Rs200 rölanti dalgalanması.

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
herkese merhaba. Birkaç ay önce sıfır rs200 aldım. Şuanda 2400km’de. Aldigimdan beri rölantide devir gostergesi tahmini 1700-1800 arası hareket ediyor. Videoda daha iyi belli oluyor. Bu normal midir?

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Video yok. 🥲 Bu arada 100 devir hiçbir şey ifade etmez. Bazen motorlu taşıtlar ilk çalıştırmada normal devrinin 500-1000 devir üstünde çalışıyor, sıcaklığa bağlı olarak gelişiyor bu durum. Rolanti devri normale geldikten sonra hareket etmek yeterli. Kısacası, evet gayet normal; Herşey gerektiği gibi işlevini yerine getiriyor demek. Güle güle kullan selametler.

Motosikleti
D400
Bence hemen bajaj yetkililerine bildirin tesekkur edin , ilk defa bu motorda bu kadar düşük dalgalanma görüyorum :D

normalde 1-2 arası horon tepmesi lazımdı :D

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
Video yok. 🥲 Bu arada 100 devir hiçbir şey ifade etmez. Bazen motorlu taşıtlar ilk çalıştırmada normal devrinin 500-1000 devir üstünde çalışıyor, sıcaklığa bağlı olarak gelişiyor bu durum. Rolanti devri normale geldikten sonra hareket etmek yeterli. Kısacası, evet gayet normal; Herşey gerektiği gibi işlevini yerine getiriyor demek. Güle güle kullan selametler.
Videoyu eklemeyi beceremedim :D Cevaplardan anladığım kadarıyla bu duruma sevinmem bile gerekiyor. Teşekkürler herkese.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar