SYM NH X 125

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Bu motoru kullanan var mı aramızda? Motorun tipi ön arka abs olması dikkatimi çekti fakat fazla piyasası yok gibi neden böyle oldu bu motor? Kalite ve özelliklerine göre CB125F'in 140k'ya satıldığı yerde gayet uygun fiyatlı da

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
4000 km kadar kullandım sonra 200 lüğü ile takasladım , efsane ötesi freni vardı , Sym nin hiçbir motorunun ikinci elde piyasası yok , %95 markayı Çin malı zannediyor 🤔
Kardeşime almayı düşünüyoruz yeni başlayacağı için frenler önemli ön arka abs tipi de gayet iyi geldi ama satarken zorlanıcaz desenize. İnceleyen de yok 127k'ya sıfırı satılıyor on numara motor ikinci elinin olmaması garip. Motorun markası Honda olsaydı min 250k'ya satılırdı bu motor

Son düzenleme:
Kardeşime almayı düşünüyoruz yeni başlayacağı için frenler önemli ön arka abs tipi de gayet iyi geldi ama satarken zorlanıcaz desenize. İnceleyen de yok 127k'ya sıfırı satılıyor on numara motor ikinci elinin olmaması garip. Motorun markası Honda olsaydı min 250k'ya satılırdı bu motor
Sıfır peşinat 12 taksit bu paralara veriyor bayiler , motordan memnun kalırsınız , konforu , freni gayet güzel , ikinci eli zayıf , 6 tane Sym kullandım hiç sorun yaşamadım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar