Tavsiye

Motosikleti
Srk 125 R
Motorumun şuan zinciri o-ringli Kirli Ve Paslı

İlk önce motoru Yıkayıp Sonra mı Zinciir Temizliyip Yağlayım Yoksa,

İlk Önce Zinciri temizleyip yağlayıp En sonunda mı motoru baştan sona yıkayım.??

Motosikleti
Yamaha XSR700
İlk önce zinciri temizle, sonra motoru yıka, sonra zinciri yağla.

Motosikleti
Mondial Grumble
Motorumun şuan zinciri o-ringli Kirli Ve Paslı

İlk önce motoru Yıkayıp Sonra mı Zinciir Temizliyip Yağlayım Yoksa,

İlk Önce Zinciri temizleyip yağlayıp En sonunda mı motoru baştan sona yıkayım.??
Zinciri değiştirmenizde fayda var, o ringli olduğu için WD-40 tarzında pas sökücü yağlayıcılar zarar veriyor olması gerek bu da tehlikeli, ki WD-40 tarzında ürünler zincir için üretilmiş değil malum.

Sıralaması tabiki ilk yıkayın sonra zinciri temizleyin

Motosikleti
Srk 125 R
Zinciri değiştirmenizde fayda var, o ringli olduğu için WD-40 tarzında pas sökücü yağlayıcılar zarar veriyor olması gerek bu da tehlikeli, ki WD-40 tarzında ürünler zincir için üretilmiş değil malum.

Sıralaması tabiki ilk yıkayın sonra zinciri temizleyin
Peki Motorun Zincirindeki Pası Hangi Ürün Alır öneriniz var mı Ve aldıktan sonra onu nasıl uygulanır Mesela siz önerdiniz ben aldım sıktım sonra bidaha yağlama gerekir mi detaylı anlatırsaniz sevinirim

Motosikleti
Mondial Grumble
Peki Motorun Zincirindeki Pası Hangi Ürün Alır öneriniz var mı Ve aldıktan sonra onu nasıl uygulanır Mesela siz önerdiniz ben aldım sıktım sonra bidaha yağlama gerekir mi detaylı anlatırsaniz sevinirim
Maalesef zincirdeki pası giderme hakkında bir bilgim yok fakat WD-40 tarzı pas sökücü ve yağlayıcıların kullanılmaması gerektiğini biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar