MT 25 Blok Antifiriz Kaçağı

Motosikleti
Mt 25 abs ve hero dash 125
Merhabalar mt 25 abs ye sahibim 2019 model 2020 çıkışlı bloktanmı sızıntı yapıyor yoksa termostattan mı bilemedim yağ değil antifiriz geliyor

Kafayı yicem lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim

Motosikleti
Ns200 15"
Keşke biraz uzaktan çekseydiniz fakat birleşim noktasından kaçırıyor gibi duruyor, o kapakta termostat kapağı ise oradan kaçırıyor demek.

Sanki yağ lekesi gibi göründü fotoda bana , antifiriz kuruyunca beyazımsı bir leke bırakır , belki flaş yanıltıyor beni..Motoseverin dediği gibi biraz daha uzaktan çeksen parçaların ne olduğunu anlasak ordan yağ gelir veya antifiriz gelir diyebiliriz

Motosikleti
Sanki yağ lekesi gibi göründü fotoda bana , antifiriz kuruyunca beyazımsı bir leke bırakır , belki flaş yanıltıyor beni..Motoseverin dediği gibi biraz daha uzaktan çeksen parçaların ne olduğunu anlasak ordan yağ gelir veya antifiriz gelir diyebiliriz
Attım bi resim daha yorumlarda fakat yağ değil elimde ufalanıp gidiyor

Attım bi resim daha yorumlarda fakat yağ değil elimde ufalanıp gidiyor
Ok toz gibi ufalanıyorsa antifirizdir..
Baktım o vidaları biraz daha sıkıştır belki keser , kesmezse söküp aradaki contayı kontrol etmek gerek veya contanın bastığı yüzeyde karıncalanma gibi bir durum olabilir , hafif zımpara temizliği ile giderilebilecek bir durum gibi diyorum , sürekli geliyorsa motor soğukken radyatör kapağını açıp suyu tamamla..

Motosikleti
Düzgünce temizledim motoru yorabildiğim kadar yordum ama hani tam bir küfür edilcek şekilde sürdüm bu sefer akmadı kaçak bloktan mı geliyor yoksa devir daimdenmi anlamadım birazdan inip tekrar bakicam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar