Uludağda kar sezonu açıldı!

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Spil kar yağdıdında , sanki kıyamet çıkacakmış ama cennetin biletleri spilde bedave dağıtılıyormuşçasına kalabalık oluyor, kitleniyor yol..Jandarmalar yolu kapatmak zorunda kalıyor....
Bozdağ o yönden iyidir... 👍
Ok mekan seçimi senden, sucuklar benden, ekmekler mertowski'den, mangal ve kömürleri de elbet o zamana kadar birilerine itelerim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ok mekan seçimi senden, sucuklar benden, ekmekler mertowski'den, mangal ve kömürleri de elbet o zamana kadar birilerine itelerim.
Yav ne mekanı... Alıcaz sucuğumuzu biramızı karların üstünde yakıcaz ateşi 3 dakikada pişiricez yiyecez... :)
Haa dönüşte üşürsek bir mekanda çay may içeriz...

Güzel gezmişsiniz.
Ama karda kışta dağda ne işin vardı diye sorarım ama ben mesela o kadar para harcayıp kayak yapmaya gidenleri de anlayamıyorum...
Al bendende o kadar 😉
90 larda bir gemiye 4000 dolar verdiler katıldım Ukrayna'ya gidecekmiş , Ocak ayında Kırım dan girdik Mariupol diye bir limana yanaştık geceydi , sabah uyandım deniz bile donmuş , bize buzkıran kanal açmış ordan ilerlemişiz meğer , ulen ne işim var dedim burda parası eksik olsun sümüğümüz burnumuzda dondu , jeneratörün çıkışı 70 derece , denize döküldüğü bordada dondu 😬

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Al bendende o kadar 😉
90 larda bir gemiye 4000 dolar verdiler katıldım Ukrayna'ya gidecekmiş , Ocak ayında Kırım dan girdik Mariupol diye bir limana yanaştık geceydi , sabah uyandım deniz bile donmuş , bize buzkıran kanal açmış ordan ilerlemişiz meğer , ulen ne işim var dedim burda parası eksik olsun sümüğümüz burnumuzda dondu , jeneratörün çıkışı 70 derece , denize döküldüğü bordada dondu 😬
90'larda o gemide bir Anna, bir Anastasia, bir Elena olsaydı böyle konuşmazdın mübarek.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
O değil de şu karlar üzerinde mangalda ne sucuk ekmek yapılır hee
hah, bak kayak yapmaya falan karda buzda ne işim var derim ama suzuk ekmek varsa, yanında içecek de varsa mazotu alınca üşünmüyor zaten. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

90'larda o gemide bir Anna, bir Anastasia, bir Elena olsaydı böyle konuşmazdın mübarek.
Benim hala uzakyol kaptanlığı yapan bir arkadaşım var, onunla Nikki aynı gemide denk gelmiş olsa limana çıktıklarında ne olurdu acaba. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

hah, bak kayak yapmaya falan karda buzda ne işim var derim ama suzuk ekmek varsa, yanında içecek de varsa mazotu alınca üşünmüyor zaten. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim hala uzakyol kaptanlığı yapan bir arkadaşım var, onunla Nikki aynı gemide denk gelmiş olsa limana çıktıklarında ne olurdu acaba. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Sıcak şarap iyi gider o havada 😊
Benim liman cüzdanı , sertifikalar , denizde sağ kalma kursum , sağlık muayene falan hepsi faal , çağırıyorlar bazen gel bir kontrat yap en azından, parasıda mis amma ben motosiklet.net den ayrı kalamam diyorum 😉

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim liman cüzdanı , sertifikalar , denizde sağ kalma kursum , sağlık muayene falan hepsi faal , çağırıyorlar bazen gel bir kontrat yap en azından, parasıda mis amma ben motosiklet.net den ayrı kalamam diyorum 😉
Ben de güzel yüzüyorum. Sence beni de ortama alırlar mı?

Motosikleti
Ben o arkadaşa söyleyeyim, makinacı, çarkçıbaşı falan lazımsa sana haber verelim, onunla bi sefere çıksan çok eğlenceli maceralar yaşarsınız.
Sanırım yabancı şirketlerde çalışıyor, bir bakıyoruz panamada, bir bakıyoruz güneydoğu asyada bir limanda falan habire uzak yollara gidiyor.

Motosikleti
Ns200 15"
benimkisi full açık sınırı yok. Sadece iter e yakalanmasın diye temkinli uçuruyorum zaten gittiğim yerlerde öyle bir sıkıntı olmuyor. tabi uludağın tepesine radar yerleştirmedilerse :)
Uludağ tepesi sıkıntılı olması lazım abi, birde şu havalarda pek iyi olmayabilir. Birde maksimum kaç metreye çıkabiliyorsunuz?

Motosikleti
Ben de güzel yüzüyorum. Sence beni de ortama alırlar mı?
Şimdi nasıl bilmiyorum ama eski yelkenli gemiler zamanında gemicilerin yüzme bilmeyenini tercih ediyorlarmış. okyanusun ortasında denize düşen olunca kurtarma imkanı yok, yüzme bilip de boşuna daha fazla acı çekmesin denize düşerse hemen boğlsun ölsün diyorlarmış.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben o arkadaşa söyleyeyim, makinacı, çarkçıbaşı falan lazımsa sana haber verelim, onunla bi sefere çıksan çok eğlenceli maceralar yaşarsınız.
Sanırım yabancı şirketlerde çalışıyor, bir bakıyoruz panamada, bir bakıyoruz güneydoğu asyada bir limanda falan habire uzak yollara gidiyor.
Benide alın belki denizde huzurlu yasayabilirim 6 ay uzaktada yasasam koymaz bana geminin içinde torna makinesiyle yaşar giderim 😃

Denizde çalışanları bir süre sonra kara hayatı bunaltır , geminin dışındaki hayata adapte olmak zor gelir , artık para için orada değildir bir çoğu 😒

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar