Kışlık giyim önerileri

Cümleten selamün aleyküm, Malumunuz, kış kapıda. İşe motosikletle gidip geldiğim için sağlam ve kış şartlarına uygun bir mont ve eldiven arayışındayım.
Soğuk ve yağışlı havalarda beni yarı yolda bırakmayacak, hem koruma hem de konfor açısından tatmin edici ürün önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
(Bütçem 6k)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ona göre yazalım.

Kışın en önemlisi dışarıdan gelen rüzgarı kesmek, böylece içerideki giysi katmanları arasında ısınmış hava dışarı kaçmaz, haliyle sıcak kalırsınız üşümezsiniz, temel lise fizik konusu bunlar.
MOntun ve pantalonun üzerine yağmurluk takımı giyince rüzgarı keser, içeri giydikleriniz daha sıcak tutar. Yani ilk önce dıştan rüzgarı kesin, en ucuz yağmurluk takımları bile iş görüyor bu açıdan.
Rüzgarı kesince de yetmiyorsa içe termal içlik ya da yün içlik gibi şeyler giyebilirsiniz. Yün doğal haliyle ıslansa bile sıcak tutan yapısı ile en iyi korumayı sağlar ama ben yün içlik giyemiyorum kaşındırıyor, buna alternatif termal içlik diye satılan ürünler var onlar da güzel koruyor.
tek kat kalın bir şey yerine çok katlı giyinmek daha sıcak tutuyor.
İstanbulda kışın işe gitmek için montun altına giymelik neopren almıştım, bir kez giydim, işyerine gidene kadar terledim, istanbul kışı için fazlaymış dedim.

hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ona göre yazalım.

Kışın en önemlisi dışarıdan gelen rüzgarı kesmek, böylece içerideki giysi katmanları arasında ısınmış hava dışarı kaçmaz, haliyle sıcak kalırsınız üşümezsiniz, temel lise fizik konusu bunlar.
MOntun ve pantalonun üzerine yağmurluk takımı giyince rüzgarı keser, içeri giydikleriniz daha sıcak tutar. Yani ilk önce dıştan rüzgarı kesin, en ucuz yağmurluk takımları bile iş görüyor bu açıdan.
Rüzgarı kesince de yetmiyorsa içe termal içlik ya da yün içlik gibi şeyler giyebilirsiniz. Yün doğal haliyle ıslansa bile sıcak tutan yapısı ile en iyi korumayı sağlar ama ben yün içlik giyemiyorum kaşındırıyor, buna alternatif termal içlik diye satılan ürünler var onlar da güzel koruyor.
tek kat kalın bir şey yerine çok katlı giyinmek daha sıcak tutuyor.
İstanbulda kışın işe gitmek için montun altına giymelik neopren almıştım, bir kez giydim, işyerine gidene kadar terledim, istanbul kışı için fazlaymış dedim.
Batman'da yaşıyorum, kış ayları biraz sert geçiyor şuan için aklımda olanlar mont ve eldiven.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Batman'da yaşıyorum, kış ayları biraz sert geçiyor şuan için aklımda olanlar mont ve eldiven.
alt üst yağmurluk takımı mutlaka alın.
pantalon içine termal içlik de iyi olur. termal giysiler decathlon'da satılanlar yeterince iyi, internetten satışı da var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazacağım tekrar. Mont için ne önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar