Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saç seyrelmesi başladıysa finasterid kullanman gerekecek diğerleri psikiyatrik gibi duruyor biraz ne söylesek yanlış olur destek almaktan çekinmemek lazım

Motosikleti
adv 350
saç seyrelmesi başladıysa finasterid kullanman gerekecek diğerleri psikiyatrik gibi duruyor biraz ne söylesek yanlış olur destek almaktan çekinmemek lazım
Finasterid ne oluyor?
Önce bir tansiyon kontrolü yap 1 hafta.
Yüksekse tuzlu bir şey içme.
Buraya sorma git bir hastaneye bilgi al.
Özellikle kask takıp motosiklete binerken ve bindikten sonra oluyor boş bir çevreyolunda sürerken sıfır stres ama trafik yada emniyetten sürünce nefesim daralıyor yüzüm uyuşuyor

Acilabilir kask almani oneririm.
Bende kapali kaskla daraliyorum.

Saclari kisa kesmen daha iyi olur.

Egitim alsan zafer akcay falan panik azalir.

yol ayirimina son anda dalanlar oluyr bu yuzden ayirim varsa ordan ters seride gecmen gerekiyor ki carpisma.

emliyet seridinde hizin trafik hizinin 20 30 km ustunde olmali daha fazlasi degil.

Panik atak icin ahmet cicek in kitabini okumanizi onerrirm cok kisiyi iylestirmis. Gecmis olsun.

Motosikleti
adv 350
Acilabilir kask almani oneririm.
Bende kapali kaskla daraliyorum.

Saclari kisa kesmen daha iyi olur.

Egitim alsan zafer akcay falan panik azalir.

yol ayirimina son anda dalanlar oluyr bu yuzden ayirim varsa ordan ters seride gecmen gerekiyor ki carpisma.

emliyet seridinde hizin trafik hizinin 20 30 km ustunde olmali daha fazlasi degil.

Panik atak icin ahmet cicek in kitabini okumanizi onerrirm cok kisiyi iylestirmis. Gecmis olsun.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Motosikleti
D400
Selam ben uzun süre kask takınca yüzüm uyuşuyor, ve saçlarım seyrelmeye başladı yaş 32, tesadüfmüdür bilmiyorum ama kask taktıktan sonra saçlarım seyreldi kask takarken çıkardıktan sonra bile yüzüm ağrıyor yüzüm uyuşuyor,gözlerim ağrıyor sanki bende sağlık sorunu yarattı kask takmak. Ayrıca motosiklet sürerken özellikle emniyet şeridindeysem birden nefesim kesiliyor yutkunmaya çalışıyorum yutkunamıyorum, her an bir araç atlayacak endişeside oluyor her yol giriş çıkışlarında korna çalma hissiyatı oluşuyor ve bazen elim ayağım bile boşaldığı oluyor kornaya basarken elimi zor hareket ettiriyorum, ama bu her zaman olmuyor özellikle sabahları oluyor. Sonra kendimi biraz iyi hissedince çay vs içince bazende kan akışını iyileştirmek için siyah üzüm yiyorum, hatta bazen öyle daralıyorum ki motoru köşeye çekip kaskı çıkarıp hava falan alıyorum su içiyorum sizdede bu ve benzeri şikayetler oluyoröu

uyuşma yapıyor ise o kask bedeninize uygun değil demektir.

Cok fazla kasklı geziyorsanız seyrelme normal hava almadıgı için fakat cok fazla takmanız lazım :D

Motosikleti
DUKE 250
Teşekkür ederim,bende panik ataktan şüpheleniyorum ama doktora gitmek istemiyorum çünkü gittiğimde antidepresan yazacak belki ilerde ehliyet yenilemeye kalksam direk sağlık raporu vermeyecekler psikiyatrik ilaç kullananları kurula sevk ediyor doktor arkadaşımın başına geldi ehliyetten ziyade antidepresanlar uzun dönem kullanımında sağlık sorunları yağtığı söyleniyor en önemliside kullanmaya başlaldıktan sonra cinselliği öldürüyormuş uzun süre kullanımdada geriye dönüşü yokmuş, sosyal medya videocusu orhan yenende bu konudan bahsetmişti youtubede birkere bir antidepresan videosunun altındaki yorumları okumuştum kullanan herkes pişmanlık yorumları yazmıştı ve çoğu cinsellikten ve ruhsuzluktan yanaydı
tabi haklısın, ehliyet yenilemek, sağlıktan çok daha önemli.

Yolda elin ayağın boşalıyor ama sen doktora gitmeyeyim ilaç yazar diyorsun öyle mi?
İyi misin dostum sen? (pun intended)

Motosikleti
SYM ADX 125
Yaşadığınız şey dümdüz bir psikiyatrik vaka. Yutkunamayacak kadar kaygı yükselmesi ciddi bir problem. Ehliyeti falan geçin sağlığınız elden gitmiş. Arkadaşlarımın yazdığı gibi acilen doktora gitmeniz lazım. Kask sıkıyor olayı değil bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar