Sağ şeritte bile rahat yok!

çift şeritli bir gidiş yolunda sağdan ilerlediğim halde ve solum boş olduğu halde inatla selektör atıyorlar ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum abiler bir yazın hele?

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
çift şeritli bir gidiş yolunda sağdan ilerlediğim halde ve solum boş olduğu halde inatla selektör atıyorlar ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum abiler bir yazın hele?
Bana yapılınca dahada yavaşlıyorum sıkıyosa bişey desin ve genelde kadın sürücülere yada yol kendininmiş gibi süren dayılar oluyor

Motorunuz güçlü ise yavaş ve sağdan gitmeyin tepenize çıkarlar, normal şeridinizde otomobil gibi kaplayın ve yol akış hızında hatta bir tık hızlı ilerleyin yol isteyen olursa ver gitsin uğraşmaya değmez. Yok düşük cc ise mecbursunuz onu çekmeye maalesef.

Motorunuz güçlü ise yavaş ve sağdan gitmeyin tepenize çıkarlar, normal şeridinizde otomobil gibi kaplayın ve yol akış hızında hatta bir tık hızlı ilerleyin yol isteyen olursa ver gitsin uğraşmaya değmez. Yok düşük cc ise mecbursunuz onu çekmeye maalesef.
evet 110 cc ile trafik bir çile gerçekten.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Bir pazar günü bomboş yolda sağ şeritte 90km hızla giderken tampon yapan Civic gördü bu gözler. Frene dokunsam ölücem o derece yakın gidiyordu.

Motosikleti
D400
ben boş yolda sağ şeritte sağlayan sonra da "sen emniyet şeridinden gideceksin motorsun" diyen salak gördüm :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar