2026 Honda CB 1000 GT (Honda olayı bitirmiş)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Quartz (Pilli) saatler çok değerli değil. Koleksiyon modellerinden biri değilse başka. Mesela benim oğlana F91 almıştım. Benim satın aldığım normaline göre az sayıda üretilen bir model. Pac-Man modeli. Bu ileride değerlenebilir ama normal bir f91 değerlenmez Bu arada liderlerin tercihidir. (Bkz: Barrack Obama , Usame Bin Ladin) Genelde herkesin ilk saati olur. Benim de ilk saatimdi ilkokulda. Şu an bilek ölçümden dolayı son delikte falan ancak takabiliyorum. Pek uygun değil yani.

Ben hiç saat satmadım. Bilmiyorum. Ancak;
https://www.gunkutsaat.com/snaf25p1...mEwkDTXTT9xdgQcUkaeQkLB7-Cg1wXswHzIbRYThhr5dK Küçük bir google lens aramasıyla senin saatinin bu olduğunu kanısına vardım. İkinci el fiyatlarını araştırabilirsin model elinde olunca.

saatimiiii buldum act, ohh be. kaybettim sandım.

fpvsrzv.jpg

nee saat bee !

act, tahmini kaça gider bu :d fikrin var mı ?
dostlar alın şunu ya, pilini takacaksınız o kadar. kullanmadım kuran çarpsın bak, cizik yok.

seiko baska bir dunya. bilen bilir.
100 lira veriyim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Konu sapıttırmada üstüme yok. Ne diye başladı nereye geldi. DEHB etkimi her yerde gösteriyorum asgsdfasd.

Adam honda övücem diye konu açtı, hiç saatten anlamadığı halde 1 sayfa sonra seiko över hale geldi :ROFLMAO: :ROFLMAO: Mezata döndü iş

vee saat isminin acıklanmasını istemeyen x e satıldı.

x i hepiniz tanıyosunuz,..ulenn x iyi pazarlık ediyon hehe, hayrını gor dostum.

ooo yaşlıvesinsi naber yaaa :d

yav sen neden ben her gittiğimde koşa koşa gelip laf atıyon.. ?

sapanlı fotoğrafını paylasırım bak burda.. kızdırma beni

İyidir be uzman eğlendirici :d

Ben sana gittikten sonra niye laf atıyormuşum, sen bir konu açmışsın bende yazmışım. Bazen konu açmanla gitmen bir oluyor yetişemiyorum.

Hem bunu neyin kafası internette paylaştığım videonun fotoğrafını paylaşırım la tehdit. kızdırma beniymiş :d

Sen benimle kendini karıştırma, benim fotoğrafı paylaşma diye millete yalvarıyormuşsun duyduğuma göre yaaa :d

Al paylaşmayı, layk atmayı unutma.

Huo.

https://www.chrono24.com.tr/seiko/c...2804611.htm?searchHash=150df694_F4w2FJ&pos=15

Chrono24 genelde pahalıdır. Sıfırını bulmak pek mümkün değil şu an için. İlandaki saatte pek iyi durumda değil.

eyvahhh, ucuza gitti saat.Ulan x ulan x utanmadan pazarlık yaptı bi de.yazıklar olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peh peh pehh fotolar gelmişşşşşş.

@yarım akıllı üyelik olmadan sen erişebiiyodun bazı taktiklerle, şunların sexi fotolarını koyda millet motor gorsun motorrrr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

offff harbi kotu yaaa

uzun boylu bir adam boyle gozukecekse... Africa nın canını yiyim yaaa

2247038.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar