Yeni birine motor tavsiyesi

Motosikleti
Yok
Merhaba, daha çok spora gidip gelmek için araba ehliyeti ile kullanabilecegim motor tavsiyesi istiyorum. Yaşımda 28 çok çocuk tarzı bir şeyde olsun istemiyorum bir yandan. Ve motor tecrübem hiç yok gibi yani kaza yapmayacağım bir şey olmalı. Biraz çok ayrıntı oldu ama varmı sizce bu kriterlere uyan herhangi bir motor. 50 60k ya kadar çıkar bütçe motor kaliteli olursa.

Motosikleti
Ns200 15"
Araba ehliyeti ile 50 cc modeller mevcut ama onlarında hali ortada, eğer çok yokuşlu bir yerde değilseniz elektrik bisikletler belki size daha uygun olabilir.

Motosikleti
Yok
Araba ehliyeti ile 50 cc modeller mevcut ama onlarında hali ortada, eğer çok yokuşlu bir yerde değilseniz elektrik bisikletler belki size daha uygun olabilir.
İnternette 125cc kullanılabiliyor yazıyor araba ehliyeti ile ama doğru bilgi değilmi o.

o bütçeye ancak küçük moped benzeri şeyler olur, onların da tekerlekleri küçücük haliyle motosiklete kıyasla daha dengesiz araçlar.

kaza yapıp yapmaması motora değil sana bağlı.

Motosikleti
Yok
Bizim spor işi yattı galiba :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o bütçeye ancak küçük moped benzeri şeyler olur, onların da tekerlekleri küçücük haliyle motosiklete kıyasla daha dengesiz araçlar.

kaza yapıp yapmaması motora değil sana

kaza yapıp yapmaması motora değil sana bağlı.
125cc de almaya değecek motor varmı peki bütçe yükseltsem, ben garantici kullanırım zaten de motor korkutuyor genede. Bütçede motoru arada kullanacağım diye arttırmak istemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar