Motosiklet titreme ve sarsıntı yapıyor usta çözemedi?

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı günler motosikleti ustaya getirdim dün fren gitmişti balata komple bitmiş diski yemiş disk balata değişecek titreme ve sarsıntı yapıyordu debriyaja baktı önceden çözememişti özellikle trafikte dur kalkta ve çok yavaşken sarsıntı yapıyor sarsıntı yaparak kalkıyor motosiklet otomatik.Yüksek hızlarda bunu yapmıyor sizce neden olabilir ustanın yanındayken sizden gelecekleri söyleyecem baksın ben neyden olduğunu bilmediğim için birşey söyleyemiyorum, ustada yoğun ilgilenmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Motoseverrr

Son düzenleme:
Balata değişimi sonrasında olduysa, sık bırak gibi yapıyorsa yeni takılan balata sürtüyordur, hangi frende işlem yapıldı ise o tekeri kaldır elinde çevir belli bir noktada sürtme yapıyor olabilir. Hızlanınca sarsıntı sarsıntı sıklığı artar ama his azalır titreşime döner.

Motosikleti
adv 350
Balata değişimi sonrasında olduysa, sık bırak gibi yapıyorsa yeni takılan balata sürtüyordur, hangi frende işlem yapıldı ise o tekeri kaldır elinde çevir belli bir noktada sürtme yapıyor olabilir. Hızlanınca sarsıntı sarsıntı sıklığı artar ama his azalır titreşime döner.

Abi sadece kalkışarda ileri geri sallantı sarsıntı yapıyor motor titriyor trafikte yavaş seyir halindeyken yapıyor bide işin kötü yanı ara sıra yapıyor anlayamadım

Motosikleti
adv 350
Varyatör balatalarına baksınlar , üç tane olur , biri tutar ikisi tutmaz yada tersi , öyle sarsılır , titrer rahmetli Azer Bülbül gibi 😉

Arka balata disk değişti hava filtreside değişti bugün bi 20 km yaptım eskisi gibi titremeye tam denk gelmedim takip edecem devam ederse tekrar baktıracam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar