Bugün bi indian gördüm yok böyle bişi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Müthiş motorları var harbiden. Bu cruiser meselesi de bütçe işi tamamen sanırsam. Param olsa 3. motorum olarak ben de alırım, ama tek motor alabildiğim için o da naked olmalı benim için. Aslında sukuter olmalı da naked yine iyi babba.

Şuna baksana ya... Haşin bir güzellik. Bu nakedimsi ama olsun.

f2-3.jpg
tabi bütçe işi egzotik ve bağırıyo olmasından başka bi islevselliği yok

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben arada sırada 2 tane birden görüyorum. Beylikdüzünde Beer & More 'da 2 adet var.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hindistanda royal enfield gibi guzel motorlar da var yalniz. Trde cok yaygin degiller ama guzel motorlari var.
Commuter grubundan bahsediyorum.
Ara geçiş olarak almak aklıma geliyor ikinci eli hunter 350 200 bin tl civarında

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Commuter grubundan bahsediyorum.
Ara geçiş olarak almak aklıma geliyor ikinci eli hunter 350 200 bin tl civarında
Ikinci el icin 350 cok bence. Sifir himalayanlar 384binden basliyor. Karta da taksit yaparlar himalayan 350likleri donunda sallar bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Simdi baktim mesaja, yanlis okumusum. Hunterin sifiri 230binden basliyor. Ikinci eline 200 biraz fazla geldi bana yine de.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
pardon titriyor demişim titremiyor zıplıyor zıplıyor maşallah
Dyna titrer, burada da dynanın titrediğini gösteriyor zaten Softail ile karşılaştığında. Ama Dyna üretilmiyor artık. Twincam motorlarda titrer. Artık daha çirkin çalışan m8 motorlar var o yüzden. Sportster şasede titrer. Touring ve softail o kadar değil. Ayrıca rolantide titreyip yolda hissettirmeyen, gazı bırakınca titreyen. Rolantisi düzgün gözüküp yolda titreyenide var. Şimdi sen hangisine örnek verdin mesela?

Bırakta gömeceksek bilen, kullanan, sahip olan bizler gömelim :) Gerektiği yerde giydiriyorum zaten. İnsanların yanlış bilgilenmesine gerek yok😉

Bu arada indian titrer diyip harley örnek veriyorsun. Çok smooth çalışıyor indian yeni modelleri. Ama her bir silindiri 900cclik v twin motorda bir miktar titresin yani. Fizik kanunlarına aykırı titrememesi.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ikinci el icin 350 cok bence. Sifir himalayanlar 384binden basliyor. Karta da taksit yaparlar himalayan 350likleri donunda sallar bence

Simdi baktim mesaja, yanlis okumusum. Hunterin sifiri 230binden basliyor. Ikinci eline 200 biraz fazla geldi bana yine de.
Peşin 380 bin tl ,shotgun 650 öyle. Ama taksitle 450 ye felan çıkıyor.
Advanture alıp napacam ki gezen birisi değilim.
Honda yamaha sym grubu 125 cc ler 200 bine dayandı.
350 cc 200 bin tl uygun değil mi.
Tabii bu cc ler haricinde model ve marka farkı elbette var

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Peşin 380 bin tl ,shotgun 650 öyle. Ama taksitle 450 ye felan çıkıyor.
Advanture alıp napacam ki gezen birisi değilim.
Honda yamaha sym grubu 125 cc ler 200 bine dayandı.
350 cc 200 bin tl uygun değil mi.
Tabii bu cc ler haricinde model ve marka farkı elbette var
Shotgun, Continental Gt bunlar güzel makineler de hiçbiri BSA Goldstar gibi şık değil. BSA da maalesef ülkemizde pek satılmadı. Bu BSA da artık İngiliz değil, Royal Enfield gibi Hintli. Lakin üzerinde kullanılan blok eski F650 Gs/Aprilia Pegaso'dan tanıdığımız 650 cc tek silindir su soğutmalı blok. Bloğu hava kanalları ekleyerek biraz hava soğutmalı motor görünümü katmışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar