Abd ürünlerinede vergi indirimi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bakalım harleyler ne kadar olacak 😆

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Kargaşa çıkartmak istemiyorum, Filistin yazsam aklınızda az çok bir şeyler canlanır galiba. İyi forumlar...

Zamanında bizden ayrılmışları niye düsüneyim

Geçende bir belgesel izledim.

Üç aslan bir geyik yakalamışlar paşa paşa yerken sırtlanlar geliyor, aslanın birine saldırıyorlar, bu başa çıkamıyor ve yemeği bırakıp gidiyor.

Diğerleri üçe bölmektense ikiye bölmek daha iyidir diye yemeye devam ediyor. Sırtlanlar ikinci aslana saldırıyor o esnada diğer aslan ikiye bölmektense tek başıma hepsini yerim diye tepki vermiyor, ikincisi de baş edemeyip yemeği bırakıp kaçıyor.

Sonra hepsini ben yerim diyene sıra geliyor bil bakalım ne oluyor, artık konumuzla ne alakası varsa.

Sudan bölündü, Libya bölündü, Yemen bölündü, Somali bölündü, Irak bölündü, Suriye bölündü, Rusya bölündü, Yugoslavya bölündü, yirmi sekiz Avrupa ülkesi birleşti, sınırları kaldırdı, kendi paralarını kaldırdı, hatta bir çoğu ordusunu bile kaldırdı.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
59k€'lukk bir road glide takriben 38k civarına düşmeli. O gemiden indiğim için kendimi çok şanslı sayıyorum şu an. Normalde bu tarz zararlar hep bana yazardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltme yapayım, vergi zaten 2018'de konulduğunda 8703 gtip kodlu otomobilleri kapsıyormuş (Camlı koltuklu panelvanlarda dahil fiorino Doblo Caddy falan) Dolayısıyla motosiklette oynama şu anlık olmayacak.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kargaşa çıkartmak istemiyorum, Filistin yazsam aklınızda az çok bir şeyler canlanır galiba. İyi forumlar...
Kim takar Filistin'i, Eskişehir varken.

Son düzenleme:
Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Zamanında bizden ayrılmışları niye düsüneyim
banane yav filistenden ben harleyler ucuzlayacak mı ona bakarım
Benim kastettiğim tükürdüğünü yalayan bi adam var oydu. Boykot ayağı çekip böyle şeyler yaptıkları için sitem ettim.

Bir de Avrupa ve Ticaret anlaşması olan ülkeler dışında ithal edilen araçlara da "ek vergi" gelmiş. Motosikletleri etkilerse avrupalılar çin malı gibi kalacak fiyat konusunda. İşte o zaman Mv Agusta zamanı...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben filistin olayları patlak vermeden önce de yahudilerden nefret ederdim ve halen nefret ediyorum ama ürünlerini kullanmayıp boykot etme gibi şeylerle işim olmaz, bu başka bir şey...

mesela "apple" markası, "microsoft" gibi baş yahudi markalarından nefret ediyorum, "intel" markasından da nefret ediyorum.

kısacası öncelikli amaç ticaret olarak yapılan her şeyden nefret ediyorum çünkü yahudiler bunu iyi yapıyor... öyle bir ticaret zihniyeti var ki adamlar kaliteli bir hizmet veriyor ama hak ettiklerinden fazla ödeme alıyorlar yani milleti köleleştiriyorlar...

hatırlayın yıllar öncesinde "apple" markası milletten özür dilemek zorunda kalmıştı çünkü ürettiği "iphone" marka telefonları öyle bir ayarlamışlar ki her sene "CPU" gücü azalıyor ve belirli yıl sonra yavaşladı deyip telefon yeniliyordu millet... sonra bu olay halk tarafından fark edilince "telefonun bataryası eskidiği için şarj dayansın diye yaptık" şeklinde kıvırmaya çalıştılar ama yemedi millet ve "apple" milletten özür diledi...

sonrasında... unuttum ya bir şey daha yazacaktım, neyse işte örnekler çoğaltılır, kısacası ben yahudilerden nefret ederim ama konuşurum yine.

edit: Recep Baltaş, severek takip ederdim ama nefret ettirdi kendinden, yahudiymiş bilmiyorduk, sorun değil ama filistinde çoluk çocuk ölüyor, tutupta bununla sevinç gösterisi yapamazsın, bu insanlık suçu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yine de bir insanı seveceksek ya da ondan nefret edeceksek bunun nedeni doğarken seçemeyeceği etnisitesi ve genelde aileden gelen dini, mezhepsel inancı olmasın. Dünyada çok iyi Yahudiler olduğu gibi mok gibi Yahudiler de vardır, ülkemizde çok iyi Türkler olduğu gibi "Allah senin belanı versin" diyeceğimiz Türkler de vardır. Nasıl ki her Kürt terörist ve vatan haini değilse her Laz da gerizekalı ve bağnaz değildir.

Gazze'de bir insanlık dramı yaşanıyor, doğrudur ama ben de umursamıyorum. Bana göre önce kendi ülkemizin, kendi vatanımızın sorunları geliyor. Bunları çözdükten sonra hal kalırsa sağ sola bakalım.

Burak sen boş ver alma kardeşim .
Telefonum da son mesajlarına bakıyorum abi yine kaza yaptım :D
Neyse ki sana bir şey olmuyor işin esprisi.

Motosikleti
Hero Dash 125

Ticaret Bakanlığı otomobil ihracatı ve ABD menşeli ürünlerle ilgili yeni ticaret düzenlemelerini duyurdu.
Türkiye, 2018'den bu yana bazı ABD menşeli ürünlere uyguladığı ek gümrük vergilerini kaldırdı.
Konuya dair Cumhurbaşkanlığı Kararı 22 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararda, 1 Haziran 2018 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan ABD menşeli bazı ürünlerin ithalatında "ek mali yükümlülük" uygulanmasının kaldırıldığı ifade edildi.

Konuya dair Ticaret Bakanlığı'ndan da yazılı açıklama geldi.
Açıklamada ABD'nin 2018'de çelik ve alüminyum ithalatında ek vergiler koyduğu ve Türkiye'nin buna karşı bazı ürünlere "ek mali yükümlülük" uygulamaya başladığı hatırlatıldı.

ABD'den ithal edilen otomobillere yönelik ek vergi kaldırıldı​

Türkiye Haziran 2018'den itibaren aralarında otomobil, içecek, tütün, kozmetik ve bazı gıda ürünlerinin de bulunduğu çok sayıda ABD menşeli ürüne ek mali yükümlülük getirmişti.
Bu düzenleme kapsamında alkollü içeceklere yüzde 70; binek otomobiller dahil motorlu taşıtlara ek yüzde 60 vergi uygulanıyordu.
Yaprak tütün ve tütün ürünleri ile makyaj ve bakım ürünleri de yüzde 30 ek vergiye tabiiydi.
Pirinç ve PVC ithalatından da yüzde 25 ek vergi alınıyordu.

İthal otomobillerde yeni ek vergiler​

Ticaret Bakanlığı'nın yeni duyurduğu bir diğer ithalat düzenlemesi binek otomobilleri ilgilendiriyor.
Bakanlık 22 Eylül'de Türkiye'nin, Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması bulunan ülkeler dışındaki ülkelerden yapacağı binek otomobil ithalatında yeni ek vergiler uygulanacağını duyurdu.
Buna göre ek vergi miktarları ve uygulanacak otomobiller şunlar:
  • Konvansiyonel ve hibrit (plug-in hariç) otomobiller için yüzde 25 veya veya araç başına en az 6 bin dolar,
  • Plug-in (haricen şarj edilebilir) otomobiller için yüzde 30 veya en az araç başına 7 bin dolar
  • Elektrikli otomobiller için yüzde 30 veya en az 8 bin 500 dolar
Yüzde veya fiyattan hangisi daha yüksekse ek vergi maliyetinde o baz alınacak.
Bu durum Türkiye'de önemli bir pazar payı olan özellikle Çin ve Japonya'dan ithal edilen otomobilleri etkileyecek.
Türkiye'de Honda, Toyota, Subaru ve Nissan gibi Japon markalar yoğun ilgi görüyor.
Ticaret Bakanlığı ek vergi kararının artan ithalat baskısı karşısında, yerli üretimin pazardaki payını ve sektörün istihdamını korumak amacıyla alındığını belirtti.

Ticaret Bakanlığı, bazı ek vergilerin kaldırılmasının ABD ile yürütülen müzakereler ve Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) bünyesinde yapılan istişareler neticesinde gerçekleştiğini duyurdu.
Açıklamada, Türkiye ile ABD arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi doğrultusunda çalışmaya ve yeni iş birliği alanlarının geliştirilmesi konusunda politika üretilmeye devam edileceği belirtildi.
ABD'ye yönelik vergilerin kaldırılması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 80'inci Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu için New York'a gitmesinin ardından geldi.
Erdoğan'ın ayrıca ABD Başkanı Donald Trump ile 25 Eylül'de Beyaz Saray'da görüşeceği duyuruldu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşme için pazarlık yapıldığını iddia etmişti. Erdoğan ise bu iddiayı reddetti.

Kaynak

(Açılan başlıkların içeriği biraz doldurulmalı. Sadece başlık açmak için açılmamalı.)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Benim bir patronum yahudi idi çok dindardı. Cuma'ya gitmeyeneleri görünce bunları işten çıkarın Allah'ın emrini yerine getirmeyen bizi hiç dinlemez dedi. Maaşımı tam göstredi, tazminatımı şak diye tam ödedi. Camiden kuran kursundan birşey isteseler verirdi. Tartıda asla eksik istemezdi. Şimdi bu iyi örnek. Ulan adam acaba gizli müslüman mıydı?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Burak sen boş ver alma kardeşim .
Telefonum da son mesajlarına bakıyorum abi yine kaza yaptım :D
Neyse ki sana bir şey olmuyor işin esprisi.
İşyerindeii abide sen buraya girdiginden beri basına bir şeyler geliyor dedi 😆

Ticaret Bakanlığı otomobil ihracatı ve ABD menşeli ürünlerle ilgili yeni ticaret düzenlemelerini duyurdu.
Türkiye, 2018'den bu yana bazı ABD menşeli ürünlere uyguladığı ek gümrük vergilerini kaldırdı.
Konuya dair Cumhurbaşkanlığı Kararı 22 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararda, 1 Haziran 2018 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan ABD menşeli bazı ürünlerin ithalatında "ek mali yükümlülük" uygulanmasının kaldırıldığı ifade edildi.

Konuya dair Ticaret Bakanlığı'ndan da yazılı açıklama geldi.
Açıklamada ABD'nin 2018'de çelik ve alüminyum ithalatında ek vergiler koyduğu ve Türkiye'nin buna karşı bazı ürünlere "ek mali yükümlülük" uygulamaya başladığı hatırlatıldı.

ABD'den ithal edilen otomobillere yönelik ek vergi kaldırıldı​

Türkiye Haziran 2018'den itibaren aralarında otomobil, içecek, tütün, kozmetik ve bazı gıda ürünlerinin de bulunduğu çok sayıda ABD menşeli ürüne ek mali yükümlülük getirmişti.
Bu düzenleme kapsamında alkollü içeceklere yüzde 70; binek otomobiller dahil motorlu taşıtlara ek yüzde 60 vergi uygulanıyordu.
Yaprak tütün ve tütün ürünleri ile makyaj ve bakım ürünleri de yüzde 30 ek vergiye tabiiydi.
Pirinç ve PVC ithalatından da yüzde 25 ek vergi alınıyordu.

İthal otomobillerde yeni ek vergiler​

Ticaret Bakanlığı'nın yeni duyurduğu bir diğer ithalat düzenlemesi binek otomobilleri ilgilendiriyor.
Bakanlık 22 Eylül'de Türkiye'nin, Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması bulunan ülkeler dışındaki ülkelerden yapacağı binek otomobil ithalatında yeni ek vergiler uygulanacağını duyurdu.
Buna göre ek vergi miktarları ve uygulanacak otomobiller şunlar:
  • Konvansiyonel ve hibrit (plug-in hariç) otomobiller için yüzde 25 veya veya araç başına en az 6 bin dolar,
  • Plug-in (haricen şarj edilebilir) otomobiller için yüzde 30 veya en az araç başına 7 bin dolar
  • Elektrikli otomobiller için yüzde 30 veya en az 8 bin 500 dolar
Yüzde veya fiyattan hangisi daha yüksekse ek vergi maliyetinde o baz alınacak.
Bu durum Türkiye'de önemli bir pazar payı olan özellikle Çin ve Japonya'dan ithal edilen otomobilleri etkileyecek.
Türkiye'de Honda, Toyota, Subaru ve Nissan gibi Japon markalar yoğun ilgi görüyor.
Ticaret Bakanlığı ek vergi kararının artan ithalat baskısı karşısında, yerli üretimin pazardaki payını ve sektörün istihdamını korumak amacıyla alındığını belirtti.

Ticaret Bakanlığı, bazı ek vergilerin kaldırılmasının ABD ile yürütülen müzakereler ve Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) bünyesinde yapılan istişareler neticesinde gerçekleştiğini duyurdu.
Açıklamada, Türkiye ile ABD arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi doğrultusunda çalışmaya ve yeni iş birliği alanlarının geliştirilmesi konusunda politika üretilmeye devam edileceği belirtildi.
ABD'ye yönelik vergilerin kaldırılması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 80'inci Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu için New York'a gitmesinin ardından geldi.
Erdoğan'ın ayrıca ABD Başkanı Donald Trump ile 25 Eylül'de Beyaz Saray'da görüşeceği duyuruldu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşme için pazarlık yapıldığını iddia etmişti. Erdoğan ise bu iddiayı reddetti.

Kaynak

(Açılan başlıkların içeriği biraz doldurulmalı. Sadece başlık açmak için açılmamalı.)
Zaten sosyal medyada her haber sayfası paylaşıyor ben konuyu okuyup burada fikirlerinide beyan edenler olur diye direkt başlık açtım.

Benim bir patronum yahudi idi çok dindardı. Cuma'ya gitmeyeneleri görünce bunları işten çıkarın Allah'ın emrini yerine getirmeyen bizi hiç dinlemez dedi. Maaşımı tam göstredi, tazminatımı şak diye tam ödedi. Camiden kuran kursundan birşey isteseler verirdi. Tartıda asla eksik istemezdi. Şimdi bu iyi örnek. Ulan adam acaba gizli müslüman mıydı?
İnsan haklarına saygılıymış ben toplumda seküler,ateist olduğumu söylediğimde girdikleri hal ve hareketler rezalet anlayışla karşılayan nadir denk geliyorum.

Motosikleti
Hero Dash 125
Zaten sosyal medyada her haber sayfası paylaşıyor ben konuyu okuyup burada fikirlerinide beyan edenler olur diye direkt başlık açtım.

Senin mantıkla gidersek sosyal medyada paylaşan haber sayfalarının altına yapalım o zaman yorumu.

Başlık açılıyorsa içi doldurulmalı. Git sosyal medyadan haberi oku yada başka yerden gel burada yorum mu yap olacak? Hiç olmazsa habere bir yönlendirme linki koyulmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar