Yardım destek öneri

Nht200 için GP de güzel bir cam var ben taktım 2-3 parmak daha uzun olsa bana göre daha güzel olurdu boy 1 90 ama 1.70 e gayet yeterli gelir..

Nht200 ikinci elde 120 lere bulunuyor 2024 model 5000 km de , vallahi bu paraya bedava , ön arka disk frenli , abs li , su soğutmalı , 6 vites motor..

Nht200 için GP de güzel bir cam var ben taktım 2-3 parmak daha uzun olsa bana göre daha güzel olurdu boy 1 90 ama 1.70 e gayet yeterli gelir..

Nht200 ikinci elde 120 lere bulunuyor 2024 model 5000 km de , vallahi bu paraya bedava , ön arka disk frenli , abs li , su soğutmalı , 6 vites motor..
Evet bayadir bakıyorum ki zati SYM hastasıyım çok beğenirim.yolda beni Üzmez gider diyorsanız bence bu paralara alınacak en iyi motor
Sanırım stabil 100-110 yolda gider değil mi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hocam normalde evet ama tur cami ile oyle olmuyor. Ben kendim denedim ondan yazdim, FP olarak 8s alinir, tur cami da takarsin. Uzun sure motor almana gerek kalmaz diye yazdim. Ama A2 bakiyormus, olmazmis zaten arkadasa
Benimde planım o aslında uzun süre almakla uğrasmamak ama 1-2 yıl kullanıp sıkılırım ben ancak yüksek cc sınıfına giris yapınca kendi klasmanıyla takaslarsın değisirsin dusuk cc de bu zor

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Evet a2 ile yarışmadan ayrıldık.
SYM nht 200 için fikriniz nedir acaba
Hem hafif motor hem SYM kalitesi hem de benim boy kurtarir
Tek kişi uzun yol da yeterli olur mu hız vs işim yok
Hocam ben 20 K scooter dan sonra 200 luk bir motor sahsen almazdim. CC den ziyade kocaeli trabzon yapacaksan torklu bir alet gerek. CC ile beraber diger etmenleride gozden gecir. 250 lik honda olabilir belki, ama kullanmadigim motoru genelde tavsiye etmem. cb 250 ile istanbul afyon yaptim, 110 - 130 arasi sorunsuz takildim, cok da keyif aldim.

Tek kişi rahatlıkla 100-110 gider , düz yolda iki kişi arka çanta dolu 130-140 görüyor ama rampada hacmi gereği 90-100 gidebilir , çok ekonomik bir motor , sakin kullanırsanız 11 lt ile 500 km gidebilirsiniz ayrıca 1.90 boyunda benim gibi bir deveye bile gayet konfor sağlıyor 😅

Motosikleti
Triumph Trident 660
Tek kişi rahatlıkla 100-110 gider , düz yolda iki kişi arka çanta dolu 130-140 görüyor ama rampada hacmi gereği 90-100 gidebilir , çok ekonomik bir motor , sakin kullanırsanız 11 lt ile 500 km gidebilirsiniz ayrıca 1.90 boyunda benim gibi bir deveye bile gayet konfor sağlıyor 😅
Yok abi ya artık zor satılan ürünlere bulaşmak istemiyorum.
Şimdi bu jet x piyasası 100-130 bin tl ben 90 a koysam arayacak 80-70 yapalım diyecek
Hadi enflasyonu taksidi km si zartı zurtu gercek fiyat hesabını @Cyan abi yapar o fiyata koyar giderim daha da bulasmam umarım

Yok abi ya artık zor satılan ürünlere bulaşmak istemiyorum.
Şimdi bu jet x piyasası 100-130 bin tl ben 90 a koysam arayacak 80-70 yapalım diyecek..
Onlara ölü sevici diyoruz 😁
Her markaya Honda ya Yamaha ya da yazarlar öyle..

Sym , Kymco bunlar al sat motoru değil..
Ha ben düşük km ucuza alıyorum yine ucuza satıyorum , 6. Sym mi kullanıyorum elimde kalmadı hiç biri , 40.000 km de ki sukuteri bile sattım , kimi 120 ye aldığı motora 160 istiyor sonra satılmıyor bu diyorlar , yav zaten sıfırı 12 taksit 180 😊

Honda ya 300 K vereceğime 180 K ya Sym ye binerim mis gibi motor , çok enteresan bir parça hariç sorunda yaşanmaz , öyle 30-40bin de çöp olacak motorlarda değil sende kullanıyorsun bu konuda hemfikirizdir..

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Onlara ölü sevici diyoruz 😁
Her markaya Honda ya Yamaha ya da yazarlar öyle..

Sym , Kymco bunlar al sat motoru değil..
Ha ben düşük km ucuza alıyorum yine ucuza satıyorum , 6. Sym mi kullanıyorum elimde kalmadı hiç biri , 40.000 km de ki sukuteri bile sattım , kimi 120 ye aldığı motora 160 istiyor sonra satılmıyor bu diyorlar , yav zaten sıfırı 12 taksit 180 😊

Honda ya 300 K vereceğime 180 K ya Sym ye binerim mis gibi motor , çok enteresan bir parça hariç sorunda yaşanmaz , öyle 30-40bin de çöp olacak motorlarda değil sende kullanıyorsun bu konuda hemfikirizdir..
Abi sorunsuz olmasına sorunsuz evet ama ikinci elde anlamak lazım ben almaya gitsem beni fena çarparlar 😃

Hocam ben 20 K scooter dan sonra 200 luk bir motor sahsen almazdim. CC den ziyade kocaeli trabzon yapacaksan torklu bir alet gerek. CC ile beraber diger etmenleride gozden gecir. 250 lik honda olabilir belki, ama kullanmadigim motoru genelde tavsiye etmem. cb 250 ile istanbul afyon yaptim, 110 - 130 arasi sorunsuz takildim, cok da keyif aldim.
Cb250r bu konuda uygun olur mu peki
Svartpillen bakmıştim ama aldirmadilar
Cl250 istedim oda yolda çok rüzgar alır yorulursun dediler😀
Scooter istemiyorum ama acabalardan da sıkıldım 😀

Motosikleti
CB750A
Cl250 düşünüyorsan caballero 500 de kafana yatabilir. Daha güçlü daha hafif ve sanırım daha ucuz. Forumda çok fırsat motoru şu an diye övülüyordu. kalan bütçeyle baştan sonra istediğin gibi aksesuarlarsın.
bence uzun yolu otobanda yapmadığın sürece rüzgar çok dert değil. şehir hızlarında şort tişört sürmüyorsan zaten çok hissetmiyorsun. Belki ufak bir cam otoban hızlarında yeterli konforu sağlar.

Cl250 düşünüyorsan caballero 500 de kafana yatabilir. Daha güçlü daha hafif ve sanırım daha ucuz. Forumda çok fırsat motoru şu an diye övülüyordu. kalan bütçeyle baştan sonra istediğin gibi aksesuarlarsın.
bence uzun yolu otobanda yapmadığın sürece rüzgar çok dert değil. şehir hızlarında şort tişört sürmüyorsan zaten çok hissetmiyorsun. Belki ufak bir cam otoban hızlarında yeterli konforu sağlar.
Dediğiniz motoru hiç bilmiyorum bakacağım
Baktım tipi güzel de parça vb de güven vermedi zati 6 tane ilan var

Son düzenleme:
Öncelikle çok teşekkür ederim
Evet içeride bir yerde artık bir de vitesli motor başla hevesi var ama ehliyetim a2 istesem de o dediğiniz motorları kullanamam
Kafamda tasarladığım bütçe maksimum 350 bin TL
Scooter olarak da Honda forza ve SYM joyrat 300 arasında gidip geliyorum
Bende 40 yaşındayım. 200000 km civarı Türkiye'nin doğusu hariç her yerini gezdim. Fırsat buldukça uzun yol yapmayı seviyorum.
Bu zamana kadar naked motorlara bindim. Çok rüzgarlar yedim😀En kötüsüde kulak tıkacı kullanmama rağmen rüzgar sesi insanı mahvediyor.
Bu sene tur camlı bir Maxi scooter aldım. Bir süredir kendimi sorguluyorum bu zamana kadar neden almadım diyerek😀😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nht 200 modeli Güney Amerika da Dafra 180 veya 200 adıyla satılıyor. YouTube de inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Joyride 300 ise 200 kg civarı ağır bir scooter ve boyunuz kısa ise yüksekliği nedeniyle zorlayabilir

Son düzenleme:
Bende 40 yaşındayım. 200000 km civarı Türkiye'nin doğusu hariç her yerini gezdim. Fırsat buldukça uzun yol yapmayı seviyorum.
Bu zamana kadar naked motorlara bindim. Çok rüzgarlar yedim😀En kötüsüde kulak tıkacı kullanmama rağmen rüzgar sesi insanı mahvediyor.
Bu sene tur camlı bir Maxi scooter aldım. Bir süredir kendimi sorguluyorum bu zamana kadar neden almadım diyerek😀😀

Nht 200 modeli Güney Amerika da Dafra 180 veya 200 adıyla satılıyor. YouTube de inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Joyride 300 ise 200 kg civarı ağır bir scooter ve boyunuz kısa ise yüksekliği nedeniyle zorlayabilir
Evet boy kisa 1.68 prosofi de izledim oda öyle dedi kısa boy için sıkıntı diye.
Peki hocam ne alacam ben 😀

İlk önce vitesli mi? Scooter mı?
Ona karar vermelisin.
Maddi yönden sıkıntı yoksa forza 250 olur. Satarkende sıkıntı çekmezsiniz.
Yada sym veya kymco 2. el düşük km uygun fiyata satılıyor. Sıfır alırsanız satarken zarar edersiniz. 2.el alırsanız daha mantıklı.
Vitesli derseniz şuan Peugeot pm-02 12 taksitle 169000 tl ye satılıyor. Şeytan diyor al birtane elinde paralansin😀

Motosikleti
H
Cb250r bu konuda uygun olur mu peki
Svartpillen bakmıştim ama aldirmadilar
Cl250 istedim oda yolda çok rüzgar alır yorulursun dediler😀
Scooter istemiyorum ama acabalardan da sıkıldım 😀

Hocam niye yorulacaksin ya, altinda 1000 lik alet olmayacak, 250 lik rahat rahat gideceksin, naked larda 140 dan sonrasi surekli bas bas gidersen sorun olur katilirim, onun disinda neden yorulacaksin. Yorulan adam da fazla hassas demekki. Yillardir naked ile gitmedigim sehir ulke kalmadi, nasil bir yorgunluktan bahsedilir anlamis deilim.

H

Hocam niye yorulacaksin ya, altinda 1000 lik alet olmayacak, 250 lik rahat rahat gideceksin, naked larda 140 dan sonrasi surekli bas bas gidersen sorun olur katilirim, onun disinda neden yorulacaksin. Yorulan adam da fazla hassas demekki. Yillardir naked ile gitmedigim sehir ulke kalmadi, nasil bir yorgunluktan bahsedilir anlamis deilim.
Grenej ve ön cam olmadığından çok yorar dediler.
Yoksa Honda haldiza gitmiştim motoru almaya. Bayiden çıktık

İlk önce vitesli mi? Scooter mı?
Ona karar vermelisin.
Maddi yönden sıkıntı yoksa forza 250 olur. Satarkende sıkıntı çekmezsiniz.
Yada sym veya kymco 2. el düşük km uygun fiyata satılıyor. Sıfır alırsanız satarken zarar edersiniz. 2.el alırsanız daha mantıklı.
Vitesli derseniz şuan Peugeot pm-02 12 taksitle 169000 tl ye satılıyor. Şeytan diyor al birtane elinde paralansin😀
Aslında vitesli istiyorum ama yapamam diye bir korku var. Özellik 500 CC ye kadar advanture istiyorum.misal geçen voge 525 dsx bindim ama sürmedim ondan sonra yapamam algısı oluştu.boyumdan dolayı sadece parmak uclarim yere değiyordu motor da neredeyse 200 kilo olmadı vesselam.
O yüzden arafta kaldım bir yanım al scooter boşver bak keyfine diyor ama içim de ise diğer motor var

Motosikleti
Hocam anladigim kadari ile senin orta segment bir ADV ye gecis yapmak gibi bir istegin var ama korkuyorsun. Bunu alisarak yenebilirsin. Daha kucuk hafif ayaginin yere basacagi vitesli bir 250 cc den sonra rahat gecersin. naked ile yorulursun diyene bakma, en az yoracak motordur, uzun yol kisa yol farketmez. Yuksek CC naked ile 160 larin uzeri yorucu evet ama 250 lik naked a binip cok yorucu diyen benim cevremde yok. Kaldiki avrup turu yapan var tur cami takip hocam. Her naked a bir tur cami takarsan tur motoru olur :) Net

Hocam anladigim kadari ile senin orta segment bir ADV ye gecis yapmak gibi bir istegin var ama korkuyorsun. Bunu alisarak yenebilirsin. Daha kucuk hafif ayaginin yere basacagi vitesli bir 250 cc den sonra rahat gecersin. naked ile yorulursun diyene bakma, en az yoracak motordur, uzun yol kisa yol farketmez. Yuksek CC naked ile 160 larin uzeri yorucu evet ama 250 lik naked a binip cok yorucu diyen benim cevremde yok. Kaldiki avrup turu yapan var tur cami takip hocam. Her naked a bir tur cami takarsan tur motoru olur :) Net
Hocam aslında benim aradığım cevap buydu. Teşekkürler çok saol direk bu şekilde başlıyorum o zaman. Cb250r alayım tipi de güzel hoşuma gidiyor. Tekrar teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar