2 el motor alicam ama sigortası islemleri nasıl

Motosikleti
Tvs raider 125
Selam arkadaslar 2 el motor alicam sigorta motor üstümüze alindiktan sonra 15 günlük sigortası varmiş 15 günden sonra yokmus oyle bi kanun varmis ama kalkmis diyolar suan nasil bilgisi olan varmı

Sigorta işlemini noterden önce zaten yaptırmak zorundasınız. Yaptırmazsanız noter sistemi satışa izin vermiyor
Hayatımda gördüğüm en saçma sistem, almadığın başkasının aracına sigorta yapıp alıyorsun, belki ben alıp atacağım köşeye koleksiyon için niye sigorta yaptırıyorum. Tabi birde satış araçta borç falan varsa alamıyorsun işin yoksa iptal ile v.s uğraş, plaka değişecekse yine sigortayı düzenlettir, afedersiniz ama yaprak gibi siste. Birde güvenli ödeme falan var bir sürü uğraşıyorsunuz, eskiden noter işlemleri 10dk sürerdi şimdi ağaç oluyorsunuz orda, eziyet etmek için yapılmış.

Aklınca sigortasız araç olmasın diye dayatılan sistem ama istatistikler yine 5 araçtan birinin sigorta yaptırmadığı yönünde.
Millet niye sigortasız geziyor sorusunu soran yok kazık gibi fiyatlardan demiyorlar da zorla yaptırmaya çalışıyorlar, sigorta yararlı bir şey kimse buna itiraz etmez ama soygun olduğu gerçeğini de değiştirmiyor, dayatma ile sorun çözülmez buda onlardan biri yaptırmak istemeyen adam aldıktan 1 sene sonra yine yaptırmaz.

Motosikleti
R25
Yıllık/8-15 bin TL arası fiyatlar, en kötü (asla tavsiye etmiyorum) Quick Sigorta, ortalama için Allianz tercih edilebilir

ben de satın alırken sigorta istedi, hayatımda ilk kez kendi adıma sigorta yaptırdım ( araç içişleri bakanının adına :) ) yaptırdık öyle teslim aldım, satın aldığım arkadaş geçen yıl 2800 civarına yaptırmış, benim adıma 6600 çıktı. şehir farkı vardır belki, tesellim o oldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar