Radar Cezası Hk.

Motosikleti
Mondial Grumble
Halka geçirmece oynuyoruz. Devletimiz halka (herhangi bir metalden ya da tahtadan yapılmış çember.) geçirmece uyguluyor. Her yerde her olayda elleri cebimizde, elimi cebime atıyorum bakıyorum halka geçirmişler. Şaşırmamak gerek. Cahil cühela olup halka geçirerek havadan sudan ceza yazan memurlar mı dersin, vergi sistemi mi dersin, yoksa tuzak tabela koyan KGM mi dersin, daha neler neler buraya yazsam kitap olur.

Şehir içi hız sınırı sadece motorlara mı var üstelik arabalar için 70 tabelası koymuşlar diyoruz orada da, madem şehir içi yaz oradan geçen her araca cezayı sınır 50km sonuçta.

Canım devletim öyle bir güven veriyor ki cahil cühela diye devlet memurlarına rahatça diyebiliyorum. Neden? Çünkü Minguzzi'nin katili çocuk olduğundan ceza almıyor ise duruşma ertelendikçe erteleniyor ise biri beni şikayet etse ben de aynı şekilde 18 yaş altı olduğumdan hayatta ceza almamam gerek.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Tabeladaki 70 arabalar için. biz motosikletlerin hız sınırını kamyonlarla bir sayıyorlar, bize 50 yani oralarda.
Bu bilgiyi bilmiyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç itiraz etme senin tam işaretlediğin yerde ki tabela.
Dikkat edersen sol üst köşede Atatürk Bulvarı ve altında Edirne yazısını görürsün. Google map si açıp ilerletirsen Migros'u geçer geçmez tabelayı göreceksin.
Hocam siz 3 M migrosun orayı işaretlemiş olabilir misiniz ?
Orasının 50 olduğunu biliyorum. cezayı orada yemedim zaten.
Ki motorların hız sınırının kamyonlarla aynı olduğunuda bilmiyordum.
Araçlar ile aynı sanıyordum.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Bu alet iki yönlü de görüp ceza yazabiliyor. Bizzat havalimanı yolunda test yapılırken konuşmuştum test mühendisi ile. Motosikletliye şimdilik dokunmuyorlar ama krallığımızın son dönemlerini yaşıyoruz. Biraz bilgi edinmek üzere sitesini bir ziyaret edin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu bilgiyi bilmiyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz 3 M migrosun orayı işaretlemiş olabilir misiniz ?
Orasının 50 olduğunu biliyorum. cezayı orada yemedim zaten.
Ki motorların hız sınırının kamyonlarla aynı olduğunuda bilmiyordum.
Araçlar ile aynı sanıyordum.

Bu bilgi son zamanlarda sosyal medyada Zafer Akçay gibi tanınmış kişilerce de çok dile getiriliyor, bu eskiden kalmış yasa değişsin diye konuşup duruyorlar. Avrupada motosikletlerin hız sınırı arabalarla aynıymış ama bizde otobüslerle aynı, yani otobanda 100'ü geçmeyecekmişiz, otobanda 100ü geçmezsek bu sefer kamyonlar tırlar bizi ezer geçer.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu bilgi son zamanlarda sosyal medyada Zafer Akçay gibi tanınmış kişilerce de çok dile getiriliyor, bu eskiden kalmış yasa değişsin diye konuşup duruyorlar. Avrupada motosikletlerin hız sınırı arabalarla aynıymış ama bizde otobüslerle aynı, yani otobanda 100'ü geçmeyecekmişiz, otobanda 100ü geçmezsek bu sefer kamyonlar tırlar bizi ezer geçer.
İnşallah düzeltilir bu konu, sıkıntılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar