50cc 80cc Dönüşün ve Enjektör Sorunu

Motosikleti
Revolt Rs4
Merhabalar;

50c revolt rs4 motorumu 80cc çevirdim ve mev1 038 a kodlu 80 cc için enjektör taktım. Marş basmadan çalışmıyor 5 sn gaz vermesem hemen stop ediyor ama gaz verirsem rölantide duruyor. Eski 50cc enjektörü taktığımda direk marş alıyor. Hiç böyle bir sorun görmedim herkes 80cc büyütüp uygun enjektörü takıp gidiyor neden olur bu?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Merhabalar;

50c revolt rs4 motorumu 80cc çevirdim ve mev1 038 a kodlu 80 cc için enjektör taktım. Marş basmadan çalışmıyor 5 sn gaz vermesem hemen stop ediyor ama gaz verirsem rölantide duruyor. Eski 50cc enjektörü taktığımda direk marş alıyor. Hiç böyle bir sorun görmedim herkes 80cc büyütüp uygun enjektörü takıp gidiyor neden olur bu?
Ben rks blazer 50cc motora sadece 80cc piston, gömlek taktırmıştım. Enjektör orijinal kalmıştı. Ben 3bin km kullanıp arkadaşıma sattım, o da 20-25 bin kadar kullanıp sattı. Bir sıkıntı olmamıştı.

Motosikleti
Revolt Rs4
Ayak marşıyla mı çalıştırmak istiyorsun ?
marş basmadan çalışmıyor kısmını anlayamadım..
Ayak marşım yok yanlış yazmışım gaz vermeden çalışmıyor 5 sn gibi sürede çalışıyor gaz verince
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben rks blazer 50cc motora sadece 80cc piston, gömlek taktırmıştım. Enjektör orijinal kalmıştı. Ben 3bin km kullanıp arkadaşıma sattım, o da 20-25 bin kadar kullanıp sattı. Bir sıkıntı olmamıştı.
Orjinal enjektörde sorun yok tek marş çalışıyor 80cc uyumlu enjektörde sorun mevcut ama bugün gaz vererek çalıştırdım beyin adaptasyonu yaptım performans iyi 1 kere stop etti durduğumda onun dışında baya gezdin zorladım ama ynede tek marş almıyor 5 sn gazı az sabit tutmam gerek rölanti için

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar