istanbul içi rs200 için moto tamirci önerisi

Motosikleti
bajaj pulsar rs200
esenlerde oturuyorum , istanbula yeni geldim hiç çevrem yok sayılır . Motorsikletin gaz kolu falan düzelttireceğim veyahut angel eyes gözlerin montajını yapacağım zaman gideceğim bir sanayii dükkanı önerir misiniz , sizin de gittiğiniz olur . Mâlum sanayiide fiytlar çok değişken uygun ve işini iyi yapan yer önerilerine açığım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Payitaht'a hoş geldiniz.

Bu dediğiniz işlemleri en dandik mahalle tamircisi bile yapabilir merak etmeyin. Lakin neden angel eyes gibi köylü köylü işler yapmak istiyorsunuz?

Motosikleti
bajaj pulsar rs200
Milletin efendisi olmak için. 🤫
ndkskajcmkskalxlc
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Payitaht'a hoş geldiniz.

Bu dediğiniz işlemleri en dandik mahalle tamircisi bile yapabilir merak etmeyin. Lakin neden angel eyes gibi köylü köylü işler yapmak istiyorsunuz?
abi senin yaşın biraz daha fazla oldugu için saçma geliyor olabilir de ben 20 yaşındayım ve hoşuma gidiyor o ışık falan . Zevkler tartışılmaz

Payitaht'a hoş geldiniz.

İşte bana o mahalle tamircisinin ismi laızm abi . Hiç çevrem yok dediğim gibi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Payitaht'a hoş geldiniz.

İstanbul dışı her yer köy sayılır arkadaşta istanbula yeni gelmiş 😁

Motosikleti
bajaj pulsar rs200
İstanbul dışı her yer köy sayılır arkadaşta istanbula yeni g

İstanbul dışı her yer köy sayılır arkadaşta istanbula yeni gelmiş
Sayısal 5k yaptım ben sınavda tr nin en iyi liselerinden birinde okudum . İstanbulda doğdunuz diye burjuva mı oluyorsunuz başımıza :D muhtemeleen asgari ücrete amelelik yapan adamsın boşu kes

şurda motor konuşuyoruz bireysele dökmeyin her şeyi de

Motosikleti
bajaj pulsar rs200
Ankara fen

İnstagramını ver ekleyeyim abi inanmıyorsan

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Neden inanmayayım kardeş? Ayıpsın. Sen öyle diyorsan, öyledir.

Senin motosiklete dair sıkıntılarının çözümü kolay. Esenler'de Atak Motor-Mustafa Usta benim rahmetli Kawasaki Er6F'i 106.000 km önce toparlayan ustaydı, ben onun ustalığına güvenirim, tek sıkıntısı adam çok yoğun ve senin işler biraz basit işler. Demem o ki senin işleri yakınında bulunan en tiri viri usta bile çözebilir.

Yine de angel eyes gibi karşı şeritte ya da önünde giden adamın gözlerini paralize eden (Fen okuduğun için paralize etmek ne demek biliyorsundur diye düşünüyorum) hoş karşılanmayan ürünleri sonradan takmanı önermem.

İnan, motorunu angel eyes'lı farlarla gören 2-3 genco ya da 1-2 şırfıntının beğenisi trafikte yiyeceğin küfürlerden daha önemli değildir genç kardeşim.

Motosikleti
bajaj pulsar rs200

Senin motosiklete dair sıkıntılarının çözümü kolay. Esenler'de Atak Motor-Mustafa Usta benim rahmetli Kawasaki Er6F'i 106.000 km önce toparlayan ustaydı, ben onun ustalığına güvenirim, tek sıkıntısı adam çok yoğun ve senin işler biraz basit işler. Demem o ki senin işleri yakınında bulunan en tiri viri usta bile çözebilir.

Yine de angel eyes gibi karşı şeritte ya da önünde giden adamın gözlerini paralize eden (Fen okuduğun için paralize etmek ne demek biliyorsundur diye düşünüyorum) hoş karşılanmayan ürünleri sonradan takmanı önermem.

İnan, motorunu angel eyes'lı farlarla gören 2-3 genco ya da 1-2 şırfıntının beğenisi trafikte yiyeceğin küfürlerden daha önemli değildir genç kardeşim.
Valla paralize ne demek bilmiyorum yalan olmasın . Angel eyes'ın da karşı tarafa ne zararı olur onlar hakkında da bilgim yok . Motorda acemiyim abi dediğim gibi bilgi almak icin yazıyorum zaten buraya . Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp

Karşı tarafa nasıl bir zararı oluyo abi o angel eyes'ın . Sadece kırmızı halka diye biliyorum karşı tarafın gözünü alacak şekilde bir ışık yaydıgını bilmiyordum . Aydınlatırsan takmayayım

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...

Mazallah bedduası tutacak biri denk gelirse çok fena.

Bu arada Angel Eyes göz alıyor muydu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Valla paralize ne demek bilmiyorum yalan olmasın . Angel eyes'ın da karşı tarafa ne zararı olur onlar hakkında da bilgim yok . Motorda acemiyim abi dediğim gibi bilgi almak icin yazıyorum zaten buraya . Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Olur öyle şeyler. Motorunda hakikaten ciddi bir sıkıntı yaşar ve derman bulamazsan Atak Motor-Mustafa Usta'ya gidebilirsin. Kendisi yapmasa bile sana yol gösterir, mağdur olmazsın.

https://share.google/3nQYxv5pSS9xibDiv

Mazallah bedduası tutacak biri denk gelirse çok fena.

Bu arada Angel Eyes göz alıyor muydu?
Astigmat varsa kabus

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sayısal 5k yaptım ben sınavda tr nin en iyi liselerinden birinde okudum . İstanbulda doğdunuz diye burjuva mı oluyorsunuz başımıza :D muhtemeleen asgari ücrete amelelik yapan adamsın boşu kes

Takılıyoruz alınma başarıların devamını seveyim 🥰

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

adamları asgari ücretli diye küçümsüyorsun ama bindiğin motor asgari ücretlinin bile beğenmediği pulsar? Bi arkadaşın lafı vardı tofaşa binenler bile pulsara binenlerden kaliteli diyordu 😃

encıllar gündüz farı gibi bir şey, astigmata bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum. bende rahatsız oluyorum, hoşgeldin astigmatım.

yeni model arabaların çoğunda standart geliyor gibi.

Motosikleti
Ns200 15"
Far işleri ile bir kaç kez uğraştım, farın odak noktasını ayarladığınız zaman katiyen göz almaz.

Motosikletlerime led uygulaması yapmıştım ve asla karşı taraftan selektör almadım.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Far işleri ile bir kaç kez uğraştım, farın odak noktasını ayarladığınız zaman katiyen göz almaz.

Motosikletlerime led uygulaması yapmıştım ve asla karşı taraftan selektör almadım.
Yok ya rs200 lerde mercekli kısmın dışına takılıyor bu, mercek odağı değişmiyor.
ancak dışarıdan astigmatlı birinin gözünü alma potansiyeli çok yüksek.
Beni rahatsız etmiyor orası ayrı mevzu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Yok ya rs200 lerde mercekli kısmın dışına takılıyor bu, mercek odağı değişmiyor.
ancak dışarıdan astigmatlı birinin gözünü alma potansiyeli çok yüksek.
Beni rahatsız etmiyor orası ayrı mevzu.
Angel eye dediğimiz eski kasa BMW otomobillerinde bulunan yuvarlak gündüz farlarıysa ve bunları motosiklete uyarladığımızda çokta yüksek bir ışığa sahip olmaması gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar