- Motosikleti
- R25
Tavsiyem RS200 NS200 gibi 200CC modellerin ikinci ellerine bakman olur. 100-120k bantlarında 2024 ve üzeri düşük km çok kolay bulunabilir, kolay kolay da sorun çıkarmazlar. Parçalarına çok ucuz diyemem fakat diğer markalara nispeten oldukça uygun ve çoğu parça çok kolay bulunabiliyor. Tabii kaldığın yerde bulunan servislere de öncesinde danışmanı tavsiye ederim. Teknik özellik olarak da başlangıç için çok uygun olduklarını düşünüyorum. 125CC'yi kısa süre sonra değiştirmek isteyeceğine eminim.
Kalan bütçe ile de güvenliğin için mutlaka tam ekipman dizmeni öneririm. Ekipmanla sürmek bana her zaman daha keyifli gelmiştir.
Kapalı alan ve ileri sürüş eğitimleri de alırsan daha ne olsun.
Bu arada düşe kalka öğreneceksin kısmına çok katılmıyorum. İyi bir eğitim ile düşmeden de motor öğrenilebilir. Düşme ihtimali her zaman geçerli fakat öğrenmek için daha uygun yöntemler var. Düşe kalka öğrenen arkadaşları sık sık videolarda izlemeye devam ediyoruz.
Kalan bütçe ile de güvenliğin için mutlaka tam ekipman dizmeni öneririm. Ekipmanla sürmek bana her zaman daha keyifli gelmiştir.
Kapalı alan ve ileri sürüş eğitimleri de alırsan daha ne olsun.
Bu arada düşe kalka öğreneceksin kısmına çok katılmıyorum. İyi bir eğitim ile düşmeden de motor öğrenilebilir. Düşme ihtimali her zaman geçerli fakat öğrenmek için daha uygun yöntemler var. Düşe kalka öğrenen arkadaşları sık sık videolarda izlemeye devam ediyoruz.