Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

motocuya-saldirdi-dayak-yedi.jpg

Kayseri’nin Talas ilçesinde trafikte başlayan bir tartışma, kısa sürede şiddet olayına dönüştü. İddiaya göre, 24 yaşındaki motosiklet sürücüsü G.N.Ö. ile 64 yaşındaki otomobil sürücüsü M.D. arasında yol verme meselesi yüzünden başlayan tartışma, araçtan inen M.D.’nin genç kadına fiziksel saldırıda bulunmasıyla büyüdü. Olayın ardından kadın sürücü, erkek arkadaşını arayarak yardım istedi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen erkek arkadaşı H.M. (23), otomobil sürücüsü M.D.’yi darbederek yaraladı.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Videoyu çeken kız tam bir şirret, tam bir çirkef. Yine de dayak yemesi yanlış, ardından arkadaşını çağırıp babası yaşındaki adamı dövdürmesi daha da yanlış.

Ülke her yanından çürüyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Videoyu çeken kız tam bir şirret, tam bir çirkef. Yine de dayak yemesi yanlış, ardından arkadaşını çağırıp babası yaşındaki adamı dövdürmesi daha da yanlış.

Ülke her yanından çürüyor.
babası yaşındaki adam çocuğu yaşındaki kızı dövmesi yanlış değil mi :)

ne ektiyse onu biçmiş ben hiçbir aşırılık hiçbir yanlış görmüyorum videoda herkes hakettiğini almış eksik yok

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
babası yaşındaki adam çocuğu yaşındaki kızı dövmesi yanlış değil mi :)

ne ektiyse onu biçmiş ben hiçbir aşırılık hiçbir yanlış görmüyorum videoda herkes hakettiğini almış eksik yok
Kız, adamın eşini ittirip kaktırmasa adamın arabadan ineceğini düşünmüyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kız, adamın eşini ittirip kaktırmasa adamın arabadan ineceğini düşünmüyorum.
arabadan inip üstüne yürüyen kadın, arabadan inip itip el kaldıran erkek

motorluya da sen motorla niye sol şeritten gidiyorsun diyen dallamalar tipine yaşına ve yaptığına bakınca medeniyetsiz bi dallama olduğu açık

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
arabadan inip üstüne yürüyen kadın, arabadan inip itip el kaldıran erkek

motorluya da sen motorla niye sol şeritten gidiyorsun diyen dallamalar tipine yaşına ve yaptığına bakınca medeniyetsiz bi dallama olduğu açık
İzlediğim videodaki en masum kişi arabadan inen kadın

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
İzlediğim videodaki en masum kişi arabadan inen kadın
arabadan inip üstüne yürüyen sonra kocasıyla birlikte motorluya saldıran dayak atarken değil de yerken arabada çocuk olduğu aklına gelen kadın ha yaşınızın yaklaşmasından dolayı gelen empatinize veriyorum akıl tutulmasını

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Seninle bir husumetimiz olduğunu hatırlamıyorum. Neden durup dururken bana laf sokma gereği duydun?
laf sokmuyorum çok ciddi inandığımı söylüyorum burada arabadan inen kadının masum olduğunu söylemek için ya aynı potansiyelde olmak lazım ya da gençler çok saygısız yiğenim olmak lazım

ben arabadan inip üstüme yürüyecek birine bu kızın yaptığı gibi konuşarak anlaşmam yaşlı cumhurbaşkanı peygamber çok saygıdeğer birey farketmez

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Üstüne vazife olmadığı halde olaya karışıp konuyu alakasız yerlere (yaş baş vs.) çekmeye karışıp ortalığı karıştıran da kendisi. Arabadan inmese olaya karışmasa iki sürücü sözlü olarak tartışıp basıp gidecekti muhtemelen.
Bence burada hepimizin eşi ya da sevgilisi kavga ediyor olsa hepimiz öyle ya da böyle konuya müdahil oluruz. "Üstümüze vazife değil" demeyiz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
laf sokmuyorum çok ciddi inandığımı söylüyorum burada arabadan inen kadının masum olduğunu söylemek için ya aynı potansiyelde olmak lazım ya da gençler çok saygısız yiğenim olmak lazım

ben arabadan inip üstüme yürüyecek birine bu kızın yaptığı gibi konuşarak anlaşmam yaşlı cumhurbaşkanı peygamber çok saygıdeğer birey farketmez
"Kadın masum" demedim "izlediğim videodaki en masum kişi kadın" dedim. İlk mesajımı tekrar okuduğumuzda araba şoförünün kızı dövmesinin de yanlış olduğunu, dayak yiyen kızın arkadaşını çağırıp o araç sürücüsüne saldırtmasının da yanlış olduğunu ifade ettiğim görünüyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
"Kadın masum" demedim "izlediğim videodaki en masum kişi kadın" dedim. İlk mesajımı tekrar okuduğumuzda araba şoförünün kızı dövmesinin de yanlış olduğunu, dayak yiyen kızın arkadaşını çağırıp o araç sürücüsüne saldırmasının da yanlış olduğunu ifade ettiğim görünüyor.
tamam bu da yanlış baştaki konuşmalardan anlaşılan şu arabacı moruk beceriksiz virajda arabasını şeritte tutamıyor isteyerek ya da beceriksizliğinden sol şeritteki motorcunun üstüne çıkıyor motorcu sorunca da senin sol şeritte ne işin var diyor bu dalyarakları zaten benden çok tanıyorsun motorun sol şeritte işi ne en sağ şeritten gitsin diyen köylüler motorcu da insan gibi konuşuyor niye üstüme çıkıyorsun beceremiyorsan diye heralde masum olması için motordan inip arabayı sürenin üstüne mi yürümesi lazımdı diğerinin yaptığı gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence burada hepimizin eşi ya da sevgilisi kavga ediyor olsa hepimiz öyle ya da böyle konuya müdahil oluruz. "Üstümüze vazife değil" demeyiz.
hepimizin eşi sevgilisi arabadan inip kimsenin üstüne yürümez yürüse de biz onu alır arabaya sokarız beraber 2 kişi bi kızın üstüne böyle çıkmayız

G2W6gSBWsAAB25O

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
tamam bu da yanlış baştaki konuşmalardan anlaşılan şu arabacı moruk beceriksiz virajda arabasını şeritte tutamıyor isteyerek ya da beceriksizliğinden sol şeritteki motorcunun üstüne çıkıyor motorcu sorunca da senin sol şeritte ne işin var diyor bu dalyarakları zaten benden çok tanıyorsun motorun sol şeritte işi ne en sağ şeritten gitsin diyen köylüler motorcu da insan gibi konuşuyor niye üstüme çıkıyorsun beceremiyorsan diye heralde masum olması için motordan inip arabayı sürenin üstüne mi yürümesi lazımdı diğerinin yaptığı gibi
Videoyu çeken kız kavga anını değil de öncesini de gösterse olayın nedenini daha sağlıklı anlayabiliriz. Ha sonuç mok olduktan sonra nedenini öğrenmek bize ne fayda sağlar o da muamma.

Benim şahsi düşüncem; motorun ne olduğunu anlayamadım ama kızın düşük cc bir motorla en sol şeridi işgal edip trafiğin akış hızının çok altında sürmesinden olay başlamış olabilir.

Motosikleti
Ns200 15"
Videonun daha öncesi varsa kimin haklı veya haksız olduğu meydana çıkacaktır, kamera takan motosiklet kullanıcıları saçma sapan davranışlar sergileyebiliyorlar.

Bir başka konu ise sürücü kadına yükselirken arabada yine çocuk varken böyle davranıyorlar ardından sürücü kadının arkadaşı araç şöförüne saldırırken yine çocuk var diye söylenim geçiyor, madem bu kadar çocuğunuzu düşünüyorsunuz neden güçsüz görüp arabadan inip saldırıyorsun?

Olaya objektif bakmaya çalışıyorum fakat yaşlı sürücünün dizi ile kadın sürücünün boğazına baskı yapması büyük yanlış, güçsüz görüp boğmaya çalışmak büyük ezikliktir bu yüzden yaşlı sürücüye saldıran adamın yaptığını doğru bulmuyorum fakat en azından onun bedelini diye düşünüyorum.

Arabadan anne inmeseydi bu olayların böyle olacağını düşünmüyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Videoyu çeken kız kavga anını değil de öncesini de gösterse olayın nedenini daha sağlıklı anlayabiliriz. Ha sonuç mok olduktan sonra nedenini öğrenmek bize ne fayda sağlar o da muamma.

Benim şahsi düşüncem; motorun ne olduğunu anlayamadım ama kızın düşük cc bir motorla en sol şeridi işgal edip trafiğin akış hızının çok altında sürmesinden olay başlamış olabilir.
hiç bi anlamı yok nedeninin sol şeridi işgal ediyor da olabilir benim dediğim gibi motorun sol şeritte gitme hakkı olmadığını düşünen gelişememiş veya yaştan dolayı artık pek çalıştıramayan birey de olabilir

Arabadan inen bayanın, bayan sürücüye, "sana bu motoru verenin vs.." gibi şeyler söylemesi olayın koptuğu nokta oldu. Doğru olmadığını bildiğim halde söyleyeyim. Keşke arabadaki bayanında yüzüne iki tokat atsalardı biraz daha rahatlardım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
hiç bi anlamı yok nedeninin sol şeridi işgal ediyor da olabilir benim dediğim gibi motorun sol şeritte gitme hakkı olmadığını düşünen gelişememiş veya yaştan dolayı artık pek çalıştıramayan birey de olabilir
Fevri düşünüyorsun, kızın yerine kendini koyuyorsun. Bu yanlış.

Sol şeridin her ne kadar öndeki aracı geçme şeridi olduğunu bir an için unutalım ve sol şeritte devamlı gittiğimizi farz edelim. Yine de sol şeridin trafiğin akış hızının altında bir seyirle işgal edilmesi çok yanlış.

Bak ben burada adama "haklı" demiyorum ama senin de böyle fik fik konularda bu kadar öfkelenmen hoş değil.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Fevri düşünüyorsun, kızın yerine kendini koyuyorsun. Bu yanlış.

Sol şeridin her ne kadar öndeki aracı geçme şeridi olduğunu bir an için unutalım ve sol şeritte devamlı gittiğimizi farz edelim. Yine de sol şeridin trafiğin akış hızının altında bir seyirle işgal edilmesi çok yanlış.

Bak ben burada adama "haklı" demiyorum ama senin de böyle fik fik konularda bu kadar öfkelenmen hoş değil.
ben kızın yerine kendimi koyuyorum tabi ki ben arabadan inip birinin üstüne yürüyecek değilim sen de yaştan dolayı arabadakilerin yerine koyuyorsun kendini kızın arabadakilere saygısızlık ettiğini kışkırttığını söylüyorsun da biri arabasından inip üstüne yürüse sen de aynı tepkiyi vermezsin

öfkelenmiyorum derdim artık milletin doğrudan yana değil kendinden olanın yanında olması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arada iğneyi kendimize batırmak lazım ama bu o anlardan biri değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar