Kıl dönmesi muhabbettinden doktara gitmeden kurtulma yöntemleri

Motosikleti
Triumph Trident 660
Öncelikle kesin bir çözüm yöntemi değil ameliyat olsak dahi, ancak tekrarlama riski her zaman var. Neye göre peki; youtube ameliyat videolarının yorumlarına bakın ,nette sörf yapın denk geleceksiniz.
Doktora gidip aynı şeyleri tekrar yaşama riski ihtimali yerine evde kür uyguluyorum zaten bu illete yakalandık.
Bu uyguladığım kürü google akademide eski halkın ilaçları,hayvan ve insan cildi üzerine tedavi yöntemleri adlı çalışmalarda çeşitli tezler bulabilirsiniz.
Belki sizlerde biliyorsunuzdur.
Yumurta akı ve beyaz sabun rendesi direkt yazınca kırık için bir kür diye geçiyor ama ben kıl dönmesi olan bôlgeye sürsemde iltihabı çözüyor. Bu sefer kara merhem deneyeceğim iş yerinde birer hafta aralıklarla arkadaşım ve benim başıma geldi bir dönem ve o kara merhem kullandı ben de kürü uyguladım ikimizdede sonuç aynı geçici süreliğine kurtulduk belki sizinde başka yöntemleriniz vardır.

Motosikleti
cbf 150
beklediğimiz konu açıldı, motor kullanmayı öğretin başlığından sonra bir 30 sayfalık başlık daha hepimize hayırlı olsun.

Kıllar,dönmeler, zenneler hepiniz toplanını ün sizin gününüz.

Motosikleti
D400
içe dogru uzuyor o, pratik yöntemi olsa adamlar götünü gidip doktora acmaz zaten :D

Motosikleti
Triumph Trident 660
içe dogru uzuyor o, pratik yöntemi olsa adamlar götünü gidip doktora acmaz zaten :D
Biliyorum , ancak bu kılın tekrar içeri doğru uzama ihtimali var. Sırf evdekiler sussun diye yarın gideceğim doktora
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beklediğimiz konu açıldı, motor kullanmayı öğretin başlığından sonra bir 30 sayfalık başlık daha hepimize hayırlı olsun.

Kıllar,dönmeler, zenneler hepiniz toplanını ün sizin gününüz.
Abi sen neden benimle hep iğneleyici konuşuyorsun

ilk olarak kıl dönmesi olan bölgenin çevresine geniş bir alana lazer epilasyon yaptır. çok yarar göreceksin apsenin tekrarlamasını oldukça azaltıyor

Motosikleti
Yok
Geçmiş olsun burak r25... Ben yaklaşık 28-30 sene önce oldum bu kıl dönmesi (plönidal sinüs) ameliyatını.

İçeri dönmüş kıl, iltahap var, şakır şakır donuma damlamaya başlayınca fark ettim, doktora gittim.

Hoca, "ameliyat, başka yolu yok" dedi, Uludağ Ünv. Tıp Fakültesi'nde ameliyatı oldum.

Elinizi yumruk yapıp bakın, işte aşağı yukarı onun yarısı kadar bir kitle çıkmıştı bende, solüsyonlu kavanozda bana da göstermişlerdi ameliyattan sonra, iğrenmiştim.

Yaklaşık 1-1,5 ay g*tümün üstünde yatamamıştım (yasaktı), ya sağa ya sola dönük yatmaktan uykularım da düzensizleşmişti, yara iyileşene kadar da bayağı ağrı çektiğimi hatırlıyorum.

Muayeneyi ve ameliyatı yapan hoca, ameliyattan sonra tüy dökücü bir krem vermişti, demişti ki bunu ömrün boyunca kullanacaksın, o bölgede kıl olmayacak, hastalığın tekrar nüksetmemesi için.

Bir müddet dediği gibi kullanmıştım, ama sonra askere gidince unuttum gitti. Şanslıydım herhalde, tekrarlamadı.

Umarım tıp teknolojisi gelişmiştir bu 30 senede de, yeni tedavi yöntemleri çıkmıştır da, benim çektiklerimi sen çekmeden kurtulursun bu hastalıktan.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçmiş olsun burak r25... Ben yaklaşık 28-30 sene önce oldum bu kıl dönmesi (plönidal sinüs) ameliyatını.

İçeri dönmüş kıl, iltahap var, şakır şakır donuma damlamaya başlayınca fark ettim, doktora gittim.

Hoca, "ameliyat, başka yolu yok" dedi, Uludağ Ünv. Tıp Fakültesi'nde ameliyatı oldum.

Elinizi yumruk yapıp bakın, işte aşağı yukarı onun yarısı kadar bir kitle çıkmıştı bende, solüsyonlu kavanozda bana da göstermişlerdi ameliyattan sonra, iğrenmiştim.

Yaklaşık 1-1,5 ay g*tümün üstünde yatamamıştım (yasaktı), ya sağa ya sola dönük yatmaktan uykularım da düzensizleşmişti, yara iyileşene kadar da bayağı ağrı çektiğimi hatırlıyorum.

Muayeneyi ve ameliyatı yapan hoca, ameliyattan sonra tüy dökücü bir krem vermişti, demişti ki bunu ömrün boyunca kullanacaksın, o bölgede kıl olmayacak, hastalığın tekrar nüksetmemesi için.

Bir müddet dediği gibi kullanmıştım, ama sonra askere gidince unuttum gitti. Şanslıydım herhalde, tekrarlamadı.

Umarım tıp teknolojisi gelişmiştir bu 30 senede de, yeni tedavi yöntemleri çıkmıştır da, benim çektiklerimi sen çekmeden kurtulursun bu hastalıktan.
Çok teşekkür ederim ve büyük geçmiş olsun bende 3-4 yıldır tekrarlıyor nohut büyüklügü kadar.
En son doktora gittim fenol tedavisi uygulacaklarmış. Bana da totonun üstünde uzun süre oturma dedi hocam ben tüm gün pc basında oyun oynuyorum deyince oturma simidi önerdi.

Motosikleti
Hero Dash 125
Millet motür alsın yada büyütsün diye duacı olur. Biz adamın kaba eti için mi dua ediyoruz? :ROFLMAO:

Pc başındaysan bütün gün mesela yükseklik ayarlı masalar var. 125cm'e kadar yükselebiliyor. Çok ergonomik ve konforlu kullanması. Tükkanda var bizim, oturmaktan sıkılınca yükseltiyorum masayı ayakta çalışıyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Millet motür alsın yada büyütsün diye duacı olur. Biz adamın kaba eti için mi dua ediyoruz? :ROFLMAO:

Pc başındaysan bütün gün mesela yükseklik ayarlı masalar var. 125cm'e kadar yükselebiliyor. Çok ergonomik ve konforlu kullanması. Tükkanda var bizim, oturmaktan sıkılınca yükseltiyorum masayı ayakta çalışıyorum.
sahiden işe yarıyor mu o masalar? Ben de niyetleniyorum ama sonra paraya kıyamıyorum.
Günde 12 saatim masada bilgisayar başında oturarak geçiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
sahiden işe yarıyor mu o masalar? Ben de niyetleniyorum ama sonra paraya kıyamıyorum.
Günde 12 saatim masada bilgisayar başında oturarak geçiyor.
Abi altına şişme simit alsan daha ekonomik bir şekilde dötü kurtarırsın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi altına şişme simit alsan daha ekonomik bir şekilde dötü kurtarırsın.
dötle sorun yok da bütün gün otutmak yaramıyor. böyle kolayca bir düğmeye basınca yükselip de bir süre ayakta çalışılabilen masalar var onlardan mı alsam diyordum ara sıra ayakta durmuş olurum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
dötle sorun yok da bütün gün otutmak yaramıyor. böyle kolayca bir düğmeye basınca yükselip de bir süre ayakta çalışılabilen masalar var onlardan mı alsam diyordum ara sıra ayakta durmuş olurum.
Yapılır elbet ama senin ihtiyacın hareket etmek, spor yapmak. Spora vaktin yoksa da her gün düzenli olarak yürüyüş yapmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar