aslında motorlu baya bir insan var ama çoğunlukla scooter tarzı oldugundan honda pek alınmıyor genellikle çin motorlarına yöneliyorlar uygun oldugundanBence abes bir durum ama firmalar da istatistiklere göre iş yaparlar, bayimiz servisimiz olsun diyerek işe çıkacaklarını sanmıyorum, Ben de bir ortaanadolu çocuğu olarak eklemek isterim, orta anadoluda motosiklet kültürü çok iyi değil. Konya fakir bi il değil, sanayi ili, trafiği olsun yolları olsun çok güzel ama kültür olmayınca ve kitle arz talep olmayınca olmuyor bu işler.. Ben konya ya çok gittim doğru dürüst motosiklet görmedim desem yeridir.
ilk motorumcbr 500 senin ilk motorun mu__? bu soruların cevabını çoktaaan öğrenmiş olman lazım dı
Ben de niğdeliyim abicim, maalesef ekonomik koşullar, scooter diyorsun ama honda nın en çok sattığı ürün scooterdir, şimdi konya da insanlar istemez mi çinli yerine en kötü bir honda dio ya binsinler? vardır ama çok az vardır muhtemelen.tabi buna önce honda ön ayak olması lazım.. mesela Niğde de tek aprilia sr125 babamda varaslında motorlu baya bir insan var ama çoğunlukla scooter tarzı oldugundan honda pek alınmıyor genellikle çin motorlarına yöneliyorlar uygun oldugundan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilk motorum
hondanın modellerini çok az gördüm vardır illaki. eskiden honda motor bayisi varmış sonra kapattılar.Ben de niğdeliyim abicim, maalesef ekonomik koşullar, scooter diyorsun ama honda nın en çok sattığı ürün scooterdir, şimdi konya da insanlar istemez mi çinli yerine en kötü bir honda dio ya binsinler? vardır ama çok az vardır muhtemelen.tabi buna önce honda ön ayak olması lazım.. mesela Niğde de tek aprilia sr125 babamda varservisi de Merisn de.
Burada koskoca Trakya'da honda servisi bir tek Çorlu'da var. Suzuki de öyle. Yakında koskoca Edirne varken Edirne'de yok servisi.Koskoca Konya'da bir bayi olmaması da garipmiş yani. Anladığım kadarıyla Afyonkarahisar'da varmış, yani 3'te 1 nüfusu olan bir ilde varken Konya'da olmaması abes sanki?
Trakya Konya'ya göre ufacık yer (yüzölçümü olarak yarısı falan), yani en azından Trakya'da bir servis var. Konya'da hiç yok. Olmamış Honda efendi, olmamış. Honda'lığının ne anlamı kaldı?Burada koskoca Trakya'da honda servisi bir tek Çorlu'da var. Suzuki de öyle. Yakında koskoca Edirne varken Edirne'de yok servisi.
Büyük şehirler dışında her ilde servis yapmıyorlar demek ki.
ben olsam ben de konyaya yatırım yapmam honda doğru bi karar vermişKoskoca Konya'da bir bayi olmaması da garipmiş yani. Anladığım kadarıyla Afyonkarahisar'da varmış, yani 3'te 1 nüfusu olan bir ilde varken Konya'da olmaması abes sanki?
Bence Konya kendine yatırım yapmamış. Sonuçta bayi ve yetkili servisler yerel girişimcilerden çıkıyor.ben olsam ben de konyaya yatırım yapmam honda doğru bi karar vermiş![]()
Önceden vardıBence Konya kendine yatırım yapmamış. Sonuçta bayi ve yetkili servisler yerel girişimcilerden çıkıyor.
Neyse, Türkiye burası, mantık aramamak lazım.