Dizelli Cb125F

Motosikleti
Ns200 15"
Otoban a girmedim , böyle yağmurlu havada hızlı giden arabalardan su bulutu kalkıyor resmen , sisde sürüyormuş gibi oluyorsun 🙄
Yağmurda ve karda kuryelik yaptığımda bu durum kötü oluyordu hatta yağmur kaydırıcı işi çözebilirmi diye düşünmüyor değildim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Medley Sh125 in içinden geçer , hele 2022 yeni kasası 3 bg daha güçlü kalkışta 250 lik Forza mıydı Xmax mıydı hatırlayamadım , gözümle gördüm 70-80 e kadar kafa kafaya gidiyor..servis konusunda Honda ile aşık atacak marka TR de değil dünyada yok..
Abi Medley'de gazı açar açmaz kavrıyormu? Honda'larda hemen kavrama yapmıyor bununda farkı olabilir.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Yağmurda ve karda kuryelik yaptığımda bu durum kötü oluyordu hatta yağmur kaydırıcı işi çözebilirmi diye düşünmüyor değildim.

Abi Medley'de gazı açar açmaz kavrıyormu? Honda'larda hemen kavrama yapmıyor bununda farkı olabilir.
Karda kuryelik yapan tek ben değilmisim ve düşe düşe öğrendim.
Ama teknik meknik bilmem montajcı olduğum halde sıkıyor bu muhabbet marş bas git kafasındayım hep 😆

Motosikleti
Yamaha XSR700
Medley Sh125 in içinden geçer , hele 2022 yeni kasası 3 bg daha güçlü kalkışta 250 lik Forza mıydı Xmax mıydı hatırlayamadım , gözümle gördüm 70-80 e kadar kafa kafaya gidiyor..servis konusunda Honda ile aşık atacak marka TR de değil dünyada yok..
Kafamda Medley 150 çok sağlam bir yerde, alternatif olarak ne olabilir diye bakıyorum. Bir de Kymco Krv200'e denk geldim. Sıvı soğutmalı 175cc. Onda da çok büyük bir parça sorunu olduğunu yazmışlar. O yüzden korkuttu beni.

Medleyde de kullandığım diğer bütün Piaggio ve Vespa larda gaza dokunur dokunmaz debriyaj açılıyor , bu açıdan çok seviyorum bu motoru , şehir içi sıkışık trafikte harika birşey..

Bu arada benimki 134.000 km de ve iki varyatörde orjinal , 80binde birkez kayış değiştim , bagalar orjinal pahalı Bando takıyorum 15-20k gidiyor..

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bu ikisi benim için çok çok yeterli kriterler. sh125 ve medley 150 arasındayım. Daha güçlü olduğu için medley, servise ulaşımım daha kolay olacağı için sh125 düşünüyorum.
Medleyim vardi, shi da kapali alanda test ettim. Medleye gore sh dötünü kaldiramiyordu ve manevrasi tuhafti, medleyin tepkileri daha iyiydi. 2023 cantali medleyleri dusuk km uygun fiyata bulursun.

Ged

Motosikleti
Medleyden forzaya gectim ama performans farki ancak 110dan sonra vardi, hadi abartiyorsun deseler 90dan sonra hafif fark olusuyor, 110dan sonra forzanin gucu fark yaratiyor. Forzayi ilk aldigimda medleyden daha atik gelmedigi icin forzali arkadasa verdim, bi bak suna performansinda sorun var mi diye.

Motosikleti
Ns200 15"
Medleyde de kullandığım diğer bütün Piaggio ve Vespa larda gaza dokunur dokunmaz debriyaj açılıyor , bu açıdan çok seviyorum bu motoru , şehir içi sıkışık trafikte harika birşey..

Bu arada benimki 134.000 km de ve iki varyatörde orjinal , 80binde birkez kayış değiştim , bagalar orjinal pahalı Bando takıyorum 15-20k gidiyor..
Benim Spontini'de aynı gazı açar açmaz kavrıyor, Activa ve Spacy kullanmıştım ikiside geç kavrıyordu.

Bende 3 kere kayış 2 kere baga değiştim, 1 tanesi performans bagasıydı çabuk düzleşti onun haricinde bir problem yok. Uzun zamandır arka varyatörün rulmanı gidik ama oda debriyaj bitene kadar idare edecek gibi duruyor. 😁

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kar kış kıyamet demeden çalışmışdım, ayaklarım çok üşürdü.
Karın üstünde kaya kaya gazı yoklayarak gidiyorsun kapıdaki adam sana acır gözle bakıyor düştüğümüz zaman eh sizin meslek zor evladım diyorlar.
Depoda hedef diye birbirini gazlıyorsun.
Telefonu streç filmle kaplıyorsun,aynalar kırık ya da bozuk,manetlere dokunamıyorsun bile hepsi ne için hayaller için.
Hayaller içindeeee gün görmeye baak
Saklı kalan güne can vermeye baaak
Parıldayıp duran insanlara bak
Kendi düşlerine, düşmanlaraaaa bak

Medleyden forzaya gectim ama performans farki ancak 110dan sonra vardi, hadi abartiyorsun deseler 90dan sonra hafif fark olusuyor, 110dan sonra forzanin gucu fark yaratiyor. Forzayi ilk aldigimda medleyden daha atik gelmedigi icin forzali arkadasa verdim, bi bak suna performansinda sorun var mi diye.
Abi bize sukuter hikaye ya bi harley lazım o egzoz sesi elektro gitar sesi lazım neymiş vstrommuş peh...

Motosikleti
Ns200 15"
Karın üstünde kaya kaya gazı yoklayarak gidiyorsun kapıdaki adam sana acır gözle bakıyor düştüğümüz zaman eh sizin meslek zor evladım diyorlar.
Telefonu streç filmle kaplıyorsun,aynalar kırık ya da bozuk,manetlere dokunamıyorsun bile hepsi ne için hayaller için.
Lastiklerim sağlamdı karda kışta problem yaşamadım.
Esnaf kuryeyim gazlayacak hedefim yoktu. :D
Telefon tutacağım vardı ama mecbur kalınca kaşar peyniri gibi strece sarardım.
Vizördeki kardan önümü göremiyordum günü nasıl göreyim?
Kurallara uyup bir ömür motosiklet kullanmak hedefim. :)
Pinlock'um yoktu buğudan parlayan insanları bırak önümü göremezdim.
Son paragrafa bir şey bulamadım ama Gotikler kurban olsun size. :D

Ged

Motosikleti

Abi bize sukuter hikaye ya bi harley lazım o egzoz sesi elektro gitar sesi lazım neymiş vstrommuş peh...
Lazim da, alacak ve yurutecek para lazim oncesinde. Anca sportsterlara yaklasabiliriz gibi. Iromlari pek sevmedim

Motosikleti
Triumph Trident 660
Lastiklerim sağlamdı karda kışta problem yaşamadım.
Esnaf kuryeyim gazlayacak hedefim yoktu. :D
Telefon tutacağım vardı ama mecbur kalınca kaşar peyniri gibi strece sarardım.
Vizördeki kardan önümü göremiyordum günü nasıl göreyim?
Kurallara uyup bir ömür motosiklet kullanmak hedefim. :)
Pinlock'um yoktu buğudan parlayan insanları bırak önümü göremezdim.
Son paragrafa bir şey bulamadım ama Gotikler kurban olsun size. :D
Esnaf kuryelikte gazlamak degil paket işte bir de ben ben bu işi ek is olarak yaptım depodaki sabahtan aksama kadar çalısanların gözleri sürme cekilmiş gibi oluyordu.
Evlenip borçlu olanlar 35 paket üst7 atmaya çalısıyordu hep ya da genc girisimden faydalananlar 1 sene yapıp bırakcam diyorlardı.
Son paragraf pilli bebek- bak şarkısından bir dörtlük

Lazim da, alacak ve yurutecek para lazim oncesinde. Anca sportsterlara yaklasabiliriz gibi. Iromlari pek sevmedim
Bu sartlar altında nevada 250 alıp customlayacağız gibi 😁

Motosikleti
Ns200 15"
Esnaf kuryelikte gazlamak degil paket işte bir de ben ben bu işi ek is olarak yaptım depodaki sabahtan aksama kadar çalısanların gözleri sürme cekilmiş gibi oluyordu.
Evlenip borçlu olanlar 35 paket üst7 atmaya çalısıyordu hep ya da genc girisimden faydalananlar 1 sene yapıp bırakcam diyorlardı.
Son paragraf pilli bebek- bak şarkısından bir dörtlük
Ya hedef koymak kadar b*ktan iş yoktu, mesela 29 paket bonusu 298 mi neydi 32 paket bonusu ise 410 falandı. O kadar dandirikki psikolojik olarak 10 saat çalışıp 32 atmak istiyor insan halbuki 120-140 Tl falan fark ediyordu. Esnaf kuryeliği yaparken kafanda bonusmuş, saatte şu kadar paket atcakmışım falan dönmemesi lazım yoksa insan kafayı yer. Sakin sakin paket atıcaksın, sigara kullanıyorsan durucaksın sigaranı yakacaksın, ölümüne gitmeye asla gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar