Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Motosikleti
Forza 250
Zontes'in 350 cc'lik motorunu almayı düşünüyordum. Ancak daha önce RKS'den yediğim darbe nedeniyle zontese mesafeli davranıyordum. Bir arkadaşım aldı motoru. Daha rodaj bitmeden motorun arka jant tellerinin tamamı dağıldı. Motor kullanılamaz hale geldi. Servisi aradık, motoru getirin bakalım diyorlar. Nasıl getirelim motor dağıldı diyoruz, çekici tutun diyorlar.

Daha önce şöyle söylemiştim. RKS pişmanlıktır sakın almayın.

Şimdi şöyle diyorum. Zontes RKS'dir. RKS zontestir. Motora ekledikleri bir sürü ıvır zıvır özelliklere kanıp da almayın bunları. Uzak durun valla yanarsınız.

Motosikleti
Motorsuz
Bayii sini gezerken motosikletin üzerinde birisi xiaomi bilekliğini unuttu sanmıştım meğerse motosikletin anahtarıymış sonradan incelemesini izleyince gördüm. :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun. Pulsar'da da jant kırılmasıyla ilgili 1-2 örnek vardı geçmişte. Muhtemelen arkadaşınızın başına gelen münferit bir olaydır, kronik bir problem değildir. Yine de lastiği söküp öyle götürmek en sağlıklı çözüm.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Biz çinli almayın deyince laf yapar bu çan çin çonlar. Sırf şekil şukul var diye motor alınırsa sonuç bu şekilde olur. Şaşırtmadı. En azından beni.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Geçen ben de instagramdq böw gs'in jantının dağıldığınu görmüştüm. Böyle şeyler olabiliyor. Türkiyede hebüz motor arıza yaptı diye gelip motoru alab bir marka görmedim ben. Yamaha da olsa, honda da olsa bmw de servise çektirilmesi gerekiyor. O yüzden bence motoru önce servise götürün, ilgilenmezlerse bu konuyu açın.

Motosikleti
Forza 250
Bizim 250k verdiğimiz vespa daha 1500kmde arka jant rulman dağıttı çatur çutur ses yapıyor.Tabi allahtan servis kalitesi farkı var git gel 200km mesafedeki servise evin önünden alıp evin önüne bırakıyorlar ücretsiz olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii çingenlik yaptım ora ayrı ama ikna oluyorlar ahshwj

Motosikleti
Ns200 15"
Bizim 250k verdiğimiz vespa daha 1500kmde arka jant rulman dağıttı çatur çutur ses yapıyor.Tabi allahtan servis kalitesi farkı var git gel 200km mesafedeki servise evin önünden alıp evin önüne bırakıyorlar ücretsiz olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii çingenlik yaptım ora ayrı ama ikna oluyorlar ahshwj
Fabrika çıkışı yamuk jantla çıkanıda gördüm.

Asfaltta tel jantla patinaj falan çeşitli atraksiyonlar yaparsanız tel kesebilir , Bmw , Ducati , Triumph da da çok gördük , Rks Zontes in distribütörü , birkaç modelini inceledim Voge gibi kaliteli malzemelerle üretilmiş makinalar..

Motosikleti
Ns200 15"
Benim sukuterda bayinin içinde rutus yerleri gormusyum zor anlasiliyor ama rutus yani.
Montaj hatası veya bayide indirip bindirirken olabilen şeyler bunlar, eğer araç böyle hasarlı geldiyse distribitörden sipariş edip parça değişimini gerçekleştiriyorduk, buda garanti kapsamında yapılıyordu tabi bu durum sadece fabrikadan bayiye veya montaj hatasından ötürü olan hasarlar karşılanıyordu. Sizinkisi yüksek ihtimalle bayide oluşan bir durum veya çalışanlar farketmedi.

Motosikleti
Forza 250
Fabrika çıkışı yamuk jantla çıkanıda gördüm.
Evet özellikle Primaveralarda bu jant muhabbeti kronik galiba internette oldukça şikayet var,biz hanıma almasaydık gts tercih ederdik aslında da ağırlık ve kalıp olarak orta sehpaya alırken sıkıntı yaşar diye primavera tercih etmek zorunda kaldık.

Motosikleti
Ns200 15"
Evet özellikle Primaveralarda bu jant muhabbeti kronik galiba internette oldukça şikayet var,biz hanıma almasaydık gts tercih ederdik aslında da ağırlık ve kalıp olarak orta sehpaya alırken sıkıntı yaşar diye primavera tercih etmek zorunda kaldık.
Distribitörün halletmeyeceği problem değil, Primavera'nın Micky Mouse modeli çok hoşuma gidiyordu, eşim motosiklet istese kesin onu alırdım. :)

Motosikleti
Forza 250
Tek tesellimiz plastik parçaların bile 2 ayda geldiği bu dönemde,jantı italyadan 1 ayda getirebilcek olmaları tabi zamanında getirirlerse göreceğiz

Motosikleti
Triumph Trident 660
Dyna ile kısa bir yolculuktan sonra müstakbel eşinin fikri değişebilir :D
Evet görmek ile fiziksel deneyim aynı değil belki kullansam bu neymiş be diyeceğim ama dersemde hayatın dalyannanlıgı diye üzülür sinirlenirim ahmak duygularımız...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz çinli almayın deyince laf yapar bu çan çin çonlar. Sırf şekil şukul var diye motor alınırsa sonuç bu şekilde olur. Şaşırtmadı. En azından beni.
9 yaşında japon aldım keyifle geziyorum deyince ama o ihtiyar motoru diyorlar. :ROFLMAO: Aynıpataya belki daha azına sıfır çinli alabilirdim, sanayide ahbap edinirdim gezmek yerine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar