin vardı diye sorarım ama ben mesela o kadar para harcayıp kayak yapmaya gidenleri de anlayamıyorum...
90'larda o gemide bir Anna, bir Anastasia, bir Elena olsaydı böyle konuşmazdın mübarek.Al bendende o kadar
90 larda bir gemiye 4000 dolar verdiler katıldım Ukrayna'ya gidecekmiş , Ocak ayında Kırım dan girdik Mariupol diye bir limana yanaştık geceydi , sabah uyandım deniz bile donmuş , bize buzkıran kanal açmış ordan ilerlemişiz meğer , ulen ne işim var dedim burda parası eksik olsun sümüğümüz burnumuzda dondu , jeneratörün çıkışı 70 derece , denize döküldüğü bordada dondu![]()
hah, bak kayak yapmaya falan karda buzda ne işim var derim ama suzuk ekmek varsa, yanında içecek de varsa mazotu alınca üşünmüyor zaten.O değil de şu karlar üzerinde mangalda ne sucuk ekmek yapılır hee
Benim hala uzakyol kaptanlığı yapan bir arkadaşım var, onunla Nikki aynı gemide denk gelmiş olsa limana çıktıklarında ne olurdu acaba.90'larda o gemide bir Anna, bir Anastasia, bir Elena olsaydı böyle konuşmazdın mübarek.
Abi her entrynde bir kadın ismi geçiyor bu işin sonu nereye varacak90'larda o gemide bir Anna, bir Anastasia, bir Elena olsaydı böyle konuşmazdın mübarek.
Sırat-ı Müstakim'den geçemeyeceğiz, aşağıya düşeceğiz, dötümüz başımız binlerce sene yanacak. Sonu bence bu.Abi her entrynde bir kadın ismi geçiyor bu işin sonu nereye varacak![]()
Sıcak şarap iyi gider o havadahah, bak kayak yapmaya falan karda buzda ne işim var derim ama suzuk ekmek varsa, yanında içecek de varsa mazotu alınca üşünmüyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim hala uzakyol kaptanlığı yapan bir arkadaşım var, onunla Nikki aynı gemide denk gelmiş olsa limana çıktıklarında ne olurdu acaba.![]()
![]()
![]()
Ben de güzel yüzüyorum. Sence beni de ortama alırlar mı?Sıcak şarap iyi gider o havada
Benim liman cüzdanı , sertifikalar , denizde sağ kalma kursum , sağlık muayene falan hepsi faal , çağırıyorlar bazen gel bir kontrat yap en azından, parasıda mis amma ben motosiklet.net den ayrı kalamam diyorum![]()
Ben o arkadaşa söyleyeyim, makinacı, çarkçıbaşı falan lazımsa sana haber verelim, onunla bi sefere çıksan çok eğlenceli maceralar yaşarsınız.Sıcak şarap iyi gider o havada
Benim liman cüzdanı , sertifikalar , denizde sağ kalma kursum , sağlık muayene falan hepsi faal , çağırıyorlar bazen gel bir kontrat yap en azından, parasıda mis amma ben motosiklet.net den ayrı kalamam diyorum![]()
Uludağ tepesi sıkıntılı olması lazım abi, birde şu havalarda pek iyi olmayabilir. Birde maksimum kaç metreye çıkabiliyorsunuz?benimkisi full açık sınırı yok. Sadece iter e yakalanmasın diye temkinli uçuruyorum zaten gittiğim yerlerde öyle bir sıkıntı olmuyor. tabi uludağın tepesine radar yerleştirmedilerse![]()
Yukarda saydıklarım varsa gel başla , dünya alem adam görsünBen de güzel yüzüyorum. Sence beni de ortama alırlar mı?
Senden istenen kriterlere göre sanırım tek ortak noktam nefes alabiliyor olmamYukarda saydıklarım varsa gel başla , dünya alem adam görsün![]()
Şimdi nasıl bilmiyorum ama eski yelkenli gemiler zamanında gemicilerin yüzme bilmeyenini tercih ediyorlarmış. okyanusun ortasında denize düşen olunca kurtarma imkanı yok, yüzme bilip de boşuna daha fazla acı çekmesin denize düşerse hemen boğlsun ölsün diyorlarmış.Ben de güzel yüzüyorum. Sence beni de ortama alırlar mı?
Benide alın belki denizde huzurlu yasayabilirim 6 ay uzaktada yasasam koymaz bana geminin içinde torna makinesiyle yaşar giderimBen o arkadaşa söyleyeyim, makinacı, çarkçıbaşı falan lazımsa sana haber verelim, onunla bi sefere çıksan çok eğlenceli maceralar yaşarsınız.
Sanırım yabancı şirketlerde çalışıyor, bir bakıyoruz panamada, bir bakıyoruz güneydoğu asyada bir limanda falan habire uzak yollara gidiyor.
Denizde çalışanları bir süre sonra kara hayatı bunaltır , geminin dışındaki hayata adapte olmak zor gelir , artık para için orada değildir bir çoğuBen o arkadaşa söyleyeyim, makinacı, çarkçıbaşı falan lazımsa sana haber verelim, onunla bi sefere çıksan çok eğlenceli maceralar yaşarsınız.
Sanırım yabancı şirketlerde çalışıyor, bir bakıyoruz panamada, bir bakıyoruz güneydoğu asyada bir limanda falan habire uzak yollara gidiyor.