istanbul içi rs200 için moto tamirci önerisi

Motosikleti
bajaj pulsar rs200
adamları asgari ücretli diye küçümsüyorsun ama bindiğin motor asgari ücretlinin bile beğenmediği pulsar? Bi arkadaşın lafı vardı tofaşa binenler bile pulsara binenlerden kaliteli diyordu 😃
Reis asgari ücret alıyo veya amelelik yapıyor diye zorbalamam kimseyi hayat herkese aynı değil lakin karşı taraftakini köylü diye yargılayabilmek için 1 karşıyı tanıman , 2 de ailenin kadıköyün köklü ailelerinden falan olması lazım :) ikinci mevzuya gelirsek daha öğrenciyim yani rs200 bu yaşta birisi için çalışmıyorsa cennet

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yüksek ışıktan kaynaklı değil ama gözlerimden ameliyat olmadan önce yağmurlu, kapalı havada ya da gece karanlığında beni çok rahatsız ederdi.

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Reis asgari ücret alıyo veya amelelik yapıyor diye zorbalamam kimseyi hayat herkese aynı değil lakin karşı taraftakini köylü diye yargılayabilmek için 1 karşıyı tanıman , 2 de ailenin kadıköyün köklü ailelerinden falan olması lazım :) ikinci mevzuya gelirsek daha öğrenciyim yani rs200 bu yaşta birisi için çalışmıyorsa cennet

Yaşın kaç bilmem ama ben 20 yaşından 25 yaşına kadar cebim 50 100 liradan fazla para bile görmemişti ne motoru bisiklet bile alacak param yoktu çünkü çalışmıyordum bekardım o zamanlar saç traşını bile kuaför arkadaştı veresiye olurdum,tütünü bile zor alıyordum o yaşta harçlık topluyordum milletten cafelerde yancılık yapıp beleşten yiyip içiyordum tam bi serseriydim cebinde 5 kuruş bile olmayan, sonra evlendim 26 yaşımda şuan kendi çabalarım ve ailemin desteğiyle ev kendimin, motosikletim ve arabam var köşede birikmişim bile var yaş 32. Ama 25 yaşına kadar düzgün bi telefonum bile olmadı, şimdiki genç kuşak bi kahveye bile 250 tl veriyor

Motosikleti
Motoru satıldı...
Angel eye dediğimiz eski kasa BMW otomobillerinde bulunan yuvarlak gündüz farlarıysa ve bunları motosiklete uyarladığımızda çokta yüksek bir ışığa sahip olmaması gerekir.
Tam olarak bahsettiğimiz şey o.
Normal insanların pek almıyorda astigmat varsa coşuyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Köylü bi rülkede yaşıyoruz. Şehirli diyebilmek için en az 7-8 kuşak büyük şehirde, İstanbul'da ya da İzmir'de yaşayan bir aileden gelmiş olmak lazım böyleleri de sayılıdır. Ankara'yı bile saymam Ankara da 100 yıl öncesinde taşraydı. Bu durumda köylü demek hakaret değil bir durum tespiti oluyor, hepimiz köylüyüz.

Amele de bir hakaret değil bir sosyal sınıf. Aileden gelen servetle paradan para kazanmıyorsak geçimimizi emeğimizle sağlıyorsak hepimiz amele sınıfındanız bu gurur duyulacak bir şey. Amele kelimesini hakaret olarak kullanan benim gözümde sınıf bilinci olmayan bir lümpendir.

Motosikleti
Ns200 15"
Tam olarak bahsettiğimiz şey o.
Normal insanların pek almıyorda astigmat varsa coşuyor.
Astigmat bendede var ve derecesi biraz yüksekti sanırım ama çok sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum, fakat bir dönem gözlük kullanmadım. Kullanmadığım süre boyunca gece yolculuklarında çok kulak çınlattım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar