Motosiklet römorku yasak mı?

Motosikleti
CBR 125 R 2014
O video buraya kısmen uyar ama römorkun ağırlığı dizaynı motosikletin kilosu vs bunlar hep göz önünde bulundurulması gereken etkenler ayrıca römorku olan adamda biraz dikkatli kullanır kanımca

Son düzenleme:
Şahsen ben paket atarken kullandıktan sonra, uzun yola eşimle bununla çıkar mıyım, çıkmam. Ne kadar güvenli yada değil tartışılır elbet ama yaşadığımız ülke şartlarında ben çıkmam bana o güveni vermedi.

Resim yüklenmiyor mu artık foruma hizliresim imageshack hepsi denedim ama hata veriyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Resim yüklenmiyor mu artık foruma hizliresim imageshack hepsi denedim ama hata veriyor
Resmi bilgisayarınıza indirin, ardından hızlı resim sitesine bilgisayarınızdan yükleyin, sonrasında yanda verilen linklerden "forum bb code" linkini kopyalayıp burada yazı yazdığınız alana direkt olarak yapıştırın.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Resmi bilgisayarınıza indirin, ardından hızlı resim sitesine bilgisayarınızdan yükleyin, sonrasında yanda verilen linklerden "forum bb code" linkini kopyalayıp burada yazı yazdığınız alana direkt olarak yapıştırın.
Teşekkürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir motosiklete ihtiyaçlarınızı sığdıramamanızın imkanı yok...
Ama eğer tencere tava çaydanlık tüp yatak yorgan lüksü istemiyorsanız...
Biz pratikliğinden ötürü motosiklet sürüyoruz.. Romorkla motor sürmek nedir yahu ?..
Saçmalık bence...

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Çare MuratBey!
muravey.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar