Uludağda kar sezonu açıldı!

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Evet arkadaşlar, bu videoyu burada paylaşmam lazım, malum geçtiğimiz hafta Uludağ'a kar düştü, bende sonu 2230 metre yükseklikteki Aktaş Tepe olan bir rotada sürdüm ve ciddi ciddi 20 cm kar vardı. Uludağın güney cephesi ve İnegöl'ün zirvesi olarak nitelendirebileceğimiz Aktaş Tepe ile birlikte güzel manzaralar sunan bir video oldu, iyi seyirler dilerim.🤘🤘🤘

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Güzel gezmişsiniz.
Ama karda kışta dağda ne işin vardı diye sorarım ama ben mesela o kadar para harcayıp kayak yapmaya gidenleri de anlayamıyorum, o soğukta krda kışda dışarıda vakit geçirmem için üzerine çok ciddi yüksek para vermeleri lazım belki kabul edersem kayak yapmayı denerim. :)

Tahminim o karda sürebilmek için lastikler çok iyi olmalı, motordaki lastikleri merak ettim.

Motosikleti
Ns200 15"
Güzel gezmişsiniz.
Ama karda kışta dağda ne işin vardı diye sorarım ama ben mesela o kadar para harcayıp kayak yapmaya gidenleri de anlayamıyorum, o soğukta krda kışda dışarıda vakit geçirmem için üzerine çok ciddi yüksek para vermeleri lazım belki kabul edersem kayak yapmayı denerim. :)
Abi motosiklet kullanmaktan daha akıllıca bir şey kayak yapmak. :)

Hem zevkli bir şey, bir kaç sene evvel Uludağ zirve kısımlarından otel bölgelerine kaymıştım, zevkliydi. :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Güzel gezmişsiniz.

Tahminim o karda sürebilmek için lastikler çok iyi olmalı, motordaki lastikleri merak ettim.
Sıcakta güneşte neden yüzülüyorsa aynı sebebten 😃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel gezmişsiniz.

abi merak etme çıplak kaymıyoruz. korunuyoruz. full ekipman :D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Güzel gezmişsiniz.

Teşekkürler🙏 Enduroda olay öyle değil, dere yatakları, çamur birikintiler, dik rampalarda falan sürerek keyif alıyosun, değişik bir olay 😄 Sezon bizim için yeni açılıyor, özellikle Bursa'da olmak benim için büyük şans, kocaman bir oyun alanına sahibim.
Tabi lastikler orijinal değil, kros lastik takılı yoksa imkansız o karda tırmanması...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deli mi öptü ?..
Ne işiniz var karda kışta dağda :)
Video güzel olmuş... 👍
Bunu soran çok var 😁😁😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bravo, çok keyifli bir video olmuş, eline emeğine sağlık.

Güzel gezmişsiniz.

Motosikletten sonra #2 snowboard. Sana verdikleri parayı bana ver gidip kayayım boşver karda kışta napıcan :p

-

Gezi çok güzel olmuş elinize ayağınıza sağlık.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosikletten sonra #2 snowboard. Sana verdikleri parayı bana ver gidip kayayım boşver karda kışta napıcan :p

-

Gezi çok güzel olmuş elinize ayağınıza sağlık.
Gezi çok güzel. Ama çok soğuk yaa. ben sevmem soğukta kar içinde olmayı, bu yüzden kayak falan hiç işim olmadı. :)

Yazın öğlen sıcağında güneşin altında denize girmeyi de sevmem mesela. En fazla deniz kıyısında gölgede soğuk bira iyi gelir, güneşe çıktığım an fezi yanıyorum.

Motosikleti
cbf 150
Abi senin drone kaç metre yüksekliğe çıkabiliyor? Eğer 120 metre kalıyorsa ayarlardan onu 500 metreye ayarlayabiliyorsunuz.
benimkisi full açık sınırı yok. Sadece iter e yakalanmasın diye temkinli uçuruyorum zaten gittiğim yerlerde öyle bir sıkıntı olmuyor. tabi uludağın tepesine radar yerleştirmedilerse :)

Gezi çok güzel. Ama çok soğuk yaa. ben sevmem soğukta kar içinde olmayı, bu yüzden kayak falan hiç işim olmadı. :)

Yazın öğlen sıcağında güneşin altında denize girmeyi de sevmem mesela. En fazla deniz kıyısında gölgede soğuk bira iyi gelir, güneşe çıktığım an fezi yanıyorum.
Abi yaşlılık de geç yahu bırak soğuk sevmem sıcak severimi :D

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Türkiye'de birkaç sezondur dağlarda güzel kar yoktu. Geçen yıl idare ederdi biraz ama eski sezonları arıyoruz. Bu yıl şöyle sağlam yağsa da, artık fellik fellik kayacak yer aramasak :)

Hayatında hiç kayak/snowboard yapmamış olanları da ben anlamıyorum elllammm :)

Motosikleti
Ns200 15"
Türkiye'de birkaç sezondur dağlarda güzel kar yoktu. Geçen yıl idare ederdi biraz ama eski sezonları arıyoruz. Bu yıl şöyle sağlam yağsa da, artık fellik fellik kayacak yer aramasak :)

Hayatında hiç kayak/snowboard yapmamış olanları da ben anlamıyorum elllammm :)
Bursa'da çarpık kentleşme ve şehir merkezlerinde sanayi olduğundan eskisi gibi kar yok, pandemi dönemi güzeldi nispeten eski zamanlar gibi kar yağmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar