Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok, biz 80'Li yıllarda ve 90'ların en başlarında galata köprüsü yanmadan önce köprüaltındaki yere giden tayfaydık.
Köprü yanınca sıraselvilere taşındı, küçük bir mekandı, şöyle söyleyeyim, masa yoktu masa yerine bira fıçıları yanında küçük tabureler. garson masadaki kül tablasını boşaltmak için alıp yere döküp bira fıçısının üzerine koyardı yine, anla yani ortamı, ama çok süper eğlenirdik.
Sonradan kemancının sahibi zeki abi başkaları ile ortak olup yeni kemancıyı açmıştı, o alt alta 2-3 kat olan canlı müzikler falan yer. orası fazla lüküs oldu diye çok gitmezdik, canlı müzik için giderdik, yine eski kemancıda ucuz biraları içer kafayı 5 milyon yaptıktan sonra yeni kemancıya giderdik, kapıda Ayı Orhan abi bizi içeri almazdı hemen, nedense her seferinde ikna ederdik de girerdik yine.
Kemancı en alt katta Teoman ve Volvox u dinlemiştik. Bir kaç kere bizi de almamışlardı. Biz de Beyoğlundaki Karavan isimli bara gidip sabaha kadar kafa çemiştik. O zaman orada canlı rock / metal yapılırdı. Çok iyi bir grup vardı. İron maidenden ,Judas prieste her istediğimizi çalmışlardı.
Belki de aynı zamanda orada bulunmuşuzdur. Ne dersiniz?
150 cc scooterden (8.000 km) 800 cc tiger'e geçtim. sanki ezelden beri 800 cc kullanıyormuşum gibi kullanıyorum. adam gibi kendini bilerek sürersen, efendi efendi hiçbir şey olmaz.
tabi ben eğitim aldığım için ezelden beri kullanıyormuşum gibi kullanıyorum.
Kemancı en alt katta Teoman ve Volvox u dinlemiştik. Bir kaç kere bizi de almamışlardı. Biz de Beyoğlundaki Karavan isimli bara gidip sabaha kadar kafa çemiştik. O zaman orada canlı rock / metal yapılırdı. Çok iyi bir grup vardı. İron maidenden ,Judas prieste her istediğimizi çalmışlardı.
Belki de aynı zamanda orada bulunmuşuzdur. Ne dersiniz?
Aynı zamanlarda aynı yerlerde kesin denk gelmişizdir. Karavan'ı bira ucuz diye severdik, bir de geç kapatırdı, eski kemancı 2de kapanırdı oradan çıkar karavanda devam ederdik.
Kemancı'da kapıdaki iri yarı abiden çok çekmiştik. Nedense hep aynı tipler, bizleri artık tanıdığı halde zorluk çıkarırdı, yaa altı üstü volvox izlemeye gelmişiz ne diye salmıyorsun diyorduk ama bir şekilde giriyorduk.
Bir keresinde bizim bir de bbs networkü vardı türkiyede internet gelmeden önce, Hitnet diye, Hitnet tayfası olarak toplandık, gündüz bir kafede falan oturduk, ankaradan, eskişehirden gelenler falan da vardı, sonrasında akşam olunca dağıldık ama 15-20 kişi kemancıya gidelim volvox izleyelim dedik, yaa kapıda ayı orhan bizi kesin almaz bu ne falan diye konuşuyorduk, hatta sonradan ekşi sözlüğü kuran Sedat o zamanlar henüz 16 yaşındaydı beni almazlar kesin diyordu, Ankara'dan gelen arkadaşlardan biri oralarda bir grupta davulcuydu, tanıdık çevresi varmış, kapıda ayı orhan'la o konuşmuştu da hepimiz rahatça girmiştik bir yandan da adam taa ankaradan gelmiş bizim mekanlarda bizden çok sözü geçiyor diye hafiften bozulmuştuk.
Bizim kuşak da çok çektik, ama en azından eğlenecek ortamlarımız da vardı. O zamanlar bir de diskocu tayfası vardı, Etiler taraflarında airport falan bizim gitmediğmiz mekanlara takılırlardı, onlarınki de ayrı bir dünyaydı.
Bir de 90'ların sonlarında TV'lerde satanist cadı avı başlamıştı, muhabirler eski kemancı önüne gelir bize mikrofon uzatırlardı da cevap vermezdik. Bir keresinde bir arkadaş kafası beş milyonken muhabir mikrofonu uzatmış sormuş "bu satanistler kedi kesip yiyormuş ne dersiniz" diye arkadaş o kafayla "afiyet olsun" demiş, bu TV2lerde yayınlandı, 2-3 hafta sonra o arkadaşı gördük, kendimi TV'de görünce iki hafta evde çıkmadım demişti.
150 cc scooterden (8.000 km) 800 cc tiger'e geçtim. sanki ezelden beri 800 cc kullanıyormuşum gibi kullanıyorum. adam gibi kendini bilerek sürersen, efendi efendi hiçbir şey olmaz.
tabi ben eğitim aldığım için ezelden beri kullanıyormuşum gibi kullanıyorum.
Eğitim candır.
ben de 250cc scooterdan 225 kilo heyula gibi ağır vstrom'a geçince ben bunun üzerine bile zor tırmanıyorum deyip ilk işim eğitim almak olmuştu, sonradan çok faydasını gördüm eğitimin. Önümüzdeki sezon da yol eğitimi alma niyetim var fırsat bulursam.