Başlangıç motorum için değerli önerileriniz

Değerli arkadaşlar merhabalar,

Öncelikle motor deneyimim mevcut. Chopper / Crusier tarzı bir motor almak istiyorum.

Bu tarz bir çok modeli inceledim fakat işin içerisinde olan kişilerden de bilgi almak deneyimlerinden yararlanmak istiyorum.

Kullanımım genel olarak şehir içi olacaktır. uzun yola da tabii ki çıkacağım. 200cc çevresinde bakınıyorum genel olarak.

Sağlamlık kalite daha önde benim için, hız aramıyorum. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli arkadaşlar merhabalar,

Öncelikle motor deneyimim mevcut. Chopper / Crusier tarzı bir motor almak istiyorum.

Bu tarz bir çok modeli inceledim fakat işin içerisinde olan kişilerden de bilgi almak deneyimlerinden yararlanmak istiyorum.

Kullanımım genel olarak şehir içi olacaktır. uzun yola da tabii ki çıkacağım. 200cc çevresinde bakınıyorum genel olarak.

Sağlamlık kalite daha önde benim için, hız aramıyorum. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Bütçenizi de belirtirseniz daha sağlıklı öneriler alırsınız.

Motosikleti
D400
Konu açtın yorumladık begenmedin cevapları tekrar actın sanırım =)

200cc çerçevesindeki cruiser ile pek uzun yol olmaz.

200 bin bütçeniz varsa alabileceğiniz en mükemmel motor Meteor 350'dir. Hem kaliteli hem de uzun yola gelir. (yavaş kalır ama yapılır)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Honda CL250 tam aradığın..
Naked diye geçer ama daha çok curiser tarzı var..
İkinci el temizini o bütçeyle bulabilirsin...
Yeni başlayanlar için ideal motor..

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Versys harika bir motor ama maalesef 650 cc paralel çift silindir Kawa bloğunun klasik zaafları onda da var. Er6'yı patlatmış biri olarak bana sorsan Nc mi V-Strom mu Versys mi diye herşeye rağmen Versys derdim.
Ben geçenlerde izlediğim teste göre söylüyorum. Kullanacağım kısa zamanda teknik anlamda ileri olması benim için daha önemli. Ben sizler kadar uzun süre aynı motosikleti kullanamam. Canım sıkılır. Tabii ki güvenilir ve sağlam olması önemli. Ama 100.000km'de çıkaracağı sorun beni bağlamıyor muhtemelen 30-40bin yapıp satacağım bir motordur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben geçenlerde izlediğim teste göre söylüyorum. Kullanacağım kısa zamanda teknik anlamda ileri olması benim için daha önemli. Ben sizler kadar uzun süre aynı motosikleti kullanamam. Canım sıkılır. Tabii ki güvenilir ve sağlam olması önemli. Ama 100.000km'de çıkaracağı sorun beni bağlamıyor muhtemelen 30-40bin yapıp satacağım bir motordur.
Ben Er6'yı 155.000'de patlattım, İstanbul'da olsam subap ayarıydı, egzantrik zinciri ve gergilerini değiştirip senkron ayarıyla motorum bir 50-100k km daha gördürtürdüm bence. Benim şanssızlığım İzmir'de usta çevremin olmaması, yetkili servislerin beni sallamaması, bazı özel ustaların da eski motorla uğraşmak istememeleriydi. Yine de 5,5 sene çok büyük keyif aldım hınzırdan.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bizimki fakirlikten yoksa her yıl ben de yeni bir çiçekten bal alırım😀😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar