Dizelli Cb125F

Motosikleti
Cb125f
Bayiden sıfır alıp eve getirttiğim 0KM Cb125f'ime 5 litrelik plastik su bidonuylan mazot atıp yaklaşık 2dk boyunca marşa bastım. Şuan 5000km'ye yaklaşıyor ve hiç bir sıkıntı yaşamadım :p. Paylaşmak istedim.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Bayiden sıfır alıp eve getirttiğim 0KM Cb125f'ime 5 litrelik plastik su bidonuylan mazot atıp yaklaşık 2dk boyunca marşa bastım. Şuan 5000km'ye yaklaşıyor ve hiç bir sıkıntı yaşamadım :p. Paylaşmak istedim.

Plakayı alabilir miyim yarın bir gün sahibinden temiz 3500 kmde diye ilanda görmeyelim 😀

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
BvMSp7fCIAAi1Q8

Vay canına biz keriz gibi benzin alıyoruz , bir dakika benzin mazottan ucuzdu , ohh be bi an kendimi keriz sandım dünyam yıkıldı 😅

Motosikleti
Ns200 15"
Forum iyice garip bir yer olma yolunda ilerliyor. Yakında motora koydum çoğaldı gibi başlıklar görürüz gibi geliyor 😁
Aklıma geldide ben Ns200'e ne çektirdim ya, kuryelik yaptım, işe gittim geldim, virajlarda yattım, makaralık fotoğraf çıksın diye kucakladım ve en sonunda can sıkıntısına motorunu indirdim neredeyse 1.5 senedir yatıyor. Ama özledim yakında kolları sıvayıp toplayacağım.

Aklıma geldide ben Ns200'e ne çektirdim ya, kuryelik yaptım, işe gittim geldim, virajlarda yattım, makaralık fotoğraf çıksın diye kucakladım ve en sonunda can sıkıntısına motorunu indirdim neredeyse 1.5 senedir yatıyor. Ama özledim yakında kolları sıvayıp toplayacağım.
Şu motoru topladığın gün Bursa ya köfte turu düzenleyeceğiz yada İskender 🤩

Motosikleti
Cb125f
Plakayı alabilir miyim yarın bir gün sahibinden temiz 3500 kmde diye ilanda görmeyelim 😀
Plaka bende kalsın hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden böyle bir şey yaptın?
Hiç bilerek böyle bir şey yapar mıyım hocam. Benzinlik oturduğum yere çok uzaktı, boş bidonla gidip "Abi şuna bir benzir atabilir misin." dedim. Adam benzini mazot olarak anladı, bende heyecanlı heyecanlı eve giderken hiç bakmadım tabi. Çok komik bir hata ama olan oldu. Motora bir şey olmadığına şükrediyorum :ROFLMAO:. Birde marş almadığında çok şaşırdım, dedim kendi kendime "Ulan sıfır motor, niye marş almıyor bu?" diye abanıp durdum.

Motosikleti
CB125F
Neden CB125F ?
Konu ile alakalı olarak ben de saf su ile denedim 50-60 gibi top speed ile gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar