Scooter motorla çukura girmek

Motosikleti
Activa 125 Xmax250 techmax
Geceleyin eve giderken yağmur suyu yüzünden fark edemeyip derin bir çukura girdim düşmedim devam ettim. Bugün motorla ufak bir tümsekten geçince bile ekstra bir şeyin yere çarptığını hissediyorum, ayrıca gider vaziyetteyken ( 3 5 km hızlarda ) çok ufak gaz verince bile tak tak tak gibi bir vuruntu geliyor. Bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz? Motor: Activa 125

Motosikleti
Voge 250RR
Sehpa egzoz her şey sürtüyor olabilir detaylı bakman lazım, ya da belki de hiçbir şey sürtmüyordur.

Bunu motoru sehpaya alıp teker havada gaz verip teker dönerken ses çıkarıyor mu diye bakarak kontrol edebilirsin.

Motosikleti
Sehpa egzoz her şey sürtüyor olabilir detaylı bakman lazım, ya da belki de hiçbir şey sürtmüyordur.

Bunu motoru sehpaya alıp teker havada gaz verip teker dönerken ses çıkarıyor mu diye bakarak kontrol edebilirsin.
Tamamdır yarın bakıp haber vereceğim sağolun

Gidon furş rulmanı boşalmış olabilir , gidonu orta sehpada ileri geri oynat veya ön tekerden ileri geri oynat boşluk varmı , ilk ve en büyük darbeyi amortisör ve furş rulmanı alır , özellikle alt rulmanın ağzı olsa neler söylerdi bize 😬

Motosikleti
Triumph Trident 660
Gidon furş rulmanı boşalmış olabilir , gidonu orta sehpada ileri geri oynat veya ön tekerden ileri geri oynat boşluk varmı , ilk ve en büyük darbeyi amortisör ve furş rulmanı alır , özellikle alt rulmanın ağzı olsa neler söylerdi bize 😬
Abi ben de kasisten geçerken freni bıraksam dahi bazen şlank diye ses geliyor normal mi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Altta ya grenaj ya da birşey kırılmış , yere sürtüyordur..
Bakmadan görmeden nasıl fikir verelim ki ?..

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Motorcular gene iyi şöyle oldu, böyle oldu der. Bilgisayar için gidersin en son ne yaptınız diye sorunca alacağın cevap. "Ben hiç bir şey yapmadım." Bak bu cevap klasiktir. Bu bilgisayarlar hep kendi kendine bozulur.

Motosikleti
Buna baktım evet ama sıkıntı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Altta ya grenaj ya da birşey kırılmış , yere sürtüyordur..
Bakmadan görmeden nasıl fikir verelim ki ?..
Motorun altında koruma olduğundan bende pek bir şey göremiyorum, hondadan randevu alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar