2025 DATÇA MOTOFEST Başlıyor...

Motosikleti
D400
Kombine değil 1 günlük giriş olsaydı bende katılacaktım ama olmadıgından vazgeçtim.
herkese iyi eğlencele.

Motosikleti
D400
Bıcık bıcık adam nasıl oluyor yahu

efacdaea1e38d5da92e54a094caa828d.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bıcık bıcık adam nasıl oluyor yahu
Motoru motor olduğu için değilde alakasız şekilde çevre edinmek için motorcuymuş gibi gezen tipler bıcık bıcık oluyor. :)
Bunlar toplaşmalar , festivaller haricinde motorla göremezsin..
Motor onlar için amaç değil , araç... Sosyal etkileşim aracı..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gezmek isteyenlere , yol ,viraj yapmak isteyenlere fırsat... :ROFLMAO: ;);)

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
hiçte sevmiyorum şu sosyalleşmeyi ya, bazen komşulara bile sırf ayıp olmasın diye selam veriyorum o derece... abi kimsenin muhabbeti beni sarmıyor, yaşantı şekli sarmıyor ne bileyim yani bende sorun var galiba.

2 gün önce çarşıda motosiklet ile gezerken seyyar satıcı gördüm turuncu kabak satıyordu, abi kabağı aldım ama muhabbet çok uzadı ya, yani bir kabak alacağım diye etmedik muhabbet kalmadı, onunla konuşurken birde çocuklar üşüştü başımıza motoru kurcalıyorlar... çocuklardan kurtulduk sonra ihtiyar bir dayı geldi derken sıkıldım...

ben geyik muhabbetini sevmedikçe denk geldiğim herkes muhabbet etmeye çalışıyor ama ben sıkılıyorum. ilgi görmek hoşuma gitmiyor değil ama sıkılıyorum boş muhabbetlerden.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Kombine 2 bin liraymış... Tek giriş 1000.. Fiyat aslında fena değil ama İçerikler önemli...
Balıkesirde olan kişi başı 1000 liraydı o bile çok gelmişti. Kişi başı 2000 bence çok fazla. Gidesim olsa bile gitmezdim herhalde. Festival fiyatları gittikçe uçuyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Balıkesirde olan kişi başı 1000 liraydı o bile çok gelmişti. Kişi başı 2000 bence çok fazla. Gidesim olsa bile gitmezdim herhalde. Festival fiyatları gittikçe uçuyor.
4 gün gecelemek için çok ta fazla değil aslında... Sonuçta datçada pansiyonlar bile 2500 den aşağı değil...
Ama dediğin gibi daha ekonomik olabilirdi...

Fotolar var diğer haberlerde.. Ama haber olarak koyamadığım için çıkmadı..
Yağmur yok... Hava serin ama güzel...
ben başladı sandım ya, önümüzdeki hafta yapılacakmış. havalar iyice bozdu, bakalım nası bi festival olacak. geçen senelerde millet şişme yataklarla suda yüzüyordu, yine aynısı olmasın :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdilik hava güzel gözüküyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar