Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bir arkadaşımın otomobil servisi var, geçenlerde uğradım baktım meslek lisesinden staja gelen eleman öğle arası motoruyla uğraşıyor. Motor Cg arka stop'ta örümcek şeklinde nikelaj falan var. Aynalar sökülü (daha güzel duruyormuş) Tam model yani. Çocuğa anlattım bak bu tiplerden olma, düzgün çocuksun gel sana yol yordam öğretelim, madem seviyorsun düzgünce bin. Bunlara böyle ziyan tipler biniyor falan diye. Çocuk gönül vermiş bu işe. Öyle bir ekol var beğenmesekte. O ekol üzerinden kendince bir tarz arıyor. Bu çocukta da aynı şekilde, genelde bu arada sıkışan arkadaşlar evde farklı kültür, sokakta bambaşka bir kültür yaşadığından durumu yönetemiyor ve enteresan arabesk benzeri bir ara topluluk oluşturuyorlar. Bu toplumda da ortaya çıkan kültür cg drift falan alıp yerle yeksan motor kullanmak, aynaları sökmek, kask takmamak polisten kaçmak falan var. Çoğuda tas kafa traşlı ve ehliyetsiz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
bence bir polis memuru once kendi can guvenliği düşünecek.Kertenkele kılıklların değil.
Ben bunun doğru hareket oldugunu düşünmüyorum...ve hala bir japon/alman/ingiliz polisin boyle sacmalıklara yelteneceğine ihtmal vermiyorum.

Fethi Sekin kendi can güvenligini düsünseydi kac kisi ölebilirdi ???

Bence bir de bu acidan bak.

Hep kötü örnekler ön plana cikartiliyor ama Polisimiz vicdanlidir.

izmir.explosion.terror.pkk_.fethi_.sekin_.polizist.II_.nexnews.nex24.aa_-640x361.png

Fethi Sekin kendi can güvenligini düsünseydi kac kisi ölebilirdi ???

Bence bir de bu acidan bak.

Hep kötü örnekler ön plana cikartiliyor ama Polisimiz vicdanlidir.

izmir.explosion.terror.pkk_.fethi_.sekin_.polizist.II_.nexnews.nex24.aa_-640x361.png
valla 19 mart olaylarından sonra, üniversitelerde anayasal hakkını kullananlara hayvani tepkilerinden sonra polisler benim gözümde hiçbir şeydir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla 19 mart olaylarından sonra, üniversitelerde anayasal hakkını kullananlara hayvani tepkilerinden sonra polisler benim gözümde hiçbir şeydir.

eyvahhh, bordo bereli özel harekat gelecek..

konu 5 sayfa daha gider.

Motosikleti
D400

hocam yine de siz genelleme yapmayın.

bu ülkede vatandaşları için şehit düşmüş polislerimiz de var.

Ne yazık k gerçek polisleri azınlık olabilirler ama varlar.

hocam yine de siz genelleme yapmayın.

bu ülkede vatandaşları için şehit düşmüş polislerimiz de var.

Ne yazık k gerçek polisleri azınlık olabilirler ama varlar.
Yapsa ne olur Ne fethi sekin gibi kahramanın fotoğrafı var altına polisler benim gözümde hiç yazıyor.
Adam ölüme koşarak gidiyor şu tipler klavyeden yazıyor onda bitse de olur.
Kuyruk acısı kötü.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
valla bi motosikleti durdurmak için en iyi yöntem bu kaçan da kovalayan da düşmediğine göre polis yetenekliymiş doğru olanı yapabilmiş

amma polis plakası olmayan birine çevirmeden kaçan birine hırsız katil muamelesi yapamaz sadece plakası olmayan dur ihtarına uymayan biri muamelesi yapabilir

10 sayfa yazsak da anlamak istemeyecekler var o yüzden bu sefer yoramam kendimi meraklı olan açsın dinlesin 10 dakika anlatmış

valla bi motosikleti durdurmak için en iyi yöntem bu kaçan da kovalayan da düşmediğine göre polis yetenekliymiş doğru olanı yapabilmiş

amma polis plakası olmayan birine çevirmeden kaçan birine hırsız katil muamelesi yapamaz sadece plakası olmayan dur ihtarına uymayan biri muamelesi yapabilir

10 sayfa yazsak da anlamak istemeyecekler var o yüzden bu sefer yoramam kendimi meraklı olan açsın dinlesin 10 dakika anlatmış
Anlattığı olay özgürlük kaçanın özgürlüğünü kısıtlama gibi bir durum yok.
Sende şuan istersen aracını aratmazsın gerekli yerden gerekli izin alınana kadar bekler sonra mecbur aratırsın şüpheye göre keyfi değil.
Özgürlüğü kaçma olarak görme verdiğin örnekte evinde yabancı adam gördüğün de hırsızlık yapmadıysa hırsız değil muamele yapamazsın senin bu düşünceyle.
Evine girmiş demek ki bir art niyet kötülük var.
Polisten kaçıyorsan da vardır bir problemin.
Senin 10 sayfa yazmanın hiç bir önemi yok yani.
Kaçmayacaksın!!
Kaçarsan katlanacaksın bu kadar basit.
Adamın kanalı amerikalı aynasız kaç tane kaçan adamı vurduklarını Amerika 'da kaç kişiyi delik deşik ettikleri bir ton video var.
Oraya göre örnek bura da saçma.

Sanki oralar da kaçanları severek alıyorlar :D Bin tane örnek var.
Kaçmayın kardeşim uygulama 2 dakika sürüyor.
Ne acınız var bu kadar anlamıyorum.
Kaçmayı savunacak kadar nasıl bir hayat yaşıyorsunuz.

DAHA DÜN EDREMİT BÖLGESİN DE KAÇAN BİRİ UZMAN ÇAVUŞU NORMAL VATANDAŞIN VEFAT ETMESİNE SEBEP OLDU.
2 POLİS YARALI TOPLAM 7 KİŞİYİ VURDU.

Bir gün böyle kaçan biri zarar verirse ailene yine savun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Anlattığı olay özgürlük kaçanın özgürlüğünü kısıtlama gibi bir durum yok.
Sende şuan istersen aracını aratmazsın gerekli yerden gerekli izin alınana kadar bekler sonra mecbur aratırsın şüpheye göre keyfi değil.
Özgürlüğü kaçma olarak görme verdiğin örnekte evinde yabancı adam gördüğün de hırsızlık yapmadıysa hırsız değil muamele yapamazsın senin bu düşünceyle.
Evine girmiş demek ki bir art niyet kötülük var.
Polisten kaçıyorsan da vardır bir problemin.
Senin 10 sayfa yazmanın hiç bir önemi yok yani.
Kaçmayacaksın!!
Kaçarsan katlanacaksın bu kadar basit.
Adamın kanalı amerikalı aynasız kaç tane kaçan adamı vurduklarını Amerika 'da kaç kişiyi delik deşik ettikleri bir ton video var.
Oraya göre örnek bura da saçma.

Sanki oralar da kaçanları severek alıyorlar :D Bin tane örnek var.
Kaçmayın kardeşim uygulama 2 dakika sürüyor.
Ne acınız var bu kadar anlamıyorum.
Kaçmayı savunacak kadar nasıl bir hayat yaşıyorsunuz.
yukarıda kaçmayı savunmakla ilgili en ufak bir şey yazmıyor sen her zamanki gibi niyet okuyorsun bu da güzel bi örnek oldu polis niyet okuyamaz olmayan bi suçu birisi işlemiş gibi davranamaz

ooo, gene bi b.k anlamadan dinlemeden karakter analizcileri de gelmiş.

bazılarının beyninde oksijen nasıl bir reaksiyona giriyor anlamak zor; uyuşturucu etkisi yapıyor sanki?

gümüşhane lakırdısını g.tüm şahane gibi algılayıp serenad düzenler, cımbızla laf seçenler, alakasız şeylerle alaka kurup duyar kasan sjwler, potansiyel kadın kişisinin konusunu instagram gönderisine çevirenler, babacanlar, cevvaller, troller... tam internet ortalaması oldu forum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yukarıda kaçmayı savunmakla ilgili en ufak bir şey yazmıyor sen her zamanki gibi niyet okuyorsun bu da güzel bi örnek oldu polis niyet okuyamaz olmayan bi suçu birisi işlemiş gibi davranamaz
ayrıca attığın videodaki polis James Brennand olaydan sonra işten anında atılıyor aggravated assault by a public servant dan yargılanıyor ve dava hala devam ediyor

Neyse kardeşim siz haklısınız.
Ben farklı anlatıyorum sen farklı ben anlamadım say.
Bırak atılsın işten bura da terörist vurduk diye atıp yargılıyorlar.
Daha bir şey yazmayacağım sana anlaşamadık sayalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ooo, gene bi b.k anlamadan dinlemeden karakter analizcileri de gelmiş.

bazılarının beyninde oksijen nasıl bir reaksiyona giriyor anlamak zor; uyuşturucu etkisi yapıyor sanki?

gümüşhane lakırdısını g.tüm şahane gibi algılayıp serenad düzenler, cımbızla laf seçenler, alakasız şeylerle alaka kurup duyar kasan sjwler, potansiyel kadın kişisinin konusunu instagram gönderisine çevirenler, babacanlar, cevvaller, troller... tam internet ortalaması oldu forum.
Şehit Fethi sekin mesajının altına yazıp gelip burada omurgasızlık yapma.
O adamı katma.
Bir tarafımdan anladığım yok Orda şehit bir polis memuru var altına polisler benim için bitmiştir yazıp sonra yanlış ama siz farklı alıgılıyorsunuz troller diyecek karakterde birisin.
Ne olduğunu biliyorum da burası müsait değil.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bir iki videosunu tesadüfen izledim. Ben o aynasızın biraz fazla "holivut filimi" seyretmiş dangalağın teki olmasından fazlasına ihtimal vermiyorum.
Yutupdan deylimeyşından felan tavuk yumurtlaması ve ineğin doğurması vidyosu bulup izleyin. İcraatı ufak olan daha fazla bağırdığını kendi gözlerinizle göreceksiniz. 🤪

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Neyse kardeşim siz haklısınız.
Ben farklı anlatıyorum sen farklı ben anlamadım say.
Bırak atılsın işten bura da terörist vurduk diye atıp yargılıyorlar.
Daha bir şey yazmayacağım sana anlaşamadık sayalım.

Şehit Fethi sekin mesajının altına yazıp gelip burada omurgasızlık yapma.
O adamı katma.
Bir tarafımdan anladığım yok Orda şehit bir polis memuru var altına polisler benim için bitmiştir yazıp sonra yanlış ama siz farklı alıgılıyorsunuz troller diyecek karakterde birisin.
Ne olduğunu biliyorum da burası müsait değil.
terörist vurdun diye işinden olup yargılanıyorsan bi taraftan da türk bayrağı açanı gözaltına alıyorsan kızacağın kişi biz değiliz

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Olayi genellemeye de gerek yok aslinda. burada bu olay ozelinde konusuyoruz. Birisi benim icin bitmistir diyo polisler. Bende ozaman dunyadaki adalet benim icin bitmis diyeyim:) daha felsefik bir ortama kayalim. Bu olayda dur denilen plkasiz bir sahis var, durmuyor, polis uyariyor, anahtarini aliyor. Riskli mi evet riskli. Polisin buna yetkisi varmi evet var.

terörist vurdun diye işinden olup yargılanıyorsan bi taraftan da türk bayrağı açanı gözaltına alıyorsan kızacağın kişi biz değiliz
Kimseye kızdığım yok benim çok şükür.
Bayraklı tabuta çok sarılmış polislerin olduğunu unutma!
Polislik eylem yapanlara müdahale eden çevik kuvvetten ibaret değil.
Kaçan anası babası belli olmayanlara müdahale eden trafikçilerden de ibaret değil.
Siz her şeyin en iyisini bilirsiniz.
Konuyu farklı yerlere çekme polisten kaçan muhabbetinden buralara getirme.
Daha da muhatap olmazsak sevinirim.
Yukarı da yazdım sen haklısın kardeşim.
Her şeyin en iyisini de sen bilirsin (y)

Olayi genellemeye de gerek yok aslinda. burada bu olay ozelinde konusuyoruz. Birisi benim icin bitmistir diyo polisler. Bende ozaman dunyadaki adalet benim icin bitmis diyeyim:) daha felsefik bir ortama kayalim. Bu olayda dur denilen plkasiz bir sahis var, durmuyor, polis uyariyor, anahtarini aliyor. Riskli mi evet riskli. Polisin buna yetkisi varmi evet var.
Olay polisin onun için bitmesi değil.
Fethi sekinin fotoğrafı olduğu mesajdan alıntı yapması.
Yoksa bütün polislere sövsün güler geçerler dert değil.
İnsanın saygısı olur.
Bu vatan için şehit olan birinin altına yazması.

Motosikleti
Yok
....
Yoksa eve giren hırsıza da müdahale etmeyelim konuşup anlaşalım.
Taa gittim 35-36 sene öncesine, 1990'lı yılların başlangıcına.

Aşağıdaki fotoğrafta, 8 kere dünya şampiyonluğu olan, Türk vücut geliştirme sporunun duayenlerinden Ahmet Enünlü'yü görüyorsunuz.

Ahmet hocanın, bahsettiğim yıllarda bir spor salonu da İstanbul-Gayrettepe, Ayyıldız pasajında vardı, işte ben o salonda spora gidiyordum o zamanlar.

Hayal-meyal hatırlayabiliyorum, gel zaman git zaman bir ara Ahmet hocayı suratı habire asık şekilde görmeye başladık, bir anlam veremedik.

Sonra, o salonun antrenörlerinden Gürsel ağbi var, ona sordum: "Gürsel ağbi, n'oldu hocanın nesi var, niye böyle diye?"

Gürsel ağbi de anlattı.

Hocanın annesinin Büyükada'da (ya da Heybeliada) evi varmış. Bir gece hoca annesinin evinde kalırken eve hırsız girmiş.

Ahmet hocanın uykusu hafif, sese uyanmış, sonra da hırsızı ufalayıp-paketleyip polise teslim etmiş.

Olayın sonrasında neredeyse bizim Ahmet hoca suçlu çıkmış gibi bir duruma düşmüş - yani "niye ufaladın o hırsızı?" gibisinden.

Artık dava mı, soruşturma mı, gözaltı mı, nezaret mi, suç duyurusu mu inanın o detayı hatırlayamıyorum.

Kısaca işte canı o yüzden sıkkınmış Ahmet hocanın.

Evet, burası Türkiye dedirten bir olaydı. Sonucu ne oldu, bilemiyorum ya da hatırlayamıyorum.

63gx336.png

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kendi canını geçtim kasksız arkadaşının ve trafiktekileri de tehlikeye sokuyor.
Şu itin birine zarar vermeme ihtimali yok.
Kimin ne olduğu belli değil binlerce torbacı gençleri zehirliyor belki ehliyetsiz belki torbacı.
Başkalarına zarar vermeyi düşünmeyene ne olursa olsun acımamak lazım.
Yoksa eve giren hırsıza da müdahale etmeyelim konuşup anlaşalım.
Birkan cım zaten anlaşıyoruz biz eve giren hırsızla..
Yüzde 50 50 paylaşıyoruz...
Çünkü yasalarda evine hırsız olarak girse de silahla bıçakla öldüremiyor müdahale edemiyorsun...
Ama yatak odan hariç...
Orda her şey serbestmiş...
Ama hırsızı ikna edemiyoruz yatak odasına gelmeye...
Bi gelse :)

Birkan cım zaten anlaşıyoruz biz eve giren hırsızla..
Yüzde 50 50 paylaşıyoruz...
Çünkü yasalarda evine hırsız olarak girse de silahla bıçakla öldüremiyor müdahale edemiyorsun...
Ama yatak odan hariç...
Orda her şey serbestmiş...
Ama hırsızı ikna edemiyoruz yatak odasına gelmeye...
Bi gelse :)
Yüzde 50 az oldu .
Daha fazla alıyor hırsızlar (y)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar