125cc başlangıç motor ve elipman önerisi

Motosikleti
Yok
Arkadaşlar merhaba 16 yaşındayım 164 boy 54 kiloyum başlangıç motoru olarak drift l almayı düşünüyorum kask ve ekipman önerisi istiyorum sizden birde ailem motor almama karşı oysaki 2 senedir 30 u bile geöemyen bisikletle yollarda trafiğin içindeyim az çok aşinayım bisikleti istememe sebebim hız değil aslında çok konforsuz ufaçık çukurda bile çanta bvuruyor çünki amortisör felan yok ondan dolaylı motor almak istiyorum

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
Drift l başlangıç olarak alabilirsin gayet güzel bir motor ekipman olarak LS2 almanı öneririm ve eldiven bütçen varsa mont pantalon bot almanı öneriririm ama ailen istemiyorsa bence ailenin sözünü dinle alırsan bile yavaş ve sakin bir şekilde git

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Drift l başlangıç olarak alabilirsin gayet güzel bir motor ekipman olarak LS2 almanı öneririm ve eldiven bütçen varsa mont pantalon bot almanı öneriririm ama ailen istemiyorsa bence ailenin sözünü dinle alırsan bile yavaş ve sakin bir şekilde git
Şu yoğurt kasesi rapid i önerip durmayın ya bende 2 sene kullandım kazaya karışmadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
Şu yoğurt kasesi rapid i önerip durmayın ya bende 2 sene kullandım kazaya karışmadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum
Hocam 2 gün önce kaza yaptım ayağım çatladı ilk kafamı vurdum kaskta sadece çizikler var bence gayet korur

Motosikleti
Yok
İkna edebilsem ne uzun yol yapacağım ne hız zaten 90 100 ü geçmiyor motor . Teker yapayım vs zaten yapmam bunu ailemde biliyor ama anlamadım neden istemiyorlar

Motosikleti
Triumph Trident 660
İkna edebilsem ne uzun yol yapacağım ne hız zaten 90 100 ü geçmiyor motor . Teker yapayım vs zaten yapmam bunu ailemde biliyor ama anlamadım neden istemiyorlar
Etkileşim için medya sürekli motosiklet tartışması,kazası yayınlıyor işin içinde olmayan sanki 14.günahı biz icat etmişiz gibi davranıyor.

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
90 100 ü geçmediğine bakma daha pazartesi günü 50 ile felan kaza yaptım ayağımı çatlattım

Motosikleti
Yok
90 100 ü geçmediğine bakma daha pazartesi günü 50 ile felan kaza yaptım ayağımı çatlattım
Reis kaza olacaksa olur zaten durduğun yerdede araba gelip çarpabilir benim isteğim öyle basıyım uçıyım değil onu anlatmaya çalıştım bana kalırsa 30 la gitmek daha tehlikeli düz yolda sola döneceğim sol a yanaşmam lazım adam soldan 60 70 geliyor mecbur bekliyorsun bazısı korna çalıyor bisikletin ne işi var diye kaldırıma çıkıyor kaldırımda ne işin var diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar