6. sınıf HGS rezilliği

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Arkadaşlar 6. Sınıf HGS alabilen var mı aranızda? Tam 2 aydır 6. Sınıf HGS almak ile uğraşıyorum. Hiçbir mobil bankacılık'da 6. Sınıf hgs yok 1'den 5'e kadar var. Semtimde bulunan PTT Merkez şubelerine gittim şu anda elimizde 6. Sınıf yok 1 haftada bir gelin kontrol edin dediler işimi gücümü bıraktım 2 aydır PTT şubelerine gidip hgs soruyorum. .

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
2016'da PTT'den 6. sınıf almıştım. Bankalar vermiyordu o zaman.
2022'de de İş Bankası'ndan uygulama/site üzerinden 6. sınıf aldım. Kargoyla kart geldi.

Güncel durumu bilmiyorum.

Motosikleti
Honda CBR500R
Birkaç ay önce Garanti Bankasından 6.sınıf HGS aldım kartı evime gönderdiler. Sorunsuz kullanabiliyorum.

Motosikleti
Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, İş Bankasi, Vakıfbank, Akbank hepsinin mobil uygulaması yüklü hepsini denedim ama nafile ziraat de zaten başvuru yapılmıyor sadece bakiye yükleme yeri çıkıyor.
Birkaç ay önce Garanti Bankasından 6.sınıf HGS aldım kartı evime gönderdiler. Sorunsuz kullanabiliyorum.
Nasil aldınız 6. Sınıf gözükmüyor bile?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Plakaya yazsın geçerken.
İhlalli geçişten kontrol et zaten hgslerden sorun yaşayan oluyor para olduğu halde parayı çekmiyor sen çekti sanıyorsun pat 4 katı ceza

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, İş Bankasi, Vakıfbank, Akbank hepsinin mobil uygulaması yüklü hepsini denedim ama nafile ziraat de zaten başvuru yapılmıyor sadece bakiye yükleme yeri çıkıyor.

Nasil aldınız 6. Sınıf gözükmüyor bile?
bankaların mobil uygulamaları dandik, bilgisayardan internet sitesinden deneyin.

Motosikleti
Plakaya yazsın geçerken.
İhlalli geçişten kontrol et zaten hgslerden sorun yaşayan oluyor para olduğu halde parayı çekmiyor sen çekti sanıyorsun pat 4 katı ceza
Geçen zaten 3 kere geçtim köprüden ilkinden ve son geçişimden 20 tl alırken ikinci geçişimden 90tl gibi bir ücret çekmiş hgs nin kendi sitesindeki mail adresine mail attım ama hala geri dönüş yapmadılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bankaların mobil uygulamaları dandik, bilgisayardan internet sitesinden deneyin.
İnternet sitelerinden hic denemedim bir de onu deneyeyim bakalım.

Motosikleti
SYM ADX 125
İhlalli gecis odeme kullanarak odeyin her gecisinizden sonra, etiket almakla ugrasmaniza gerek yok. Bayagidir boyle takilan tanidiklarim var. Ben vakifbank subeden aldim bu arada.

Motosikleti
Yukarıda adını saydığım bütün bankaların internet şubelerine teker teker girip denedim yine yok hiçbir şekilde 6. sınıf ibaresi çıkmıyor.
İhlalli gecis odeme kullanarak odeyin her gecisinizden sonra, etiket almakla ugrasmaniza gerek yok. Bayagidir boyle takilan tanidiklarim var. Ben vakifbank subeden aldim bu arada.
Uğraşmak istemiyorum bununla unutkan bir insanım ceza eklensin istemiyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Paranla rezil olmak tabirinin karşılığı. HGS değil de kıymetli maden arıyoruz sanki😂

Motosikleti
Sym joymax 250
Ben de senin gibi ptt şubelerinde dolaşıyordum aşırı saçma bi durum Garanti bankasından hesabım yoktu sırf hgsyi direk gönderiyorlar diye o zamanlar hesap açmıştım, şuanki durumu bilmiyorum ama 6-7 yıl geçmiş hiçbirşey değişmemiş anlaşılan:mad:

Motosikleti
Honda CRF250L
Yaklaşık 2 ay önce iş Bankası mobilden aldım

Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
Mart ayında ben de almayı düşünüyordum. En az komisyonu hangi banka alıyor diye bütün bankalara baktım ama sonra almaktan vazgeçtim. Şimdi konuyu yeniden görünce bir daha bakayım dedim; 6. sınıf hiç yok, bazılarında 1. sınıf bile bulunmuyor. Enteresan bir durum.

Motosikleti
D400
6. sınıf bende mobilde bulamadım hiç.

Valla ya nakitten geçiyorum ya da kaçaktan geçip edevletten ödüyorum, onlarla ugrasamam =)

Motosikleti
Honda CBR500R
Şu an tekrar baktığımda 6. sınıfı ben de göremedim çok ilginç. Ödemeyi unutmamak için HGS alana kadar nakit/kredi kartı bölümünü de kullanabilirsiniz.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ptt ana şubelerden bulunuyor, ufak şubelerde bulunmuyor. merkezi bir yerdeki büyük ptt lerden bulursun.

hgs geçişleri ayrı şenlik zaten. çamlıca gişelerden girip körfezden çıktım. ankara dan girip çamlıca dan çıkmışım gibi para çekti. itiraz ediyorsun, plaka okunmamış diye bahane buluyorlar, haftalar sonra parayı iade ediyorlar.

kemer takmayan, elinde telefon olanı araç içinden görüntüleyebiliyorlar ama açıktaki koskoca plakayı okuyamıyor sistem. üstelik plaka tertemiz ve önümde arkamda plakayı okumaya engel yakınlıkta araç ta yok.

takip edip geçiş ücretlerini kontrol etmezsen geçmiş olsun.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Arkadaşlar 6. Sınıf HGS alabilen var mı aranızda? Tam 2 aydır 6. Sınıf HGS almak ile uğraşıyorum. Hiçbir mobil bankacılık'da 6. Sınıf hgs yok 1'den 5'e kadar var. Semtimde bulunan PTT Merkez şubelerine gittim şu anda elimizde 6. Sınıf yok 1 haftada bir gelin kontrol edin dediler işimi gücümü bıraktım 2 aydır PTT şubelerine gidip hgs soruyorum. .
Denizbankta mevcut. Ben maaş bankam diye kullanıyorum. 6. sınıf kartı eve gönderdiler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yukarıda adını saydığım bütün bankaların internet şubelerine teker teker girip denedim yine yok hiçbir şekilde 6. sınıf ibaresi çıkmıyor.

Uğraşmak istemiyorum bununla unutkan bir insanım ceza eklensin istemiyorum.
Ben de hgs alırken bankalarda 6. sınıf bulunmuyor diye pttden almıştım.
Yaklaşık 1 buçuk yıl önce bulunduğum ilçedeki ptt ana şubeye gidip almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar