F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

Motosikleti
cbf 150
evet sonu istanla bitenler sıkıntılı ama çok abartmayın ben şu narin kırılgan bir çiçek misali yapımla bile başıma birşey gelmediyse Tommy hiçbirşey olmaz. Hoş Tommy neyle gidicek kawasakide yok ortada

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
evet sonu istanla bitenler sıkıntılı ama çok abartmayın ben şu narin kırılgan bir çiçek misali yapımla bile başıma birşey gelmediyse Tommy hiçbirşey olmaz. Hoş Tommy neyle gidicek kawasakide yok ortada
Wolfla daha garanti gider bence. Iki teke vardi, trabzonlu, ybr 125 miydi 150 miydi ne, onunla karadan japonyaya kadar gitmisti.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Düşük cc, tek silindir, pzvnk mavisi bir motor aldık ya

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ya Macaristan ne olacak Tommy? Bide sen başı İstan olan yerde doğmadın mı?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
.... Misal ben Vespa ile çok uzun turlarıma çıkıyorum.
İyi cesaret, benim birader 300 gts ile Yunan eline gitti orada yolda kaldı motosikleti çekildi. Sonunda fabrikada iyi oturtulmamış bir kablo soketinden kaynaklandığı çıktı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikleti
cbf 150
tommy ne ara aldın oglum görmedim ben kaçırmışım,

Gtsde kablo sorunu kronik o yüzden ben hep dikkat ederim, italyan işti başımıza iş açmak için böyle süprizleri oluyor ama mekanik anlamında on numara beş yıldız.

Ged

Motosikleti
Benim GS'le nepale giden tanıdığım var. Paylaşımları burada. Her motorla gidilirde. Bazı motorda "çekmediğim dertler, çile kalmadı" mırıldanırsın. Kiminde de "I'm a barbie girl, in a barbie world."
Youtubeda genelde himalayan kullananlari goruyorum. Onunla gidenler ne mirildaniyorlar acaba🙄

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Youtubeda genelde himalayan kullananlari goruyorum. Onunla gidenler ne mirildaniyorlar acaba🙄
Kullanmadım bilmiyorum. Benim niyetim belli ya, bir gün bi tenere alıp dünya turuna çıkıcam. Önce yeteri kadar gayrimenkul edinmek lazım ama.

Ged

Motosikleti
Kullanmadım bilmiyorum. Benim niyetim belli ya, bir gün bi tenere alıp dünya turuna çıkıcam. Önce yeteri kadar gayrimenkul edinmek lazım ama.
Motorlu, motorsuz, arabali, arabasiz, ben de istiyorum da, youtuber degilim, gayrimenkul de yok🤷🏻‍♂️ ama mogolistanda ya da himalayalarda surmek isterim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir ülkenin sonu -istan ile bitiyorsa ve yaşadığım şehre göre doğudaysa ben o ülkeye gitmezdim. :)
Ben de kalan ömrümde avrupada gezsem yeter, gezmek isteyebileceğim en medeniyetsiz yerler balkanlar ve doğu avrupa olur.
sonu -istan ile biten ülkeleri internetten instagramdan falan görüyorum zaten canlı canlı görmeme gerek yok.
Zaten motorumu değiştirdiğimden beridir hep avrupa köylerinde gezdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya Macaristan ne olacak Tommy? Bide sen başı İstan olan yerde doğmadın mı?
Balkanlarda şu anki durumlarda Macaristan ve Sıbistan'dan çekinirim mesela. Hadi macaristan biraz daha medeniymiş orada yaşayan arkadaşım vardı ondan duymuştum ama Sırbistan'da sınır geçişlerinde falan sorun çıkıyormuş.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Macaristan benim doğumda değil ki kuzeybatımda. Macaristan'a gidilir tabi. Macaristan varken ne işim olur Moğolistan'da?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul bir ülke değil, İstanbul'un sonu -istan ile bitmiyor.
Valla iyi kıvırdın gene...

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Ben de benzer bir düşüncedeyim. Yakında düğün var sonrasında eşimi ikna edebilirsem Tracer 700 satıp sonra Africa düşünüyordum ama 1.78 boyla biraz sıkıntı olacak gibi o yüzden R 1200 GS Adventure bakıyorum. 800bin bütçeye kadar makul 3 çantalı servis bakımlı 2015 üstü bulabilirsem. Bazen de Tracer 9 GT mi olsa diye de düşünmüyor değilim. Genelde şehir dışı kamp motofest falan gidiyoruz eşimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar